1. Kā tu vari pateikt, ka nenobriedušiem prātiem (bērniem), morālu kaitējumu nenodara tas, ka viņš redz kā divi vīrieši skūpstās vai pa ielu ejošu transseksuāli. Manuprāt, tas var atstāt ļoti smagas sekas un šī nenobriedušā prāta. Turklāt, kas notiek ja šis bērns tiek adoptēts šādā ģimenē, kā vari pateikt, ka viņam netiek nodarīts ļaunums, varbūt tas var iedragāt viņa psihi.
Otrkārt, mēs esam devuši valstij tiesības lemt pār dažām mūsu dzīves sfērām, un šī ir viena no tām.
Šāda veida likumi ir balstīti uz veselo saprātu un tos ir pieņēmis parlaments
"Vairākuma vara" ir ļoti aprobežota un triviāla demokrātijas definīcija. Tas, ko grib valts un Erdogans, drīzāk būtu vairākuma tirānija.
Nu, bet es tev teicu jau pašā sākumā - iesniedz likumprojektu par age of consent pazemināšanu līdz 12 gadiem un skaties, vai to pieņems.
Es nesaprotu, kā tu vari neredzēt atšķirību starp pedofiliju, zoofiliju un jebkāda veida citām seksuālām deviācijām, kur otra puse nav īsti spējīga dot piekrišanu, un tādu nevienam iesaistītajam negribētu lietu nenodarošu seksuālo spektru kā, piemēram, homoseksuāļi, fetišisti, sadomazohisti.
Tu vienkārši šobrīd pieņem, ka visas seksuālās minoritātes a priori ir sliktas un nodara kaut kāda veida kaitējumu
Kāpēc lai mazgadīga persona nevarētu dot savu piekrišanu? Jo to nosaka likums vai arī tam nepiekrīt vairākums?
Acīmredzot, ne tikai es tā uzskatu, bet lielākā daļa pilsoņu, kas noved pie tā, ka tomēr mēs nevaram piešķirt dažādas tiesības homoseksuāliem pāriem.
vispār es nesaprotu, ko tādi kā Artēmijs un Valts dara sieviešu forumā....
Valts, es tev jautāju vēlreiz - tev ir augstākā izglītība?
Ak ir, ja? kam es neticu, bet pieņemsim. Tad vienīgais, ko tu augstskolā esi apguvis ir vārds tolerance.
Sorry vecīt, es nespēju tādus kā Tevi uztver nopietni.
Un ko čalis ar augstāko izglītību dara skuķu forumā?
Tu srī neesi veicis nevienu pilnvērtīgu ierakstu. Tāpēc es arī nespēju tādu kā tu uztvert nopietni.