Ko Jūs padomātu par sievieti, ja ierastos bez uzkrāsotām uzacim darbā, sabiedrībā. Vai ir pieņemami iziet laukā bez uzkrāsotām uzacīm. Interesē jūsu viedokļi. Zinu Jūs visas krāsojatiies, bet varbut esat ari redzējušas kādu bez uzacīm, kādas asociācijas Jums radās ieraugot ko tādu. Pati esmu redzējusi, teikšu godīgi nepatīk, ja ir bez uzacīm.
Droši vien padomātu, ka derētu nokrāsot, jo lai nu kas, bet uzacis ļoti daudz ko dod sejas koptēlam.
Kaut gan atsevišķos gadījumos laikam labāk būtu nekrāsot. :D
Ko Jūs padomātu par sievieti, ja ierastos bez uzkrāsotām uzacim darbā, sabiedrībā. Vai ir pieņemami iziet laukā bez uzkrāsotām uzacīm. Interesē jūsu viedokļi.
Es par to nebiju aizdomājusies.. :) Man vienalga.. agrāk savas netonēju, tagad mazliet vairāk sāku akcentēt :)
Man arī ir gaišas uzacis un es ne tonēju, ne krāsoju. Nezinu, man nekad nav tas traucējis un tieši iekrāsotas izskatās debīli.
Nevajag tik ļoti pārvērtēt to kosmētikas nozīmi un sabiedrības viedokli, tad nebūs jāstreso par niekiem. ;-)
Nu gan:-D Man par citiem vienalga, es par sevi domāju. Pati tikai nedaudz ietonēju uzacis, lai citi ar savām uzacīm dara, ko grib, kaut vai vispār skuj nost, man netraucē nekas, ka tik cilvēks pats labi jūtas.
Es tam nepievēršu uzmanību, kurš ir uzkrāsojis uzacis un kurš nē, laikam vairāk nakas pamanīt to, vai tās ir koptas un kāda forma tām ir. Manuprāt, vairākām sievietēm pat ir pašām tik skaistas un tumšas uzacis , ka prieks skatīties :)!
Es diemžēl ar zīmulīti un uzacu tušu mazliet piekrāsoju, jo man uz galiniem viņas ir ļoti smalkas.
Nu tur nekas cits neatliek kaa zvans uzacu policijai un momentaals gjiibiens, kuram sekotu izoleesanaas no sabiedriibas, lai neko taadu nenaaktos piedzivot un gaidiit, liidz manabalss.lv saeimaa iesniedz iniciatiivu par obligaatajaam uzacu tonju regulaam.