Drēbes puišiem izlaidumā.

Reitings 108
Reģ: 23.04.2015
Ko darīt, ja vecākiem nav daudz naudas un nevar nopirkt uzvalku, turklāt, puisis 9.klases izlaidumā nemaz arī to par katru cenu nevēlas, jo apzinās, ka uzvilks tikai uz to stundu un tas arī viss. Vēlāk, kad sagribēs vilkt, vienkārši vairs nederēs.
Kādi ir risinājumi, bet solīdi?
12.06.2015 23:17 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es principa pēc negāju uz savu izlaidumu jo man tādi vienkārši nepatīk

Vakar biju uz izlaidumu, padomāju par savu un arī sapratu, ka man izlaidumi nepatīk :D Pēc trim mokošiem gadiem, kad skolotājas ir bļāvušas "Jūs nekas dzīvē nebūsiet" "Vidusskola nav obligāta" "Es te neaudzinu Maximas krāvējus" utt, kā arī skolēnu (dažu) izcili pretīgo attieksmi pret skolotājiem izlaidumā visi pēkšņi ir tik mīļi, saliedēti, draudzīgi. Viss super, trīs gadu ilgs sapnis kopīgi bijis. Ahh, un šitā kamēr šķērmi ap dūšu paliek. Tik "divsejīgi", fuj.

Novirzījos no tēmas. Par drēbēm: es arī neuzskatu, ka žaketei obligāti jābūt! Un humpalas tiešām ir tīri ok ideja - nesen draugam augstskolas iesvētībām vajadzēja uzvalku, kuru nebūtu žēl sabojāt - atrada tik labu žaketi un bikses, ka man mute vaļā bija :D Un par saprātīgām naudām! Tā kā bikses droši vien var humpīšos atrast, tikai jāpastaigā. Varbūt pat kreklu. Es pat neuzskatu, ka kaklasaite vai šlipse ir obligātā prasība. Jāatrod tik smukas kurpes un izlaidumam gatavs, ja, protams, pats to vēlas apmeklēt.
14.06.2015 20:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Aiz zinkāres pēc nevarat pateikt kur tās humpalas ir kur jūs tās vīriešu drēbes atrodat? Goda vārds kad es ko pat vienkāršu esmu meklējusi draugam(parastu maiku/bikses darbam vai pavisam parastas drēbes), vienmēr konstatēju to ka nekur vispār neko nespēju atrast vīriešiem kā tā pat, nu vismaz neko tādu kas vinam neliktu izskatīties pēc galīga dīvaiņa drēbēs :D
15.06.2015 06:11 |

Reitings 17203
marchixa Es vispār nevienu neaicināju jo pat nebiju plānojusi iet arī uz to izlaidumu, jo vienkārši tā bija lieka naudas izšķērdība, bet nu godīgi jutos ļoti stulbi ka kamēr man viena radiniece līdze ar kuru pašu biju atbraukusi, citiem tiešām bija visi radi saaicināti, nu atvainojos ka tā saku, bet laikam tas tāds lauku cilvēku stils, pilsētnieki tomēr tik traki uz to sveikšanu neattiecas kā to dara lauku cilvēki :D

Bet vispār laikam jau tā lielā ģimenes tēme ir savā ziņā sāpīga tēma drusku tāpēc ar ir grūti redzēt ka citiem ir, bet vot mūsu ģimene muļķības pēc sadalījusies, sanaidojusies un atsvešinājusies tik ļoti ka es pat vel šo dien pārsteigta uzzinu ka mums par rados kaut kādi latvijas robežās slaveni vai atpazīstami cilvēki. Ai jātaisa daudz bērni nākotnē un jāaudzina viņiem turēties kopā vienmēr kā ģimenei lai neaizskrien katrs savu ceļu :D
15.06.2015 06:16 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Par drēbēm - ir lietotajos arī tīri tā neko drēbes, tiešām, cik atceros, RDA bija smukas (mums te pirms pāris gadiem aizklapēja ciet), dgs, tās labās/smukās gan ātrāk izķer (loģiski).

Miss Joker, nu tīri teorētiski, man arī ir ļoooti daudz radu pa visu pasauli (tēvs bija viens no 8 vai 9 bērniem, pat īsti nezinu), cik zinu - viņa brāļiem un māsām katram vismaz 2-3 bērni, daļu esmu satikusi ļoooti sen bērēs, tā ka - tantes, onkuļi, māsīcas un brālēni man ir ļooti daudz, bet es viņus nepazīstu, nav nekādas tuvās attiecības un godīgi - nemaz neprasās, jo man viņi tā pat būtu kā sveši cilvēki, tā asinsradniecība manās acīs nekas īsti nav. Izlaidumā apsveica savējie, kuri tiešām uztvēra manu izlaidumu kā svētkus, cilvēki, kuri ikdienā bija līdzās un priecājās līdz ar mani, pēc izlaiduma braucām mājās un savā kompānijā pasēdējām. Vispār - es nevienu arī neaicināju un baigās svinības neplānoju, viss tika saplānots, man pajautāja, kādu kūku cept un kādus salātus gatavot. :-D Un es tiešām nejutos slikti par to, ka man pārdesmit sveicēju mazāk nekā kādam citam. :)

Nu jā, laikam jau tas arī no katra paša atkarīgs, man pat ir bijis, ka neviens savējais apsveicējs nav, bet par puķu un sveicēju trūkumu nesūdzējos, bet tas jau vēl cits stāsts.
15.06.2015 10:32 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Galīgi ne par tēmu varbūt, bet es uz 9. klases izlaidumu nopirku sev samērā lētu kleitu, kas izskatījās labi, domāju, ka vēl uzvilkšu, bet- palika stipri par lielu. Nu jau man 22 gadi un vēljoprojām ļoti liela. Diētas neesmu ievērojusi :D Tā kā ne vienmēr var teikt, ka pēc 9. klases kāds baigi aug. Stipri individuāli. Citi puiši nemaz neaug vairs pēc 9. klases.
15.06.2015 10:34 |

Reitings 7743
Man arī abu izlaidumu tērpi tagad stāv, jo par lielu, nez vai kādreiz vēl derēs, bet atbrīvoties žēl. :-/ Jādomā pāršūt.
15.06.2015 10:37 |

Reitings 31
Reģ: 09.06.2015
Mums tikko bija izlaidums un puišu , kuriem naudas netrūka nenāca uzvalkos. No 12 puišiem klasē tik kādiem 5 bij uzvalks .
15.06.2015 10:41 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kā jau minēju, nedaudz svienīgāk ne kā ikdienā. Kā arī ieliktie varianti ar bildēm tīri ok un stilīgi.
Manuprāt uzvalks kā komplekts jau sen ir izgājis no modes -oki dažās profesijās un pēc etiķetes ..., bet lielākajai daļai sabiedrības tas sen vairs nav nepieciešams.
Turklāt 9.klases izlaidumā tie jaunie puikas izskatās briesmīgi, jo reti kuram tas uzvalks tiešām der. Lielākajai daļai uzvalks ikā minimums pāris izmērus par lielu - varēja uzreiz nopirkt 5x lielāku ( ar kuru uz izlaidumu ar to apbedī ). Turklāt lai cik izmērus par lielu, to uzvalu pērk viņu tāpat uzvelk tikai uz devītās klases izlaidumu, jo augstskolas izlaidumā, jau tas uzvalks ir nestilīgs vai par sauru/īsu...
15.06.2015 12:25 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Turklāt pusaudža gados ir jābūt stilīgam nevis klasiskam.

Mazo melno vakarkleitu tak arī nepērkam visai dzīvei :D
Piegrizus un modeļi ļoti bieži mainās.
15.06.2015 12:28 |

Reitings 12651
Es biju aizvakar izlaidumā, kur arī vienam nebija žakete, bet gan balts krekls ar tumšu tauriņu, ļoti labi izskatījās, vispār nelikās, ka trūkst tā žakete. Turklāt tur bija tik karsts, ka viņš noteikti jutās daudz labāk kā tie, kam tās lielās žaketes.:-D
15.06.2015 12:42 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Klasiskas bikses un krekls,humpīšos tak var ieiet un nopirkt,tur noteikti iekļausies mazākās summās,pietam,ja pēc tam no tā izaugs,tad to vismaz nebūs žēl izmest. :-)
15.06.2015 12:47 |

Reitings 1304
Manuprāt, tagad jau vairs nav tik strikti, uzvalkā un glaunos apavos doties uz uzlaidumu vai kādu pasākumu.
Te, piemēram, pat uz darba interviju dodas tā, lai parādītu savu individualitāti un savu raksturu stilu, ja ir kāds stils ir vienmēr, tā parādot savu raksturu un savā veidā dzīvesveidu. Ja esi hipster, esi tāds. NU tāda doma.

Manuprā, jebkādas bikses, krekls, kaut vai ar converse kedām, vai bikšturiem,
taurinš ar parasti fifīgi izskatās. Vestīte.

Skatoties kāds vinam stilnš,
ja klasiski, tad bikses un krekls būs lieliski :)

lai veicas atrast piemērotāko :)

15.06.2015 13:26 |

Reitings 17203
Un es tiešām nejutos slikti par to, ka man pārdesmit sveicēju mazāk nekā kādam citam.

Nu ja nav neviena kamēr citiem 20 ir drusku sāpīgi, it īpaši ja tas ģimeniskums vienkārši nekad nav bijis,bet velme pēc tā ir.
15.06.2015 14:49 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Atsaucu atmiņā savu izlaidumu un uzreiz atcerējos savu klasesbiedru, kurš izskatījās vislabāk par visiem citiem tieši tāpēc, ka vienīgais nebija uzvalkā. Ar savu stiliņu viņš tik labi izcēlās uz melnajos uzvalkos ģērbto puišu fona, ka nebija ne ko pielikt, ne atņemt. Gaišs krekls, žakete, džinsi un kājās kedas. Galvenais ka pašam ērti. Galu galā tas ir izlaidums, kur jāģērbjas sev pa prieku, nevis visiem jāizskatās kā pēc viena šablona apģērbtiem.
16.06.2015 11:22 |

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Pēc trim mokošiem gadiem, kad skolotājas ir bļāvušas "Jūs nekas dzīvē nebūsiet" "Vidusskola nav obligāta" "Es te neaudzinu Maximas krāvējus" utt, kā arī skolēnu (dažu) izcili pretīgo attieksmi pret skolotājiem izlaidumā visi pēkšņi ir tik mīļi, saliedēti, draudzīgi.

Kā var skolotāja vispār atļauties saviem audzēkņiem ko tādu pateikt?
16.06.2015 12:39 |

Reitings 108
Reģ: 23.04.2015
Puisim tomēr uzvalks būs, viņam krustvecāki esot nopirkuši. :-)

Par to, ka it kā izlaidums būs, zināja sen........... Nē, daži skolotāji teica, ka viņš eksāmenus nenolikšot. Bet, laikam un par laimi klasesbiedram radās spīts, uz gada beigās stipri saņēmās un zemākā atzīme eksāmenā bija matemātikā, kur ieguva 5 balles. :-)

Kā var skolotāja vispār atļauties saviem audzēkņiem ko tādu pateikt?

Ne to vien, Vigiana, skolotāji māk pateikt. :'-(
16.06.2015 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits