Es šādus šovus mazliet tā pretrunīgi vērtēju. Vienmēr domāju, kā tā, ka 30 + gados joprojām viens? Man skeptiskums saka, ka kaut kas jau varbūt ar to pašu vīrieti nav kārtībā, kādi tarakāni galvā utt. Bet tai pat laikā, ja viss kārtībā, iespejams, patiešām grūti atrast normālu, tīkamu sievieti, kas būtu palikusi laukos un gribētu saimniekot tajos, jo kā jau zināms, daudzas, kas dodas iegūt izglītību pilsētā, tā tur arī paliek.
Un vēl man šķiet, ka daudzas sievietes atbaida tas, ka būs jānāk un jādzīvo kopā ar vīrieša māti, nav vairs tie laiki, kad šķita itin normāli mitināties vairākām paaudzēm zem viena jumta. Gribas tikai savu ligzdiņu. Bet no otras puses, vīrieti arī var saprast, ka viņš negrib nekur prom no savas mājas, jo tā taču paliks viņam, kad vecāku vairs nebūs.
Par tām prasībām - nu, neko sevišķi augstu jau nepateica. Ka slaidas, gudras - tas vispār tā vispārīgi, jo daudzas taču tādas ir. Patika, kā viens teica, ka nav tik svarīgi, galvenais, ja ir "klikšķis" un, ja "paņem" tā sieviete, tad paņem.
Tā jau skatīties var, ja atklāti savu stulbumu tur neviens nedemonstrēs :D