kā noticēt?

Reitings 36
Reģ: 10.06.2015
kopš janvāra vidus sarakstos ar bijušo puisi. sarakste tāda nevainīga sākumā, it kā abpusējs flirts, bet man tad vēl bija attiecības, pēc kāda laiciņa uzsāka viņš arī, bet tagad divus mēnešus brīvs ir viņš un kādu laiciņu arī es. pienāca atklātības vakars, kad abi uzrakstījām viens otram ko jūtam. viņš teica, ka lai arī ilgus gadus vairs neesam kopā, tāpat ir kaut kādas jūtas pret mani bijušas un ir joprojām un, ka vēlētos mēģināt vēlreiz. es neko konkrētu neatbildēju, nu par to kopā būšanu, vien atzinos savās jūtās, jo nespēju viņam noticēt. kaut kādas paranoiskas sajūtas, ka viņš melo, ņirgājas, ai nezinu. to, ka man ir grūti viņam noticēt, esmu teikusi, viņš saka, ka to saprot, ka tas ir loģiski, bet nejoko, domā visu nopietni. vakar uzrakstīja, ka drīzumā es varētu pie viņa aizlidot. biļeti nopirks, man tikai ir jāatlido ciemos, jo nedzīvojam vienā valstī. ka viņš vēlas mani satikt, ka, ja vēlamies, lai kaut kas sanāk, ir jāsatiekas bet viņš var atlidot tikai oktobrī jo vasarā nedot brīvas dienas. sēžu un atkal - neticu!!! esmu simtām reižu pārlasījusi mūsu sarunas kopš atzināmies jūtās, nu liekas jau ka viņš to nopietni, bet viņš tāds meiteņu mīlis ir(t) šausmīgi baidos apdedzināties. protams lidot pie viņa netaisos, perfektā variantā viņš varētu atlidot pie manis un paciemoties te. šodien liekas, ka vispār viss ir jāpārtrauc ja reiz neticu, kāda jēga visu turpināt, kā arī viņš pats drīz nogurs no tā ka viņam neticu. nu ko lai dara? iespēja baigā, kā vīrietis patīk ļoti, ļoti un ir paticis ilgus gadus, bet tā neuzticēšanās sajūta mani grauž nost:-/
10.06.2015 16:48 |

Reitings 36
čupakabra, es nejautāju. Jo uzreiz pateicu, ka nebraukšu. Tikai pēc tam sāku domāt, kas un kā jo biju pārsteigta par tādu piedāvājumu. Un mums saruna beidzās ātri, jo es aizgāju gulēt.
Tās domas arī laikam vēl no tā kas mums agrāk bija. Ok, nebija nekas baigi nopietns un tā, bet man bija grūta tā šķiršanās utt. Līdz ar to tagad man tā grūti viņam ticēt, ka nu šoreiz točna kaut kas būs.
10.06.2015 21:58 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
kā viņš reaģēja, kad teici,kad nebrauksi?
10.06.2015 22:00 |

Reitings 36
Jautāja kāpēc, vēlreiz uzrakstīja, ka pats netiek un tad tikties varam tikai oktobrī, bet, ja abiem ir jūtas, tad ir jāpacenšas un vajag tikties. Nu aptuveni ar tādu domu, ka nav ko vilkt vairs gumiju(t)
10.06.2015 22:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es tiešā tekstā arī paziņotu, ja grib, lai aizbraucu nokniebties, tad lai netērē naudu biļetēm.

Pieļauju, ka puisis varētu gribēt tieši TO.. protams, var jau būt, ka viņš biļeti pērk ar domu- kopīgi zvaigznes skatīties :)
10.06.2015 22:08 |

Reitings 36
Es tiešā tekstā arī paziņotu, ja grib, lai aizbraucu nokniebties, tad lai netērē naudu biļetēm.

Es jau esmu par šito arī domājusi un viņam teikusi, nu ne par tām biļetēm, bet kniebienu, bet viņš tā kā kļūst aizvainots, sadusmojas. Nu cik jau daudz var saprast pēc tā kā cilvēks raksta :D Viņš kaut kad nesen izteicās, ka kļūst apnicīgi vislaik taisnoties manā priekšā par saviem nodomiem un jautāja, ko lai dara, lai es noticu. Žēl, ka es nezinu, kas būtu tas, kas liek man viņam noticēt. Citreiz noticu un lidoju, bet biežāk iezogas tās šaubas un visu čakarē
10.06.2015 22:12 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu es joprojām neticu, ka te ir runa par intuīciju... Bail no tā, no šitā, netici nevienam vārdam, a ja nu tas, a ja nu šitas u.t.t... :-/ Es pat lasot šitās atrunas par tēmu jau sāku nogurt, varu iedomāties kā puisis jūtās komunicējot. (t) Pacietības viņam acīmredzot vairāk kā man. :-P

Padomā taču loģiski - puisis tev nav nekāds svešinieks. Esat ļoti sen pazīstami (nekas, ka pēdējā laikā nebijāt redzējušies), jūtas ir (pie tam abpusējas, citādi nu nerakstītu tev puisis, ja viņam būtu gar tevi vienalga), viņš, kā normāli vajadzētu būt, vēlās ātrāk tevi satikt un ir gatavs apmaksāt tev ceļu (tas liecina, ka nekas slēpjams viņam no tevis nav - visu pati redzēsi!). Nu ko tev vēl vajag?... Negribi braukt uz nedēļu? Nu tak mute tev ir - vari pateikt, ka, nē, nedēļa tev šķiet par daudz, varētu uz pāris dienām (un, lai tās iekrīt brīvdienās, kad viņš būs brīvs). Tak kur problēma runāt skaidru valodu? Sexu tu neplāno, uztraucies par laika pavadīšanu vienatnē, un nejūties īsti droša, ka netiksi apčakarēta - to visu vari taču pateikt puisim un izrunāt kompromisus vai kādus citus variantus, uzklausīt puiša ieteikumus... Galu galā - lielākai pārliecībai jau tā kā būtu jāpāriet uz sazvanīšanos un kameras ieslēgšānu (būs saprotamākas sejas izteiksmes un emocijas un neverbālās zīmes). Savādāk izskatās, ka jūs mākat tikai slēpties aiz monitoriem un mēmi sarakstīties...

Un, ja tomēr, esi tāda zaķpastala - nu tad izbeidz komunikāciju un dzīvo laimīgi savās bailēs un neuzticībā! 8-)
11.06.2015 01:40 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Visus komentārus nelasīju, bet laikam atšķiršos no vairākuma un teikšu, lai nebrauc un vispār liecies mierā ar viņu.
Ja Tu tagad ar vēsu prātu apzinies, ka viņš Tev varētu fleitēt (noteikti tam ir pamatoti iemesli?), tad visticamāk tā arī ir. Vēl jo vairāk, ja viņš ir babņiks, tad tādiem, pasakas stāstīt ir asinīs.
Labi, ja Tev viņš tikai patiktu un būtu puslīdz vienaldzīgs, tad vienalga, brauktu un izbaudītu situāciju, bet ja Tev ir jūtas un vēlies būt kopā, tad tas būs tikai čakars jebkurā gadījumā.
11.06.2015 07:15 |

Reitings 36
Neons, es taču esmu jau teikusi savas šaubas un runājusi atklātu valodu. Pietam te es čīkstu vairāk, ar viņu runājot es cenšos tāda nebūt, jo zinu ka viņu tas kaitina. Ko man vajag? Pārkāpt sev pāri un viņam noticēt, vairāk ieklausīties vai arī mest tam visu mieru, jo pagaidām es ar sevi galā netieku...Ja viņš atbrauktu pie manis, tas būtu kāds randiņš, saruna, iespēja man ar viņu pārrunāt visu un pēc tam visu sagremot. Tur pie viņa dzīvojot, nekāda baigā pārdomāšana nesanāks.
11.06.2015 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits