Tie kas ir krāpuši vispār dzīvē.

Reitings 114
Reģ: 23.12.2014
Nevelaties padalities ar saviem stastiem dzives? Par to kapec krapat.
Sobrid meginu so lietu analizet, kapec tada vispar pastav, bet neviens nepilda funkciju izskirties un tad uz prieksu.
Vai ari krapj, bet pie milaka neaiziet, bet vienalga turpina krapt :)

Par so lietu var laikam romanys sarakstit abi dzimumi.:'-(
16.06.2015 16:21 |

Reitings 194
Reģ: 26.03.2015
Esmu krāpusi bijušo draugu. Iemīlējos citā, bet ilgstoši nemācēju atrast sevī spēkus, lai pateiktu toreizējam draugam, ka vairs nemīlu, ka eju prom. Vairākas reizes biju teikusi, ka vēloš šķirties, bet katru reizi nespēju novest to līdz galam, viņš vienmēr spēja pierunāt palikt, kaut gan zināju, ka tām attiecībām tāpat ir pienācis gals.

Pilnīgi mans stāsts.
26.07.2015 13:01 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Man ir bijis cits, kamēr esmu bijusi attiecībās. Līdz seksam nekad nekas neaizgāja, jo pārkāpt to slieksni nevarēju. Bet iemīlējos un viņa jūtas pret mani bija tiešām jūtamas. Kādēļ tikos ar citu? Attiecībās biju nenovērtēta, biju tikai bankomāts, no kā izspiest naudu visam - dzīvoklim, ēšanai, personīgām vajadzībām. Es sevi biju atstājusi pēdējā vietā, jo likās, ka tā būtu pareizāk - vispirms vīrietis, attiecības un tad tikai es. Tad viņš sāka dzert, tusiņi un katru reizi meitenes pie sāniem. Uzzināju, ka krāpj mani ar meiteni, kuras dēļ jau reiz es ļoti cietu. Tā nu, pat īsti negribot, satuvinājos ar vecu draugu un kaut kā tikšanās pēc tikšanās noveda līdz skūpstam, vēlāk jau līdz jūtām.
26.07.2015 13:02 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
krāpusi pārguļot ar kādu neesmu , bet nedaudz savādāk , jā

+
Iemesli:
1) Jauna un stulba;
2) Attiecības neievirzījās ka es gribēju, nebija izaugsmes, man ir/bija konkrēts mērķis, un es jutu, ka tas nerealizēsies, tāpēc arī tā notika;
Reizēm uznāk nožēla, ka biju tāda ruksene, bet ko nu vairs, es sevi mierinu ar domu, ja nekas tāds nebūtu bijis, es nebūtu tur, kur esmu šobrīd- savā vietā. Es no savām kļūdām mācos.
Tagad es nezinu, kam būtu jānotiek, lai es kaut ko tik stulbu darītu. :-/
Katrā ziņā visu pārdomājot, galīgi nelepojos ar to.
26.07.2015 13:16 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nokrāpu un nākamajā dienā pametu.
26.07.2015 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits