Rīgas Dome aicina nerīkot praidu!

Reitings 98
Reģ: 15.06.2015
Visu cieņu, pat negaidīti.

16.06.2015 19:49 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Bet latvieshi, kaa padomlaiku produkts, nepienem neko, kas ir atskirigs, bet ne sliktaks! Ne emo, ne metalistus, ne daunjus, ne gejus, aaa, bet lesbietes gan, jo år savu shauro pauri nesaprot, ka gejs un lesbiete ir viens un tas pats.

Kur teikts, ka Rietumeiropā ir tas pareizais dzīves modelis? Kāpēc tas ir jāpiemin kā etalons? Protams, ekonomiski viņi dzīvo daudz labāk, taču tas ir ne jau dēļ tā, ka homoseksuālistiem ir tiesības.
17.06.2015 08:49 |

Reitings 32
Reģ: 17.06.2015
Bet latvieshi, kaa padomlaiku produkts, nepienem neko, kas ir atskirigs, bet ne sliktaks! Ne emo, ne metalistus, ne daunjus, ne gejus, aaa, bet lesbietes gan, jo år savu shauro pauri nesaprot, ka gejs un lesbiete ir viens un tas pats.

Pati tu esi padomju produkts, kas nepieņem atšķirīgo :-D

Tikpat labi jaajauta kapēc nepieņem zoo, pedo daudz kur pasaulē legālas orentācijas, bet redz gejisms ir tā vienīgā pareizā orientācija, kuru tava šaurā pierīti saprot!
17.06.2015 09:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Interesanti, ka jēdzieni ''vienlīdzība'', ''(ne)iecietība'' uzpeld jautājumos par homoseksuālismu... tomēr būt rasistam, vai arī justies pārākam par citā reliģijā dzimušo, tās pārstāvi.. joprojām ir pašsaprotami un forši :-/
17.06.2015 11:34 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Interesanti, ka jēdzieni ''vienlīdzība'', ''(ne)iecietība'' uzpeld jautājumos par homoseksuālismu... tomēr būt rasistam, vai arī justies pārākam par citā reliģijā dzimušo, tās pārstāvi.. joprojām ir pašsaprotami un forši

Nē, mums ir jābūt tolerantiem pret visiem, jānojauc robežas un jāizmirst par savu vēsturi un kultūru.
Masveida imigrācija ar afrikāņiem nozīmē baltās rases beigas, tas izklausās kaut kā stulbi, bet tā tas ir. Es nedomāju, ka tā tam būtu jānotiek, jo daži uzskata, ka mums jābūt tolerantiem pret visiem un jāizmirst pašiem par sevi.
Par reliģiju, nevienam nekas nav pret reliģiju, lai jau cilvēks tic, taču daži balstoties uz savu reliģiju cenšas uzspiest PAMATIEDZĪVOTĀJIEM savus noteikumus, sakot, ka mums jābūt TOLERANTIEM. Mums ir jāatsakās no savām demokrātiskajām vērtībām, piemēram, jo musulmaņi uzskata, ka viņi nevar sēdēt ar neticīgajiem vai sievietēm, protams, ir vēl daudz un citi piemēri. Mums savā zemē ir jāizmirst par savām pamatvērtībām, bet iebraucējiem gan nav jāpakļaujas mūsu noteikumiem. TOLERANCE, līdzīgi kā demokrātija, ir laba lieta, taču mūsdienās tā ir pārspīlēta.
17.06.2015 12:47 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Cormeum, nē, tas nav ne forši ne pašsaprotami. Nekādā veidā un nekādās izpausmēs. Diemžēl mūsu sabiedrība ir ļoti dogmatiska un neiecietīga pert visu, kas ir citāds, nav tāds kā mēs. Vai tu krievs, vai gejs, vai nēģeris, vai musulmanis - tu neesi tāds kā es, tātad tu esi slikts un mani apdraudošs.
17.06.2015 13:19 |

Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
Sorry vecīt, es nespēju tādus kā Tevi uztver nopietni.

Man atkal liekas, ka Tu daudziem jau ZB ar saviem praidiem, un to atbalstīšanu. Gribi, ņem un bučojies, precies dari sazin ko ar lezbietēm un gejiem, bet liec citiem mieru, un beidz uzspiest savu slimīgo prātiņu. Un , ka Tevi daudzi negrib nopietni ņemt galvā.
Noteikti, pēc dusmām , man Tev būs jaatvainojās, ka šādi Tev rakstu INGA88, bet es savādāk nevaru. :-D:-D:-D
17.06.2015 14:56 |

Reitings 5497
Atslābsti, es nevienam neko neuzspiežu. Es mēģinu paskaidrot, ka viss nav tikai balts vai melns.
Bet ir grūti saprast, līdz pats neesi saskāries ar to. Man ir daudz draugu un paziņu ar nestandarta orientāciju. Lielākoties par viņu orientāciju uzzināju ilgi pēc iepazīšanās ar viņiem. Un uzzinot viena vai otra orientāciju pasaulē nekas nemainījās.
Neviens man nav uzmācies, mēģinājis ietekmēt utt.
Es mēģinu pateikt, ka tas viss ir nepamatotas bailes, kas sakņojas dogmās.
17.06.2015 15:19 |

Reitings 7
Reģ: 01.06.2015
Pedofīli ir kaut kas pervasive its muļķi, redzi, turn jau tā lieta, cilvēki ir tādas tumsoņas un tāpēc viņi veido šādus gājienus, un vispār, ir arī tādas spermas bankas! Es uzskatu, ka viņi ir tieši tādi paši cilvēki kā mēs visit, viņi nav nekādi izdzimteņi, katrs mīl kaut ko citu un tur neko nevar padarīt, tāpat, ja tu redzētu kādu cilvēku be kājas, tu taču nedomātu-ārprāts, izdzimtenis, kapēc viņam nav kājas?- lieta tāda, ka viņi nav vainīgi!Un tagged tikai nevajag sākt rakstīt tos standarta tekstiņus-tu neesi normāla, u.t.t.,jo tie taču ir tikai parasti cilvēki!
17.06.2015 15:29 |

Reitings 7
Reģ: 01.06.2015
Erdogan Jašeran, kā tu vari zināt kas ir normāls, tie cilvēki ir pieauguši, kāda tev daļa gar viņu privāto dzīvi! Katrā tavā teikumā var just, ka tu nāc no sliktas ģimenes, kurās parasti cilvēki ir ar kompleksiem,un viņi cenšas izrādīt savu vareņību un pārākumu pret mazāk aizsargātiem cilvēkiem, lai celts savu pašapziņu, lai justos stiprāki un pārāki
17.06.2015 15:44 |

Reitings 649
Reģ: 31.08.2012
Ikvienam ir tiesīvlbas dzīvot savu dzīvi kā viņš vēlas. Ja viņš grib lai ir gejs, ja viņa grib būt lezbe lai ir. bet kāpēc tas ir skaļi jāraklemē?? kapēc ir vajadzīgi tādi gājieni? Nu dzīvojat savu dzīvi laimīgi. Varbūt rīko tāpēc ka skauž ka citiem ir normālas dzīves kā vajaga v+s nevis s+s v+v... Ikdienā var redzēt tpt daudz tādus cilvēkus citreiz nevar rigas centrā pa tuneli iziet ka tur divi vīriešu pārstāvji ņemās. fujjj.......
18.06.2015 07:26 |

Reitings 5497
Citēju:

Kāpēc es tomēr iešu praidā?

Nekad neesmu gājusi un arī šogad negribēju iet praidā, jo zinu, ka praida gājiens rada tik daudz naida, ka vakaros man pēc dažu kristiešu un aktīvu konservatīvu cilvēku rakstītā izlasīšanas gribas raudāt. Jo tas satracina pat tos, kam īstenībā ir vienalga. Jo to izmantos Krievijas mediji, lai parādītu, kā Eiropas un amerikāņu geji ierodas "iekarot" Rīgu. Es zinu, ka to izmantos pret visu LGBT kopienu. Katrs gejs ādas stringos kļūs par foto ilustrāciju, ar kuru ziņu portāli izrotās stāstu par praidu.

Un neies mani daudzie homoseksuālie draugi, jo viņi dzīvo savos skapjos. Viņi slēpjas no darba devējiem, jo nezina, kā to uztvers. Viņi slēpjas no mammām un tētiem un no māsām un brāļiem, jo tie no viņiem var novērsties. Viņi dzīvo melos, melojot visiem, dažreiz arī sev un es nevaru viņus tajā vainot. Būt pašam sev, ja tu esi citāds - tas vienmēr kaut ko maksā. Tādēļ es iešu to vietā, kas nevar iet, jo baidās, tai skaitā no fiziskas vardarbības.

Un saviem bērniem es teikšu, ka tā nav vienkārši "citādā svinēšana" - tas ir tas, ko nozīmē būt drosmīgam. Tieši tā - drosme ir tad, kad tu atšķiries no normalitātes, spēt pateikt - es esmu, kas es esmu un no tā nekaunos. Un būt citādākam - kurš gan to nav savā dzīvē izbaudījis? Ir tik grūti būt vidējam latvietim, nemanāmam un pareizam. Kas strādā, precas un dzemdē tā, kā hipotētiskie "visi".

Europride ir polarizējošs pasākums, kas nav nekas labs mums kā sabiedrībai. Daudzi teiks, ka mēs tam vēl neesam gatavi. Un varbūt arī neesam. Bet mēs neesam gatavi arī tiesāt pedofilus ar reāliem cietumsodiem, likt prostitūtu klientus cietumā un būvēt godīgā un cilvēkiem drošā veidā. Tomēr tas nenozīmē, ka mums to nevajag. Un es zinu, ka viendzimuma pāri un viņu bērni nevar gaidīt 20 gadus, līdz sabiedrība būs gatava.

Tas ir arī polarizējošs pasākums tiem, kas saka - man nav nekā pret gejiem, bet man nepatīk tā izrādīšanās un vispār savas seksuālās tieksmes jāpatur pie sevis. Ziniet, man arī nepatīk seksualizātes eksponēšana, tomēr heteroseksuāliem pāriem tā ir atļauta visur - sociālajos un tradicionālajos medijos skūpsti un intimitāte ir norma, tikmēr, kamēr to nedara viņi. Dažādi dīvaini antiglobālistu, Donbasas teroristu atbalstītāju un sektu gājieni ir pieņemami, bet gejiem gan jāsēž mājās. Jā, tā nu ir maksa par demokrātiju - "citādajiem" parādās tiesības un katram no mums ir savi "citādie", kuri nerada sajūsmu.

Es ticu, patiešām ticu, ka savas dzīves laikā mums jāmācās mīlēt savs tuvākais un arī kaimiņš (un Dievs, kā teiktu kristieši). Un kaimiņš nereti ir nevis tas jaukais, kurš ir kā mēs, bet tas netīkamais un citādais. Arī man ir jāsadzīvo ar nepatīkamiem viedokļiem, bet tā ir demokrātijas maksa.

Ir ļoti viegli mīlēt to, kas ir tev līdzīgs. Tomēr daudz grūtāk ir mīlēt to, kas no tevis atšķiras. Un nevar mīlēt to, ko nesaprot. Es nezinu, vai praida gājiens spēj skaidrot, varbūt tas tikai uzjundī sarunas. Un varbūt sarunas ir tas, kas mums vajadzīgs.
18.06.2015 11:13 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
9.maijs arī šķeļ sabiedrību. Ušakovs atradis veidu, kā "izlīst" no neveiklās situācijas ar šo savārstījumu.
18.06.2015 11:18 |

Reitings 610
Reģ: 01.12.2013
Tik ļoti gribētos piedalīties, bet darbs :'-(
19.06.2015 02:06 |

Reitings 291
Reģ: 13.07.2013
Pastāstiet, kā gāja!
Iešu uz Praidu Oslo,bet te tas ir citādi... ļoti interesē ar ko beigsies praids mūsmājās, atmosfēra, viss,viss,viss! Paldies! :)
19.06.2015 08:36 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Lindachka +++
Glluži manas domas
19.06.2015 10:37 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Nu tā,biju praidā (l) savu pirmo,un cerams,ne pēdējo reizi :-) laikam jāatzīmē,ka neesmu lesbiete,vnk atbalstītājs&draugs. Cik nu es redzēju,gājiena laikā nebija izteikti agresīvas attieksmes ne no viena,kas stāvēja ārpus gājiena aiz nožogojuma vai citviet-arī bez nožogojuma. Bija vīrieši,kas pauda savu nostāju,pavēršot īkšķus uz leju,bet neko neskandalēja,sasmējos par vienu,kas filmēja,vienā rokā kamera,otrai rokai īkšķis uz leju,padomāju,nu ko tad tu filmē,tomēr interesanti. :-D piedalījās arī pāri ar bērniem,gan tādiem,kas lielāki,gan arī ratiņos :-P par ko man liels prieks,varbūt kāda daļa jaunās paaudzes tomēr šajā vidē būs pabijuši jau bērnībā un vēlāk cilvēkus nešķiros. Un nebija nu galīgi tā,kā daudzi domā,ka tur visi karina sev pupus un dildo klāt vai puspliki lēkā,pats trakākais,ko redzēju,bija trīs čaļi balerīnu kleitās,kas gan tādus brīvdomātājus kā mani īpaši nepārsteidz,bet homofobi no tāda skata gan jau kristu šausmās. :-D visā visumā-bija forši un prieks par tik lielu aktivitāti :-)
20.06.2015 19:16 |

Reitings 5497
Es, diemžēl netiku, bet draugi bija, un teica, ka viss bija jauki.
20.06.2015 20:53 |

Reitings 98
20.jūnijs ieies Latvijas vēsturē kā sēru diena un kauna traips!
20.06.2015 21:10 |

Reitings 5
Reģ: 19.06.2015
Ļoti normāls gājiens šodien. Visu cieņu tiem kuri tajā piedalījas (l)
20.06.2015 21:12 |

Reitings 98
RD atkal nāksies tērēt miljonus tīrīšanas līdzekļiem, lai no ielām,asfalta nomazgātu to piderastu smaku, spermu u.c.
20.06.2015 21:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)