Kingston jau pašā sākumā ļoti precīzi salika visu pa plauktiņiem, taču vienīgais nav tas, ka nevaram viņus materiāli uzturēt, ir arī morālas vērtības. Manuprāt, katrs cilvēks vēlas justies kaut kam piederīgs, mums ir sava valsts, valoda, cilvēki un kultūra, kura pie masveida imigrācijas izzudīs. Katru svētdienas vakaru pa Latvijas TV kanāliem varam vērto par to cik masveida imigrācija ir slikta, taču daži cilvēki vēlas kāpt uz tā paša grābekļa...
Tikai muļķi varētu salīdzināt ES dalībvalstu imigrantus citās ES valstīs ar Āfrikas imigrantiem. Latvija ir ES dalībvalsts, kuras pilsoņiem ir tiesības uzturēties un strādāt citās ES dalībvalstīs. ES viens no mērķiem ir ļaut citiem dalībvalstu pilsoņiem brīvi strādāt citās ES valstīs, diemžēl, bet tas nenozīmē, ka visa pasaule ir ES sastāvdaļa kā daži te vēlas uzskatīt. Vēl var minēt to, ka tomēr ES cilvēki tomēr ir kaut cik izglītoti, tie nav cilvēki, kuri savā dzīvē nav grāmatu turējuši rokās.
Tie, kuri atbalsta Āfrikas imigrantu uzņemšanu arī droši vien zina noziedzības līmeņa statistiku, viņu "vajadzības" un izdevumu statistiku citās valstīs, kuras ir pieņēmušas šos imigrantus lielā skaitā...
Protams, ka mums šiem cilvēkiem būtu jāpalīdz, bet palīdzība varētu būt kontracepcijas nosūtīšana un izglītošana, jo diemžēl, bet tikai ļoti stulbi cilvēki rada bērnus, kad pašiem nav ko ēst.

Drošivien arī zināt, kas notika ar šo meiteni? Tādu nākotni jūs novēlat saviem bērniem?