Nu plānā braukt pie viņa, bet tā vien prasās par spīti aiziet gulēt, kas tas ir, ka telefonu nevar pacelt!!!
Man gan beidzot četras pelnītas brīvdienas, vismaz kāds saules stariņš šajā drūmajā piektdienā
Ne jau tur tā vaina, bet tas, ka nekādu ziņu nepadod, tik cik uzrakstīja pirms kādām 2h, ka ir pie vecākiem un viss, klusums. Un galu galā ir taču nakts.
viņam varbūt vecāki tādi pļāpīgie ? manējie tādi ir, nevaru laicīgi nekādi tikt prom, visu laiku uzsāk kaut ko svarīgu runāt tikai pirms manas aizbraukšanas
Es pavadu šo vakaru klepojot. Tā besī.. Bet noskaņojums ir tīri labs, saņēmu bakalaura darba recenziju, šķiet, ka nav tik traki Patīkama tā apziņa, ka vairs tikai aizstāvēšana atlikusi.
Pievienojos dāmām ar bezmiegu, bet laikam jau ir saprotams, ka tāds ir, ja ceļos 12 un visu dienu it kā mācos, bet nu nevaru saņemties, pašai jau besī.
Jauku visām nakti!
Man ir tā- darbā nāk miegs, bet mājās varu kūkot visu nakti. Man ir tikai vasara,lai normali gulētu, bet nesanāk. Domāju,ka jāiet pie ārsta,lai izraksta kādu tabletīti. Miegs nenāk neskatoties uz to,ka pa dienu neesmu gulējusi,ir strādāts dārzā