Darbs

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Gribas dzirdēt jūsu viedokļus. Ko jūs izvēlētos:
1.Darbs tālāk no mājas (tātad ir braukāšana dienu no dienas), fiziskas slodzes darbs, kolektīvs ne īpaši tīkams, alga pēc padarītā. Darbs,ko daru - nav tas,kas man patīk, bet tāds: so/so

VAI

2.Darbs uz vietas (pilsētā, kurā dzīvoju), līdz darbam aptuveni 3-5 min. ar kājām, darbs birojā, par kolektīvu nav ne jausmas,kāds tur ir. Darbs - tas,kas man vairāk interesē. Alga - cietā, sākot no 360 euro.

Ko jūs izvēlētos?
11.06.2015 12:49 |

Reitings 4838
Kaut kā man sakāpa emocijas,jo darbu ļoti gribēju :'-( Bet tagad - jāatgriežas darbā,kur man negribas un nepatīk! Dažbrīd liekas,ka man tiešām vajadzēja samelot..uzlikt 1dien darbā atlūgumu un viss,laistu vai nelaistu,neinteresētu!

Teica jau man,ja šitai sievietei neveiksies labi,tad uzmeklēs mani. Mjā,tas tāds maigs 'mierinājums'(s)
12.06.2015 21:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Murrra, ne vienmēr tas kandidāts, kuram psaka "nē" ir tizlenis. Ja jau biji aicināta aprunāties, tad kaut kas tvaa CV piesaistīja. Reizēm vienkārši tas otrs darba devējam liekas drusku piemērotāks KONKRĒTAJAM amatam. Nesen paziņa stāstīja, ka bijis atnācis uz interviju kolosāls puisis. Viņam atteica, nzinu, ko teica pašam puisim, bet līdz manim nonāca frāze - ja man vajadzetu kādu mārketinga nodaļai, nedomājot būtu ņēmis viņu.

Turpini meklēt! Tevi kaut kur gaida jauns, forss darbs :)
12.06.2015 21:46 |

Reitings 4838
Paldies,57days!
Vnk laikam šis ir jāpārdzīvo. Vairāk dusmas par to,ka pati jau laicīgāk esošajā vietā neuzrakstīju atlūgumu un esmu atpakaļ tajā vietā, no kuras vēlējos no sirds tikt projām!:'-(
12.06.2015 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits