Rīgas Dome aicina nerīkot praidu!

Reitings 98
Reģ: 15.06.2015
Visu cieņu, pat negaidīti.

16.06.2015 19:49 |

Reitings 98
Super,tātad homoseksuālisms gan ir akceptējams,bet pedofilija(mīlestība starp vecāku vīrieti un jaunāku meiteni un otrādi) nē. nu trolle,kas trolle!
20.06.2015 22:34 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Jā ir.

A kas?

Cik pedofīliem esi tos piedāvājis ?

Pedofilija nav nekas nosodāms un tā ir pat jālegaliz
20.06.2015 22:34 |

Reitings 3551
bet pedofilija(mīlestība starp vecāku vīrieti un jaunāku meiteni un otrādi)

Te nu redzams kas ir praida pretinieki un ko viņi atbalsta. Visa protestēšana ir tikai maska. Paši ir slēptie homoseksuālisti un pedofili.
20.06.2015 22:44 |

Reitings 117
Reģ: 01.04.2015
Dionysus

Tu vispaŗ zin kāpēc pie musulmaniem u.c. tik agri precas un precina bernu jau no 11-12 gadiem...

Ja nezini tad vismaz paklusē un netēlo mulki... Atvaino bet tas tā ir... Man pašam laiku atpakal bija saruna ar vienu musulmani par šo tēmu..

Pirms te sāc braukt man virsū, ka es netaisnību saku iesaku paskatīties, cik tad tās īsti tautas dzīvo ilgi... lielākaja dala muza ilgums nav vairāk par 42-45 gadi.... Līdz ar to ari cilvēki tur atrāk nobreist un atrak ir gatavi laulībai un dzimumdzīvei, lai radītu pecnācejus.... Katrai tautas ir savas tradīcijas un vērtības, kas nakušas no senčiem... Bet kam es to saku, jums lielākajai dalai to tā pat nesaprast...

Cienijamie cilvēki pirms braucat augumā musulmaniem paskatietis, kas darījas pie mums vel 100-150 gadi atpakal, ja nezinat vēsturi, tas pastāstīšu... liela daļa vācu un citu baronu jau 14-16 gadīgas meitenes padarīja par sievietēm... Vai ari tā paša līgavas zagšana, kad zaga jaunas meitenes sakot no 15-16 gadiem, lai vēlak aprecētu, tas viss tika darīts, lai tiktu pajauktas asinis un dzimta neklutu vājakas... Tā ka nevajag mums pašiem vēsture ir bijušas līdzīgas leitas...

Reali pirms brauciet uz citiem, kaskatieties kas pasu vēsture ir darījies, ka neticat man palasiet kau to pašu G.Merkela "Latvieši", kur tiek aprakstīta latgaļu un seiļu grūtā dzīve pie vācu baroniem, par piemēru varu minēt no grāmatas tādu, jauna kalpa meitene aizmirsa pabarot saimnieces jeb muizkundzes suni, līdz ar to muizkundze lika šo meiteni atdauzīt, tā ka visa bija zilumus un vel lika ari ko citu izdarīt (izvarot), muizkudze domāja, ka tā vinai būs mācība un tādi vēlejas izdresēt meiteni, beigās ši meitene pēc ši visa nevarēja talak dzīvot jo bija sakruolota u.c. beigās viņa izdarīja pasnavību piesienot sev pie kājam akmeni un nolecot no tilta... Lūk ari jums pašu vēsture....
20.06.2015 22:46 |

Reitings 98
protestēšana ir tikai maska. Paši ir slēptie

Izdomā ko oriģinālu, nevis atgremo to pašu tupo tekstu vislaik. Nav interesanti savādāk ar tevi diskutēt.
20.06.2015 22:46 |

Reitings 3551
Ja nezini tad vismaz paklusē un netēlo mulki... Atvaino bet tas tā ir... Man pašam laiku atpakal bija saruna ar vienu musulmani par šo tēmu..

Tev bērni Ir ?
Ja ir tad tu arī būtu gatavs atdot savu mazgadīgo meitu labam onkam ? Būs taču īsta mīletība
20.06.2015 22:50 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Oriģinalitāti par to,ka pedofilija ir labāka par homo,to gan nepārspēt. :D
20.06.2015 22:52 |

Reitings 3551
Izdomā ko oriģinālu, nevis atgremo to pašu tupo tekstu vislaik. Nav interesanti savādāk ar tevi diskutēt.

Tu arī apnīc ar savu iesprūdušo skaņuplati - praids, praids, bla, bla, bla
Čīkst un vaid cik viss ir slikti un pasaule iet uz galu

Vienas šausmas... :-D
20.06.2015 22:52 |

Reitings 117
Dionysus

Velreiz tev saku, katrai tautai ir savas tradīcijas u.c. pie musulmaniem u.c. tas ir pienemts un tā ir darījusi paaudzu paaudzes, pie mums tas ir tagat taboo, kas pareizi vien ir....

rReali jau ir apnicis šito visu klausīties pitari, tā par kā pedofili ir vienā maisa sviežami un kā ir teicis Internu zvaigzne Ivans Ohlobistins, par ko ari viņai uzlika iebraukšanas aizliegumu ES : " Visus slimos pitarus, pedofilus, lesbes u.c. ir jāsadzen krāsni un jāsadedzina... " tie nav mani vārdi...

Reali jau ir piegriezies šito visu hernu klausīties.... kā jau teicu ne vienā anatomijas via normāla grāmata nav rakstīts, ka anus un vāgina ir domāti gejiem un lezbem, tā ka'jau zb par šito tēmu runāt...
20.06.2015 22:56 |

Reitings 98
Būs taču īsta mīletība

Ja onka ir labs ģimenes draugs un pazīstams nevis kkāds svešinieks tad domāju, ka nevienam tēvam nebūs iebildumu.

Es pats atbalstu likuma grozījumus, kas atļauj dzimumattiecības no tāda vecuma, kad meitenei ir pietiekami attīstījusies dzemde un var dzemdēt bērnus - t.i. no kādiem 12 gadiem.

Pedofilu birku parasti pieliek islamofobi.
20.06.2015 22:56 |

Reitings 98
pedofilija ir labāka par homo,to gan nepārspēt

Loģiski, ka labāka, jo to dara pretējie dzimumi, jo mīl viens otru par spīti gadu starpībai.

Nesaprotu šitos, kas uzskata, ka likums var noteikt, kad cilvēks ir pieaudzis un kad nav.

Kad cilvēks ir pieaudzis, to nosaka tikai viņš pats/i.
20.06.2015 22:59 |

Reitings 3551
Ja onka ir labs ģimenes draugs un pazīstams nevis kkāds svešinieks tad domāju, ka nevienam tēvam nebūs iebildumu.

Nu savu meitu ( ja tev tāda ir) vari pa kluso piespēlēt kādam onkam lai jau laicīgi sāk dzemdēt bērnus.
Lai gan šaubos ka esi tēvs. Domāšana kā pusaudzim.

Un vispār jūs kopā ar Ieržeļu varat sarīkot revolūciju un izveidot "tikumīgo pedofīlu valsti' un pakārt visus homoseksuālistus.
Un paķeriet Artēmiju klāt, tas arī līdzīgs.
20.06.2015 23:03 |

Reitings 291
Reģ: 13.07.2013
jo mīl viens otru par spīti gadu starpībai.

Homoseksuaļi arī mļ viens otru par spīti Tev un Taviem uzskatiem.

Kad cilvēks ir pieaudzis, to nosaka tikai viņš pats/i.

Kuru viņš mīlēs un ar kuru precēsies, arī nosaka tikai viņš pats.
20.06.2015 23:05 |

Reitings 98
Homoseksuāļi var mīlēt viens otru kā draugus, bet ne seksuālā ziņā, jo tas ir pretdabiski. Viņu akta rezultātā nedzimst bērni, neturpinās tautas atražošana.

Homoseksuālis piedzima divu normālu pretējo dzimumu akta rezultātā, tāpēc homoseksuālim jādzīvo ar tādu apziņu un iespējams jādomā par pašnāvību, apzinoties, ka nav normāls.

Protams, ka homoseksuālismu var ārstēt tāpat kā jebkuru citu psihisku saslimšanu, novirzi.
20.06.2015 23:13 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Slima suņa murgi,homoseksuālisms nav ārstējams(jo nav slimība),un dažu stulbums arī nē.
20.06.2015 23:16 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Tu gan, erdogan, vairs neesi ārstējams, manuprāt...

Reitings 3551
Homoseksuāļi var mīlēt viens otru kā draugus, bet ne seksuālā ziņā, jo tas ir pretdabiski. Viņu akta rezultātā nedzimst bērni, neturpinās tautas atražošana.

Izsargājoties arī nedzimst bērni.
Tas nozīmē ka kontracepcija būtu jābūt pretlikumīgai.

Interesanti cik tad galvenais varonis ir nodrošinājis tautas atražošanu.
Izskatās ka vairāk par "gudriem komentāriem" neko saražojis nav.

Reitings 117
Vaidiņa Velviena "gudrineice" atradusies... :-D

Mīlestība nav nekas vairāk par kimiskiem procesiem smadzenēs, kas izdala tā "mīlestības impulsu", kas rada to sajūtu un sajūtas, kuras dēvējam apr mīlestību... Mīlestība ir iespēja tikai starp vīrieti un sievieti, viss cits ko tu te megini klāret ir vistīrākiem verša mēslini... Ne velti agrāk, kad jaunas meitas izraudzījas sev līgavainus, t'ma meitām deva ostīt jauno puišu sasvīdušos darba kreklus, ja meitenei patika tā krekla aromāts, tad droši varēja iet pie tā jaunieša par sievu, jo starp viniem notiekti izveiduosies jūti kīmija jeb milestība...

Nu cik jau varat jūs šito klārēt, geji un lesbez nekad nebūs milestība, tā ir slimība jeb novirze no normas, jeb nepareizi impulsi smadzenēs... dabā ja notiek tādas lietas, tad tos dzivnieku vienkārši izolē no bara vai ari nogalina, tā tas ir dabā, bet pie mums redz slimie vel praidus taisa...

Kā jau teicu palasi anatomijas grāmatas un vispaŗ normlas grāmatas, kam ānus un vagina ir domāti, varu jau pateikt preikša gejiem un lezbem 100% nav domāti...
20.06.2015 23:17 |

Reitings 98
Es, piemēram, mīlu savu kaķi, bet kā draugu un ģimenes locekli nevis seksuālā ziņā, jo drāzt kaķi ir pretdabiski un nav normāli, vai ne? Piekritīsi man?
20.06.2015 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)