Eh atkal es un manas mūžīgas problēmas :-D
Lieta tāda kad atnācu uz Rīgu mācīties, man jau no pirmās dienas izveidojās ļoti labs kontakts ar vienu meiteni no cita kursa. Mēs kļuvām par tādiem kā ļoti labiem draugiem, gājām kopā pastaigāties un parunāties, ja abiem bija garlaicīgi un nebija nekā cita labāka ko darīt, arī ar sms sarakstījāmies, citreiz sazvanījamies un runājāmies pa telefonu padalījāmies viens otram ar bēdām.
Tikai man patika viena cita meitene no mana kursa, bet viņai bija draugs un beigās tik un tā mums nekas nesanāca. Pēc tam bija vēl viena cita meitene, taču tur viss bija savādāk, jo viņa bija saistīta ar sektām unn arī nekas nesanāca, bet tā jau ir pavisam cita opera...Nu vienkāršiem vārdiem sakot negāja man ar tām meitenēm kā gribētos.
Bet lieta ir tāda ka pēdējā laikā tā meitene sākusi sūtīt tādas pavisam mīlīgas sms, nu piemēram tādas ar mīļvārdiņiem, arī uzvedības ir mainījusies, jo tagad kad mēs satiekamies un runājam viņa skatās cieši acīs, vai kad satiekamies un atvadāmies apskauj reizēm arī pastaigājamies viņa iet tik tuvu ka mūsu rokas saskaras, bet neko tādu viņa iepriekš nekad nedarīja. Es īsti nezinu, bet man liekas ka viņa mani ir sākusi uzskatīt par kaut ko vairāk kā tikai par draugu kaut gan varbūt arī pats kaut ko pārprotu vai netā saprotu.
Itkā viss jau būt ok man patīk ar viņu parunāties un raksturs viņai ļoti jauks, bet man viņa īpaši nesimpatizē, figūra arī tīri okey, gara auguma, skaistas lielas gaiši zilas acis, gari blondi mati, tikai vienīgais tā sejas āda tāda problemātiska, viņa man stāstija ka tas esot kaut kādas slimības rezultātā, bet es vairs neatceros kā saucās un nemaz jau tik traki neizskatās.
Uz viņas īsziņām cenšos atbildēt tā neitrāli, bet tomēr tik un tā viņa turpina rakstīt izmantotjot visādus mīlinājumus. Negribas arī metieni sapināt, jo viņa ir ļoti emocionāla un patiešām ir vien no jaukākajām meitenēm kādu pazīstu un tā vispār mūsu starpā ir izveidojusies ļoti laba draudzība.
Zinu arī to ka viņai iepriekš vēl puisis nav bijis, kaut jau arī 21 gads.
Vienvārdsakot nezinu ko lai dara...:-/