Par drēbēm - ir lietotajos arī tīri tā neko drēbes, tiešām, cik atceros, RDA bija smukas (mums te pirms pāris gadiem aizklapēja ciet), dgs, tās labās/smukās gan ātrāk izķer (loģiski).
Miss Joker, nu tīri teorētiski, man arī ir ļoooti daudz radu pa visu pasauli (tēvs bija viens no 8 vai 9 bērniem, pat īsti nezinu), cik zinu - viņa brāļiem un māsām katram vismaz 2-3 bērni, daļu esmu satikusi ļoooti sen bērēs, tā ka - tantes, onkuļi, māsīcas un brālēni man ir ļooti daudz, bet es viņus nepazīstu, nav nekādas tuvās attiecības un godīgi - nemaz neprasās, jo man viņi tā pat būtu kā sveši cilvēki, tā asinsradniecība manās acīs nekas īsti nav. Izlaidumā apsveica savējie, kuri tiešām uztvēra manu izlaidumu kā svētkus, cilvēki, kuri ikdienā bija līdzās un priecājās līdz ar mani, pēc izlaiduma braucām mājās un savā kompānijā pasēdējām. Vispār - es nevienu arī neaicināju un baigās svinības neplānoju, viss tika saplānots, man pajautāja, kādu kūku cept un kādus salātus gatavot. :-D Un es tiešām nejutos slikti par to, ka man pārdesmit sveicēju mazāk nekā kādam citam. :)
Nu jā, laikam jau tas arī no katra paša atkarīgs, man pat ir bijis, ka neviens savējais apsveicējs nav, bet par puķu un sveicēju trūkumu nesūdzējos, bet tas jau vēl cits stāsts.