Rīgas Dome aicina nerīkot praidu!

Reitings 98
Reģ: 15.06.2015
Visu cieņu, pat negaidīti.

16.06.2015 19:49 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
1. Kā tu vari pateikt, ka nenobriedušiem prātiem (bērniem), morālu kaitējumu nenodara tas, ka viņš redz kā divi vīrieši skūpstās vai pa ielu ejošu transseksuāli. Manuprāt, tas var atstāt ļoti smagas sekas un šī nenobriedušā prāta. Turklāt, kas notiek ja šis bērns tiek adoptēts šādā ģimenē, kā vari pateikt, ka viņam netiek nodarīts ļaunums, varbūt tas var iedragāt viņa psihi.

+++ Šoreiz piekrītu Valtam :)
16.06.2015 23:42 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Otrkārt, mēs esam devuši valstij tiesības lemt pār dažām mūsu dzīves sfērām, un šī ir viena no tām.

Valsts arī ir lēmusi, ka laulāties var tikai vīrietis ar sievieti, tāpat kā adoptēt bērnus. Ar savu propagandu homoseksuāļi cenšas panākt grozījumus likumā, kāpēc lai netiktu mainīti likumi attiecībā uz mazgadīgajiem?

Šāda veida likumi ir balstīti uz veselo saprātu un tos ir pieņēmis parlaments

Un kārtējo reizi, kas tad nosaka to "veselo saprātu"?

To nosaka šie cilvēki:
"Vairākuma vara" ir ļoti aprobežota un triviāla demokrātijas definīcija. Tas, ko grib valts un Erdogans, drīzāk būtu vairākuma tirānija.

Tu tiešām neredzi, ka nonāc pretrunā ar sevi vai arī vienkārši tumsonīgi turpini malt savu maļamo?
16.06.2015 23:44 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, bet es tev teicu jau pašā sākumā - iesniedz likumprojektu par age of consent pazemināšanu līdz 12 gadiem un skaties, vai to pieņems. Tur arī redzēsi veselo saprātu darbībā. Tu vienkārši šobrīd pieņem, ka visas seksuālās minoritātes a priori ir sliktas un nodara kaut kāda veida kaitējumu, bet es tā neuzskatu. Es nesaprotu, kā tu vari neredzēt atšķirību starp pedofiliju, zoofiliju un jebkāda veida citām seksuālām deviācijām, kur otra puse nav īsti spējīga dot piekrišanu, un tādu nevienam iesaistītajam negribētu lietu nenodarošu seksuālo spektru kā, piemēram, homoseksuāļi, fetišisti, sadomazohisti.
16.06.2015 23:51 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
Gadu simtiem iesakņojušās tradīcijas NAV arguments pret viendzimuma laulībām. Tas pats, kas teikt veģetāriešiem, ka gaļu ir pareizi ēst, jo cilvēki no senseniem laikiem to ir darījuši.

Normāli vecāki spētu saviem bērniem pastāstīt, ka pasaulē mīt dažādi cilvēki, ka visu nevar bāzt vienā kastē un vienas patiesības arī nav, un tad viņu nenobriedušais prāts arī traumu negūtu.
16.06.2015 23:51 |

Reitings 270
Nu, bet es tev teicu jau pašā sākumā - iesniedz likumprojektu par age of consent pazemināšanu līdz 12 gadiem un skaties, vai to pieņems.

Kāpēc man būtu kaut kas jāiesniedz, man šķita, ka mums jābūt tolerantiem pret visām minoritātēm, tātad jāpakļaujas viņu vajadzībām.

Es nesaprotu, kā tu vari neredzēt atšķirību starp pedofiliju, zoofiliju un jebkāda veida citām seksuālām deviācijām, kur otra puse nav īsti spējīga dot piekrišanu, un tādu nevienam iesaistītajam negribētu lietu nenodarošu seksuālo spektru kā, piemēram, homoseksuāļi, fetišisti, sadomazohisti.

Kāpēc lai mazgadīga persona nevarētu dot savu piekrišanu? Jo to nosaka likums vai arī tam nepiekrīt vairākums?

Tu vienkārši šobrīd pieņem, ka visas seksuālās minoritātes a priori ir sliktas un nodara kaut kāda veida kaitējumu

Acīmredzot, ne tikai es tā uzskatu, bet lielākā daļa pilsoņu, kas noved pie tā, ka tomēr mēs nevaram piešķirt dažādas tiesības homoseksuāliem pāriem.
16.06.2015 23:55 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
vispār es nesaprotu, ko tādi kā Artēmijs un Valts dara sieviešu forumā....
16.06.2015 23:58 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Kāpēc lai mazgadīga persona nevarētu dot savu piekrišanu? Jo to nosaka likums vai arī tam nepiekrīt vairākums?

Tāpēc, ka līdz zināmam vecumam tāda veida piekrišanu nevar dot tāpēc, ka seksualitāte nav attīstījusies. Kādam tas notiek ātrāk, kādam vēlāk. Likumdošanā ir jānonāk pie kāda kopsaucēja un tas ir 16 gadi.

Acīmredzot, ne tikai es tā uzskatu, bet lielākā daļa pilsoņu, kas noved pie tā, ka tomēr mēs nevaram piešķirt dažādas tiesības homoseksuāliem pāriem.

Nē, tas to nenozīmē, jo "man un vēl kādam kaut kas šķiet" nav vērā ņemams arguments.

Arlabunakti, es dodos gulēt!
17.06.2015 00:00 |

Reitings 5497
Valts, es tev jautāju vēlreiz - tev ir augstākā izglītība?
17.06.2015 00:01 |

Reitings 270
vispār es nesaprotu, ko tādi kā Artēmijs un Valts dara sieviešu forumā....

Kāpēc nepiemini citus? Tāpēc, ka sarūgtinājām tevi ar to, ka nespēji atspēkot savu homoseksuāļu propagandu?
Turklāt, man šķita, ka esi toleranta, bet izskatās, ka diskriminē vīriešus - vai tad tolerantai personai tā pieklājas?
Mēs, acīmredzami, esam par veselo saprātu, lai tādas personas kā tu nestūķētu batonus citiem ausīs. Lai cilvēki lasa un vērtē kuras puses argumenti bija spēcīgāki un kāds iespējams pēc šīs diskusijas nonāks pie kaut kādiem secinājumiem.
17.06.2015 00:03 |

Reitings 270
Valts, es tev jautāju vēlreiz - tev ir augstākā izglītība?

Es tev otro reizi atbildu - jā, ir.
17.06.2015 00:04 |

Reitings 5497
Ak ir, ja? :) kam es neticu, bet pieņemsim. Tad vienīgais, ko tu augstskolā esi apguvis ir vārds tolerance. :D
Sorry vecīt, es nespēju tādus kā Tevi uztver nopietni.
Un ko čalis ar augstāko izglītību dara skuķu forumā?
17.06.2015 00:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man universitātē neiemācīja, ka jāatbalsta homoseksuālisms :D Būšu palaidusi garām... :D
17.06.2015 00:11 |

Reitings 270
Ak ir, ja? kam es neticu, bet pieņemsim. Tad vienīgais, ko tu augstskolā esi apguvis ir vārds tolerance.

Vari par mani neuztraukties, man nav nepieciešams melot internetā. ;-)

Sorry vecīt, es nespēju tādus kā Tevi uztver nopietni.

Pamatojums?

Un ko čalis ar augstāko izglītību dara skuķu forumā?

Kā redzi, tad šajā forumā nav tikai "skuķu" tēmas. Tu sevi pozicionē kā tolerantu, gudru un zinošu personu, bet diskriminē mani kā vīrieti un centies pazemot mani. Tu neesi veikusi nevienu pilnvērtīgu ierakstu šajā diskusijā, bet sāc ar nepamatoties "uzbraucieniem".
Bet redz, tas ir ļoti labi, cilvēki redzēs tavu patieso inteliģences līmeni un neuztvers tavas domas par nopietnu. :-)
17.06.2015 00:13 |

Reitings 270
Turklāt, es augstskolā nepabeidzu profesiju, kur ir jālej ūdens, bet jādomā ar galvu. ;-)
17.06.2015 00:16 |

Reitings 5497
Tu srī neesi veicis nevienu pilnvērtīgu ierakstu. Tāpēc es arī nespēju tādu kā tu uztvert nopietni. :-D
17.06.2015 00:20 |

Reitings 270
Tu srī neesi veicis nevienu pilnvērtīgu ierakstu. Tāpēc es arī nespēju tādu kā tu uztvert nopietni.

To lai vērtē tie, kuri lasa šo diskusiju. :-)
17.06.2015 00:24 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Valtam: Tu saki, ka berni pieprasis savus likumus, lai varetu staties dzimumattiesibaas agrakaa vecumaa.. Tur tas suns aprakts, runa iet par vecunu, gadiem, ciparu un laiku un savs laiks ir visam! Sagaidis 16. Dzimshanas dienu un iegus tadas pashas tiesibas, kaa lidzcilveki, pienaks 18. Dzimshanas diena un vares salaulaties. Visas tiesibas nak ar laiku! Diemzhel, homoseksualiem atseviskas tiesibas nepienakas nekad! Ne 16, ne 18, ne 68 gadu vecumaa.
Bet latvieshi, kaa padomlaiku produkts, nepienem neko, kas ir atskirigs, bet ne sliktaks! Ne emo, ne metalistus, ne daunjus, ne gejus, aaa, bet lesbietes gan, jo år savu shauro pauri nesaprot, ka gejs un lesbiete ir viens un tas pats.
17.06.2015 07:23 |

Reitings 32
Reģ: 17.06.2015
Kapēc gejiem ir tiesības, bet pedo un zoo faniem nav?

Kas tur slikts, ja kādai vecmeitai ik pa laikam uzlec suns vai kāds lauķis govi paņem :-D

Jeb kas tur tāds ja pubertāti sasniegusi persona stajas dzimumattiecībās ar pilngadīgu personu, citās valstīs piemēram Spānija atļauts no 13 gadiem ar ko spāņi atšķirās no latviešiem?
17.06.2015 08:10 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Interesanti palasīt sasaistot ar šo tēmu:
http://www.laikmetazimes.lv/2015/06/08/overtona-logs/

Bet no otras puses, pasaule kļūst pārapdzīvota ar visām no tā izrietošajām sekām, jo cilvēka dabiskais ienaidnieks ir tikai pats cilvēks. Pārapdzīvotības jautājums ir jārisina, tad jau labāk homoseksuālisms, nekā, piem., karš...:-/
17.06.2015 08:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)