Vai laiks steidzami pie psihiatra?

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Sveikas!

Kā Jūs reaģējat un jūtaties, kad Jums kāds pasaka ko riebīgu, uzbrauc augumā, piemēram, darbā?
Es ilgi pēc tam par to domāju. Esmu izsista no līdzsvara, gribas visu pamest un pazust. Ja gadās kāds strīds, nespēju sagaidīt, kad ātrāk ar cilvēku izrunāšos. Mans vīrs saka, ka man jāiet pie ārsta, ja visu ņemu galvā. Bet, nav mana nervu sistēma tik stipra, lai vienmēr par visu nospļautos un mierīgi dzīvotu tālāk.
04.06.2015 22:18 |

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Varbūt nejūties labi tāpēc, ka pati sev negribi atzīt, ka tiem skolēnu vecākiem ir taisnība?

Atvaino, bet nejūtos vainīga, ja 4. klases bērns nosmērējis savas bikses un tēvam kauns ar tādu iet pa ielu mājās......
05.06.2015 09:43 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nu man darbā neviens neko riebīgu parasti nesaka, dažreiz es esmu tā, kura pasaka ko nejauku, jo vienkārši, kad man daudz darba, viss jāpaspēj, esmu stresā, kļūstu ļoti asa un neiecietīga. Bet vispār darbā cenšos maksimāli valdīties. Toties ārpus darba eju pāri malām, nespēju paklusēt, ja man kāds pasaka kaut ko tādu, kas nepatīk, aizvaino, cērtu pretī, no skandāla nekad neizvairīšos, strīdos neklusēju, sevī neko neturu.

Zini, katrs jau ir citādāks, ja Tev tiešām ir baigi grūti ar to, tad varbūt tiešām ir vērts meklēt speciālista palīdzību.
05.06.2015 09:55 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tavam vislabākajam ārstam jābūt tavam vīram, kurš spēs tevi samīļot un nomierināt grūtā brīdī. Un arī iedvest pārliecību, ka, ja tev ir taisnība, tad tu droši vari stāvēt pretī kaut visai pasaulei.
05.06.2015 10:07 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Uj ja tu kādu dienu vēl tiktu manā darba vietā - veikalā aiz kases.. :-D Reizēm liekas, ka vienkārši sāku ienīst cilvēkus :-D:-D:-D

bet jo vairāk ar to saskaries, jo vieglāk ir. es cenšos domāt par to, ka visiem nevar izpatikt. galvenais, ka izdaru labi savu darbu un pati to apzinos. parasti pēc riebīgajiem klientiem piezvanu kādam un izstāstu (nolaižu tvaiku) un cenšos aizmirst :-D reizēm gan ir tik riebīgi cilvēki, ka kaut kāda nejauka sajūta pakrūtē grauž visu dienu :-D Bet ar to jārēķinās, ja darbs saistīts ar cilvēkiem. Cenšos visu ņemt vieglāk, un pēc trakas darba dienas aizeju pasportot/paskriet - tur tas viss uzkrātais negatīvisms iziet :-D

Dzert ripas dēļ tādiem dzīves sīkumiem - nu nēēē.. Jārūda raksturu :-)
05.06.2015 10:24 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Varbūt nejūties labi tāpēc, ka pati sev negribi atzīt, ka tiem skolēnu vecākiem ir taisnība?

Šitas man atgādina teicienu ''klientam vienmēr ir taisnība'' :-D Jo patiesībā lielākoties nekad viņiem nav taisnība :-D Visi mūsdienās uzskata sevi par tik pārgudriem, zin tikai savas bezgalīgās tiesības... :-D
05.06.2015 10:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits