Tēma tikai lai padiskutētu - vīrietim ir jāzin vai nē?
Šonakt visu nakti runāju ar draudzeni, pat nezinu ko viņai teikt, kā mierināt. Pirmo reizi saskaros ar tādu situāciju. Gribēju tikai padiskutēt varbūt ar tām, kas neguļ. Es nevaru aizmigt.
Detaļās neieslīgšu. Pāris nedēļas atpakaļ viņa sāka tikties ar vienu vīrieti, kas priekš viņas bija tāds for fun variants, nu tāds laikam bija viņas plāns. Čalis gan viņā ir samīlējies līdz ausīm, bet plāni katram savādāki, nekādu domu par kopā būšanu utt. Tikai jautra laika pavadīšana. Pēc vienas vienīgas nakts, ar visu izsargāšanos draudzene ir stāvoklī. 1 no 100 un nu jā. Par to cik abi bija uzmanīgi nav diskutējama lieta. Stulbi, nestulbi, mēģinu nenosodīt. Tā nu ir un viss. Tur nav divu domu. Aborts.
Šobrīd viņas vienīgais atbalsts esmu es. Kas viņu nomoka tagad? Vai teikt vīrietim vai nē? Viņi visticamāk tāpat neredzēsies vairs uz kādu laiku, jo viņš brauc prom. Itkā priekš kam, vēl mēģinās atrunāt un tā.. Bet viņai kaut kas graužot iekšā.
Es uzskatu, ja ir 100% pārliecība par lēmumu nav jāceļ vētra ūdens glāzē un nav jāsaka. Īpaši tapēc, ka attiecību nav un nebūs.
Viedokļi?