.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

10 gadi
Reitings 370
čupakabra
gluži manas domas.... pēc vairāku komentāru izlasīšanas liekas ka vīram vienmēr jāņem vērā sievas vēlmes bet sievai vīra nē....
16.06.2015 14:22 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta

saakumaa ieklausies ko grib sieviete un tad chiiksti, ka nedod. Es ar tev nedotu!
16.06.2015 14:24 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
gluži manas domas.... pēc vairāku komentāru izlasīšanas liekas ka vīram vienmēr jāņem vērā sievas vēlmes bet sievai vīra nē....

Sievas vēlmes? Ir runa par bērna vajadzībām.
16.06.2015 14:24 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
droši vien man te daudzas bruks virsū par šādu viedokli, bet, manuprāt, sieviete atradusi iemeslu nedot, ja jau iepriekš nav bijusi kāra uz seksu, kā tu saki, un tagad viņai ir attaisnojums - bērns

Izskatās, ka viņai sekss ir bijis vajadzīgs tikai tāpēc, lai uztaisītu sīko un viss, vairs viņu tas nekad neinteresēs.

++++

Tur visticamāk nekas nemainīsies, viņai tagad bērns ir visas pasaules centrs, ja līdz bērnam pēc seksa nav bijusi īpaša vajadzība, tad tagad nevajadzēs vispār.

Es ieteiktu konkrēti pajautāt, kad, viņasprāt, būs pagājis tas pietiekami ilgais laiks, vai sekss jums turpmāk būs vispār. Ja nē, tad Tev nekas cits neatliek kā ieviest mīļāko. Nu to pēdējo gan viņai skaļi nesaki.
16.06.2015 14:25 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Šajā situācijā ir koks ar diviem galiem: sievai vajag emocionālo, bet vīrietim fizisko sapratni. Un ar ko viens par otru ir sliktāks?

++++
no vienas puses saprotama sieviete, bet es varu saprast arī vīru. ja blakus cilvēks ir svarīgs, tad vajadzētu atrast risinājumu no abām pusēm, nevis vienam piekāpties un gaidīt gadiem, ja nepieciešams,kamēr, es uzskatu,ka arī sieviete varētu paiet pretī vīram - nepastāv jau tikai vaginālais sekss.

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Un kāda būtu reakcija apgrieztā situācijā?
Vīrietis vairs nevēlētos sexu ar sievu? ( kaut vai pēc dzemdībām, bet arī vispār ) 8 mēneši - 2 gadiem. Atbilde noguris, pārstrādājies.
Vīriešiem ar mēdz būdz depresija klūstot par tēviem utt..
Sieviete jau nez ko izdomātu ganjau :D , ka neiekāro vairs, nav pievilcīga, vīrs krāpj, un nezin ko :D

Reitings 8407
Šajā gadījumā ir ģimene, kur viens loceklis domā tikai par sevi - lai paēdis, atpūties, izgulējies, jo taču strādā, bet sieva dara visu pārējo, plus vēl ņemas ar bērnu, bet, neskatoties uz sievas nogurumu, vēl vecis jāapmierina.

Nu negribas seksu, ja problēmas ģimenē, kur viena no problēmām vīrietis un viņa darbs. No vienas puses saprotami, bet no otras puses gribas otra cilvēka atbalstu un palīdzību ikdienā. Tas viss kopā rada problēmas, nogurumu un nevēlēšanos vai nevarēšanu no pārguruma vēl seksot.
16.06.2015 14:26 |

10 gadi
Reitings 370
Liliii
sākšu ar to ka stradaju joam kur loti izversties Lv nevar.. nebus ta ka iesu prom un stradasu sopasu citur peksni... neticu ka citas profesijaas kuras man pat nav izglitiba un pieredze maksas kaut tospaasus 800-900 un varesu stradaat pavirsi ka pagadaas :).. tu tadus darbus zini? turklat si briza alga ir 800-900... reali ja darbam veltu vairak puulju reali var nopenit lidz pat 1200-1500 eur
16.06.2015 14:26 |

Reitings 1304
Baigi. Var jau teikt,ka vīrietis ir egoists utt., ka grib seksu un interesē sekss ar sievu, utt, bet no otras puses - vai sievai vīra vēlmes vairs neeksistē? 8 mēneši ir ļoooti daudz. Pārgurusi, bet...tev ir vīrs.
Vīrs varētu vairāk palīdzēt un nepresingot sievu, jā, bet no otras puses - arī sieva varētu vismaz (kā autors pats raksta - kaut pāra reizes mēnesī kaut kā izpildīties, ja otra jūtas un vēlmes ir svarīgas - vai arī tikai vīram jārespektē sievas vēlmes, bet uz sievu šis noteikums neattiecas, jo viņa ir dzemdējusi?)
Te pat netiek prasīts regulārs sekss vairākas reizes nedēļā, bet pāris x mēnesī!

+
16.06.2015 14:27 |

10 gadi
Reitings 264
Reģ: 29.06.2014
Kā jūs pavadat laiku tavās brīvdienās? Tev atvaļinājums neplānojas tuvākajā laikā?

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Izskatās, ka viņai sekss ir bijis vajadzīgs tikai tāpēc, lai uztaisītu sīko un viss, vairs viņu tas nekad neinteresēs. Tādas sievietes ir. Viss tas, ka nogurums, jāatkopjas pēc dzemdībām utt. ir tikai atrunas. Nu neko, pati vainīga, šajā gadījumā es pat nenosodītu vīrieti, ja viņš sāktu krāpt. Vai šķirties. Citu iespēju es te neredzu.

Citas pat nevar sagaidīt, kad atkal varēs mīlēties. Pat negaida to noteikto periodu, kad nevar. Atsāk daudz ātrāk.

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es Tev savādāk pajautāšu. Vai Tu jutīsies laimīgs un apmierināts, zinot, ka viņa nevis arī grib seksu, bet sakostiem zobiem gaida, kad tas beigsies? Tevi tiešām uzbudina doma izvarot sievu?

Nu šitā jau ir dramatizēšana un kaut kāda slima jautājuma nostādīšana - un kā ir sievai? vai viņai baigi rpiecīgs prāts, kad vīrs 8 mēnešus kaut ko vēlas, bet viņa, es atvainojos, kaut vai ar roku nevar apmierināt viņu? nocieties vīrietis -nu nevajadzēs tur stundu gulēt apakšā un ļurkāties.
Vai sievietei tā patīk? Tas uzlabo viņas pašsajūtu?
16.06.2015 14:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vīr (Gordion), paņem atvaļinājumu un atpūtieties visi!
16.06.2015 14:29 |

Reitings 730
Ja tu brīvdienās viņai visos darbos palīdzi, tad es nesaprotu, kādēļ sieva nevar pateitkies par to kaut vai ar orālo!?
16.06.2015 14:29 |

Reitings 8407
Nu šitā jau ir dramatizēšana un kaut kāda slima jautājuma nostādīšana - un kā ir sievai? vai viņai baigi rpiecīgs prāts, kad vīrs 8 mēnešus kaut ko vēlas, bet viņa, es atvainojos, kaut vai ar roku nevar apmierināt viņu? nocieties vīrietis -nu nevajadzēs tur stundu gulēt apakšā un ļurkāties. Vai sievietei tā patīk? Tas uzlabo viņas pašsajūtu?

bet vai sievietes vēlmes vispār tiek ņemtas vērā, un pa darba dienām bērns kādreiz tiek piekskatīts. diez vai, jo taču jāēd un jāiet gulēt, jo jābūt darbā ar skaidru galvu.

Kāpēc sievietei kaut kas jādod pretī, ja vecis pat darbā nevar pastrādāt bez kļūdām un naudas samazināšanos, ja visu laiku domā par sevi tikai ???
16.06.2015 14:30 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja tik daudz pelni,tad nevari pa retam nolīgt auklīti,lai sieviete izbrīvētu sev laiku un varētu pavadīt dienu kā pati vēlas?auklītes jau nemaz tik dārgi neizmaksā.
Redz Tu pat nevari atbildēt,kad sieviete ir atpūtusies,kad Tu viņu esi,kaut kur aizvedis,kad pēdējo reizi izteici komplimentus , puķes uzdāvinājis,kad pēdējo reizi viņa ir atpūtusies bez bērna, kad esi pateicis,kad viņa dāvājusi Tev bērnu.
Sievietei vien nepietiek ar to,kad vīrietis strādā un nes mājās naudu
16.06.2015 14:30 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man jau šķiet, jūs abi viens uz otru esat smagi apvainojušies + depresija - tā tik turpināt.

16.06.2015 14:31 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
+++ čupakabra
16.06.2015 14:31 |

10 gadi
Reitings 370
brivdienas nereti japavada kada jubilejaa.. jo censamies neaizmirst ari draugus... un vismaz uz dzimsanas dienaam censamies ierasties.. taa citaadi visi 3 censamies kur izbraukt ....

sievas pienakumi.. berna aprupe pa ~90% ... maju tiram reti.. est gatavoju ~75% es...
16.06.2015 14:32 |

Reitings 64
Reģ: 04.10.2014
Manuprāt, depresija ir daudz retāk sastopama, nekā vienkārša negribēšana un pretimnākšanas trūkums...

Konkrēti pēcdzemdību nav gan tik reta lieta. Visām taču ir jābūt supersievietēm - māja spīd, bērns smaida. Ja tas neizdodas, vairums kaunās par to ar kādu runāt un šausta sevi tik ilgi, kamēr iedzen depresijā.

Man paziņa uzklausa uzticības tālruni. Tur zvanu nav mazums, bet padomājiet, cik ir tādu, kas nepiezvana. Šī problēma tur nav retums. Sievietes vienkārši nespēj saņemties seksam, jo pēc dienas ar bērnu ir pārgurušas, pašas sev jūtas neglītas, dažām vēl kādas veselības problēmas - jā, arī vairāk kā pus gadu pēc dzemdībām. Un vīrietis nav gatavs saprast, ka pēc tam, kad visu dienu sieviete klausījusies bērna raudās, mēģinot viņu nomierināt un pie reizes apdarīt mājas darbus, vakarā galva ir kā spainis un negribās neko. Tad vēl atnāk mājās vecis, kurš sāk čīkstēt, cik darbā viss ir slikti un gribas ievilkt viņam ar trauku lupatu. Un, kad viņam pasaka, ka seksu negrib, jo nogurusi, viņš pasaka "Es Tevi saprotu, bet varbūt tomēr". Tas ir kā cilvēkam ar lauztu kāju pateikt - nu varbūt tomēr paskrienam krosiņu, nu tikai pus kilometru!"

Gardions, es te tā arī nekur neredzēju, ko Tu esi darījis, lai atvieglotu sievas dienu. Rakstīji par romantiskiem mājieniem uz seksu, bet, kad viņai pēdējoreiz bija diena viņai vienai, kad viņa varētu darīt ko vēlas - gulēt, iet pie friziera, barot pīles ar Tevi vai draudzenēm, bet bez bērna, izstaigāt veikalus un nopirkt sev kleitu, lai atkal sajustos sievišķīga?
16.06.2015 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits