Sveikas.
Man ir problēma, ka man ir sausa āda uz ikriem.
Es skuju ar žileti, jo no depilācijas ieaug matiņi, domāju, ka tas ir iemesls kādēļ tā.
Ar ko, lai mitrina, lai izskatās veselīga, nevis "nobružāta" āda?
man bija līdzīga problēma, bet vasara ir laimīgais laiks, mitrinošais Dzintars pēc-sauļošanās krēms neatstāj nevienu sausu pleķīti :D
jāatrod jau pašai tas viens īstais krēms, katrai āda tomēr darbojas mazliet citādi - kas vienai meitenei der, tas otrai neder pilnībā .. jāeksperimentē :D
Tu kaut kaadus mitrinoshos kreemus esi liidz shim meegjinaajusi? Ja nee, tad pameegjini tos pashus leetos dzintara, krievu chistaja linija, nivea arii vienmeer liidz.
Ja problēma ir liela, tad vislabāk derētu Bioderma PP Baume, bet ja vienkārši nav smērēts, tad derēs jebkurš krēms, galvenais, lai āda tiktu mitrināta ikdienā.
Man visu laiku tā bija, kamēr nesāku vienu brīdi dzert daudz ūdens un nenomainīju epilatora uzgali...tagad nav tik traki, bet tāpat parasti cenšos kaut ko uzsmērēt, lai neesmu kā reptilis :D(s)
Ja esi slinka uz kremošanos (kā es), iemēģini magaties nevis ar dušas želeju, bet dušas eļļu (nē, nav tas pats, kas dušas želeja ar eļļu). Ir Nivea, ir arī "krievu" kosmētikas veikalos daži varianti par ļoti pat demokrātiskam naudiņām.