Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attiecību jautājums. viedokļi?

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Esmu attiecībās ar vīrieti, ļoti viņu mīlu.

Diemžēl viņš ir ļoti īss. Mērījusi neesmu, bet kopā izskatāmies kaut kā šādi:

Bez pārspīlējumiem, pilnīgi nopietni. Sieviete bildē ir papēžos, bet mūsu gadījumā tā ir reālā augumu atšķirība. Vienīgā atšķirība no šīs bildes ir tā, ka es esmu ļoti tieva, bet viņš muskuļots, diezgan masīvs. Un es neesmu gara kā tā modele, esmu nieka 171cm, viņš kaut kur ap 155 varbūt.

Ļoti mīlu viņu. Viņš grib visu. Kāzas, ģimeni, bērnus. Praktiski vai tagad un tūlīt. Bet es nezinu... It kā šķiet, ka labi, tā augumu atšķirība nav tik ļoti big deal, bet... Kādas jūsu domas?

Šovakar viņš grib vienoties par kāzu datumu, nākamajā vasarā. Es nezinu, ko teikt. Par 98% esmu droša, ka gribu viņu precēt, bet ir tā mazā šaubu ēna... Šķiet, ka varbūt labāk šķirties, esmu vēl jauna, 24 gadi, vēl atradīšu kādu citu... Lai gan nekad dzīvē neesmu satikusi nevienu tādu, kā viņš.
04.06.2015 16:52 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nu vai nu pamet, vai samierinies. Garāku nez vai izstiepsi :D
04.06.2015 16:55 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Nemīli Tu viņu..

Reitings 77
Reģ: 01.06.2015
Nu nez, ja patiešām mīlētu, tad šādu diskusiju neveidotu...

Reitings 277
Reģ: 27.07.2014
Tāda sajūta, ka tu tik tikko to būtu atklājusi. :-D
04.06.2015 16:57 |

Reitings 77
Reģ: 01.06.2015
man personīgi patīk par mani daudz garāki vīrieši, man ar manējo apmēram šāda starpība, drusku mazāka tikai (l)
04.06.2015 16:58 |

Reitings 3606
Reģ: 02.02.2015
Ja jau tik ļoti mīli viņu kā saki,kā tad vispār var domāt par šķiršanos tikai tapēc,ka viņš ir īsāks?
04.06.2015 16:59 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
mums ar manu puisi ir otrādi, varu staipīties,lai viņu nobučotu, bet neko, forši :D
04.06.2015 17:00 |

Reitings 436
Šo diskusiju es neveidotu, ja mēs būtu bijuši kopā gadu, vai vairākus. Bet esam tikai 3 mēnešus attiecībās. Esmu neprātīgi iemīlējusies. Viņš jau runā par kāzām, grib vienoties par datumu nākamajā vasarā, un saprotams, ka man rodas ļoti daudz dažāda veida šaubu par precībām ar cilvēku, kuru zinu tikai 3 mēnešus, ne tikai viņa garums. Lai gan tik spēcīgas jūtas man nekad ne pret vienu nav bijušas.
04.06.2015 17:02 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
izskatās, ka viņš ir izmisis nevis iemīlējies tevī, ja jau pēc trim mēnešiem grib kaut kādus kāzu datumus nolikt. tas mani biedētu daudz vairāk nekā augumu atšķirība
04.06.2015 17:05 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Tāda sajūta, ka tu tik tikko to būtu atklājusi.

++ :-D:-D:-D

Nu cmon, 3 mēneši - kas tas ir?? Kādēļ uzreiz jāprecās, īpaši, ja Tev ir tādas domas? Tā arī pasaki, ka mīli viņu, vēlies kopīgu nākotni, bet Tev tas ir drusku par strauju, ka vēlies gadiņu satikties, padzīvot kopā utt, un tad aiznākamgad precēties. Pa to gadu arī sapratīsi, kas un kā. Apprecēties taču vēl paspēsiet, bet kāda jēga to darīt pēc 3 mēnešiem ar tādām domām galvā...
04.06.2015 17:05 |

Reitings 1338
gluži manas domas
izskatās, ka viņš ir izmisis nevis iemīlējies tevī,
04.06.2015 17:06 |

Reitings 436
izskatās, ka viņš ir izmisis nevis iemīlējies tevī, ja jau pēc trim mēnešiem grib kaut kādus kāzu datumus nolikt. tas mani biedētu daudz vairāk nekā augumu atšķirība

Varbūt. Viņš katrā ziņā nav tāds kā citi cilvēki, dara daudz traku lietu. Šajā gadījumā man tas nešķiet nekas īpašs godīgi sakot. Ja to būtu piedāvājis kāds no maniem ekšiem, tad gan būtu bijis dīvaini.

Nu cmon, 3 mēneši - kas tas ir?? Kādēļ uzreiz jāprecās, īpaši, ja Tev ir tādas domas? Tā arī pasaki, ka mīli viņu, vēlies kopīgu nākotni, bet Tev tas ir drusku par strauju, ka vēlies gadiņu satikties, padzīvot kopā utt, un tad aiznākamgad precēties. Pa to gadu arī sapratīsi, kas un kā. Apprecēties taču vēl paspēsiet, bet kāda jēga to darīt pēc 3 mēnešiem ar tādām domām galvā...

Nu, šajās attiecībās ir ļoti daudz citu apstākļu, par kuriem es te negribu izplūst, jo tie manu lēmumu nekā neietekmēs. Bet tie sarežģī situāciju un nav tā, ka mēs varam gadu vai divus randiņot, skatīties, kā būs, un tā arī plūst pa straumi.
04.06.2015 17:13 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Nemīli Tu viņu... tas ir tikai augums, tikai ārējais, fiziskais izskats... tad jau apstiprinoši nevar arī atbildēt uz solījumu, ka būsiet kopā gan bēdās un nelaimēs... Kas notiek, kad cilvēki dzīves laikā kļūst invalīdi, zaudē veselību, darbu, saprātu? Ja augums ir tik liela problēma, tad meklē citu. Ok, 3 mēneši ir baigi īss laiks it kā, salīdzinot. Bet tomēr, ja vīrietis tik nopietni attiecas, tad es viņa vietā padomātu, vai gribu blakus sievieti, kas komplekso par ārējo izskatu.
04.06.2015 17:16 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Bildē izskatās starpība ap 30cm varbūt, bet jums tie ir tikai 15cm, tāpēc nepārspīlē. Man divi bijušie bija 15cm īsāki un nekādu problēmu. Ja Tev ir pārliecība vīrietī un viņam ir pārliecība Tevī, tad cm ir pēdējais sū. ;-)
04.06.2015 17:19 |

Reitings 1338
Ok, es nezinu, kas par apstākļiem, bet tāpat - es nedomāju, ka gadu padzīvot kopā ir nekas īpašs un plūšana pa straumi. Trakas lietas var darīt, bet ģimene, vīrs - pa manam, tā ir lieta, ko tomēr gribās pieņemt apzināti, bez šaubām, un uz visu dzīvi.
Tas ir tikai normāli, ja teiksi, ka Tev tas ir drusku par strauju, lai arī kā Tu viņu mīlētu. Ja nolūki ir nopietni, un viņš vēlas ar Tevi pavadīt visu savu dzīvi - nu tiešām neticu, ka viņš nesapratīs, un neizkārtos apstākļus, lai jūs varētu gadu padzīvot un precēties aiznākamgad :)
Jūtas, ja tās ir nopietnas, gada laikā nekur nepazūd, un, ja ir lemts būt kopā, tad būsiet ;-)
04.06.2015 17:20 |

Reitings 1338
Un - es piekrītu, ja ir tā lielā mīlestība, un pārliecība, ka gribi sev otru cilvēku blakus uz visu mūžu, tie cm ir pēdējais, kas Tev vispār nāktu prātā.
Bet es varu saprast - jūs esat kopā tik īsu laiku, ļauj attiecībām un jūtām izaugt :-)
04.06.2015 17:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nemīli Tu viņu... tas ir tikai augums, tikai ārējais, fiziskais izskats... tad jau apstiprinoši nevar arī atbildēt uz solījumu, ka būsiet kopā gan bēdās un nelaimēs... Kas notiek, kad cilvēki dzīves laikā kļūst invalīdi, zaudē veselību, darbu, saprātu? Ja augums ir tik liela problēma, tad meklē citu.

++

Ja tu būtu tik neprātīgi iemīlējusies, būtu pilnīgi pie ļipas, kas kādam no malas sakāms par augumu starpību un pašai arī būtu stipri vienalga, jo būtu tiešām iemīlējusies un par tādiem sīkumiem vispār nedomātu.

Es diez vai piekristu precēties, bet nevis kkādu cm muļķību dēļ, bet gan tāpēc, ka man būtu par ātru tik nopietnu lēmumu pieņemt tikai pēc 3 mēnešu attiecībām. Man patīk nesasteigt nopietnus lēmumus.
04.06.2015 17:26 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Nemīli Tu viņu... tas ir tikai augums, tikai ārējais, fiziskais izskats... tad jau apstiprinoši nevar arī atbildēt uz solījumu, ka būsiet kopā gan bēdās un nelaimēs... Kas notiek, kad cilvēki dzīves laikā kļūst invalīdi, zaudē veselību, darbu, saprātu? Ja augums ir tik liela problēma, tad meklē citu.

+++

Ja tu būtu tik neprātīgi iemīlējusies, būtu pilnīgi pie ļipas, kas kādam no malas sakāms par augumu starpību un pašai arī būtu stipri vienalga, jo būtu tiešām iemīlējusies un par tādiem sīkumiem vispār nedomātu.

Nu pilnīgi man vārdus nozaga.. :D Labāk nemāni pati sevi un to otru cilvēku...
04.06.2015 17:30 |

Reitings 436
Bildē izskatās starpība ap 30cm varbūt, bet jums tie ir tikai 15cm

Es nerunāju par centimetriem, bet par to, ka viņš man ir zemāk par plecu, vai labākajā gadījumā tieši līdz pleciem.

Tas ir tikai normāli, ja teiksi, ka Tev tas ir drusku par strauju, lai arī kā Tu viņu mīlētu. Ja nolūki ir nopietni, un viņš vēlas ar Tevi pavadīt visu savu dzīvi - nu tiešām neticu, ka viņš nesapratīs, un neizkārtos apstākļus, lai jūs varētu gadu padzīvot un precēties aiznākamgad

Viņš piedāvāja (ceru, ka esi apsēdusies) precēties jau šovasar. Sarunājām, ka nākamvasar. Jā, man arī tas šķiet daudz par ātru, gan pašas kāzas, gan lēmuma pieņemšana. Izkārtot viņš neko nevarēs, jo viņam te ir ļoti labs darbs, bet es uz nākamo gadu braucu uz ārzemēm, ko viņš zina. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ viņš ļoti grib precēties, jo domā, ka citādi man nebūs iemesla atgriezties, es viņu vienkārši pametīšu. Un viņš negribot ar mani randiņot un uz kaut ko cerēt, bet grib the real deal. Tas ir tas, ko viņš man ir teicis.

Vienreiz izšķīrāmies, būtībā šī iemesla dēļ, tas bija kā iekrist sestajā elles lokā, jutos pilnīgi sagrauta. Nākamajā vakarā viņš pats atgriezās. Atceros to sajūtu...

Nemīli Tu viņu

atvainojiet, bet jūs neesat tās, kas var spriest par manām jūtām
04.06.2015 17:46 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man tiešām liekas, ka šis ir trolololo :D
04.06.2015 17:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)