Apmierinātība ar darbu!

Reitings 317
Reģ: 06.11.2012
Sveikas!
Jau atkal veidoju rakstu šajā nodaļā ! :D

Vēlējos uzzināt par ko Jūs un kur pašlaik strādājat?:) Un vai Jums liekas, ka konkrētā vecumā vajadzētu jau strādāt kādā nopietnākā darba vietā? :)

Paldies! ;)
02.06.2015 09:06 |

Reitings 317
Liels paldies par Jūsu viedokli! ;)
Laikam palikšu pie bankas :)
03.06.2015 08:46 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Esmu projektu koordinators vides un inženierkonsultanu firmā. Esmu beigusi vides zinātnes - līdz ar to arī loģiska izvēle. Nav tā, ka es ar sajūsmu eju uz darbu, jo daru arī darbus, kas man nesagādā nekādu prieku, bet cerams, ka priekšniecība īstenos savus plānus un daļu no man nepatīkamā sloga ar laiku man noņems un paliks vairāk dažādi projekti :) Tas man patiktu! Bet kā saka - ēst ta gribās :D
03.06.2015 09:09 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
klaviatura ļoti pareizi uzrakstīja
darbs birojā, tātad labs un pietiekami prestižs. Varbūt kāds no tiem cilvēkiem daudz laimīgāks būtu krāsojot matus vai pārdodot ziepes Stenderā

Jo es esmu nostrādājusi mēnesi apavu veikalā un tagad jau vairāk kā gadu šajā birojā...godīgi sakot, es biju laimīgāka pārdevējas darbā, lai arī daudz vairāk nogurusi un par mazāku algu, bet tomēr kaut kādā ziņā tā bija vairāk mana vieta, nekā šeit pie galda ar papīriem krāmēties... protams, nespēju spriest, kas būtu tajā pārdevējas darbā pēc gada, gan jau, ka es domātu savādāk, bet ja tā, par sajūtām, tad tas man patika labāk. Tagadējo darbu arī veicu ar prieku un gada laikā ir bijusi laikam tikai viena tāda reize, kad viss bija apnicis un gribējās aiziet :-D
03.06.2015 09:09 |

10 gadi
Reitings 2547
Rsmu vadītāja pašvaldības iestādē un neteiktu, ka esmu sajūsmā, jo atnākot dzīvot uz laukiem, man daudz no kā izvēlēties, kur strādāt nebija. Vai šeit, vai arī firmā, kurā strādā draugs, par sekretāri. Tā kā uzskatu, ka abiem vienā firmā nav jāstrādā, tad palika šis darbs. Slikti nav, bet nav arī tā ka spiegtu no laimes. Pats darbs nav nemaz tik traks, taču ļoti ''uz leju'' velk tas, ka te ir mazpilsēta, visi viens otru zin, citiem pašiem savas dzīves nav, tad nu ir visu ko nācies dzirdēt par sevi. Protams, ilgtermiņā to aizmirsti, taču ik pa laikam ir nepatīkamas sajūtas.
03.06.2015 09:25 |

Reitings 730
Daydreamer
Es ar esmu iesūnojusies jau 8-to gadu vienā vietā, kas man nepatīk Tiesa gan, biroja darbs. Bet nu, līdz ar dekrētu, ceru saņemt īsto spērienu un šeit vairs neatgriezties

Tieši tas pats!
Darbs kaulus nelauž, bet atalgojums varētu būt labāks!
03.06.2015 09:39 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Steisija2,

Darbs pie tālruņa nav tas sliktākais variants.
Jā, cilvēki mēdz būt dažādi, jautājumi..arī dažbrid...dīvaini, bet....

...tas ir daudz foršāk, nekā uztraukties vai strādājot ar klientiem klātienē nenokļūdīsies ar naudu ( iztrūkumi jāliek no savas kabatas)

..Vai arī piemēram nebūs kāda nervu kutinoša situācija...( savulaik saskāros ar situāciju, kad kāds bija izdomājis piesavināties to, kas viņam nepienākas. nepavisam forši nebija)...

Tā kā, saskati iespēja pozitīvo. Katrā sfērā un amatā ir savi pozitīvie, gan negatīvie aspekti, bet, ja baidīsies rīkoties, nekad nespēsi virzīties uz priekšu.
03.06.2015 09:40 |

Reitings 317
Paldies Dūu!! ;)
Pareizi pateici, ja baidīšos, tad nekad nespēšu virzīties uz priekšu ;) Paldies! ;)
03.06.2015 09:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Darba vieta kā tāda man ir pietiekami nopietna, bet apgalvot, ka esmu 100% apmierināta, to gan es nevaru. Darbs man patīk, pat ļoti. Bet man reizēm šķiet, ka, ja es nebūtu tāda sliņķe, es varētu izdarīt daudz, daudz vairāk, sasniegt daudz, daudz vairāk.

Bet nu, esmu es slinka, inerta, maz ticams, ka es brīvprātīgi kaut kur no esošās darba vietas kustēšu tuvākajā laikā (ja vien, protams, mani nepalūgs aiziet).

Ja tev ir iespēja un vēlme kaut ko savā dzīvē mainīt - NOTEIKTI dari to!
03.06.2015 09:58 |

10 gadi
Reitings 755
Esmu skolotāja. Šobrīd atvaļinājumā un pēc tam uzreiz dekrētā, līdz ar to mani viss apmierina. :-D
Bet ja nopietni, tad varu teikt ka esmu savienojusi darbu ar hobiju! Daru to, kas man patiešām patīk un sagādā prieku. Protams, reizēm esmu uzņēmusies pa daudz un nogurstu, taču kopumā esmu ļoti apmierināta!
03.06.2015 10:18 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Darba vieta un amats, manuprāt, man ir gana nopietni konkrētajam vecumam, varbūt pat pārāk. Darbs un vēl jo vairāk darba vieta man neeereāli patīk, patīk pienākumi un brīvība realizēt idejas, bet pēdējā laikā jūtu, ka 6 gadi vienā nozarē, lai arī ar strauju attīstību, sāk lēnām palikt garlaicīgi. Ņemot vērā, ka es vienmēr esmu par pārmaiņām un aktivitātēm, kaut kādos brīžos jau sāku skatīties uz kaut ko citu - saistītu ar esošo darba pieredzi ar citu ievirzi. Esmu nolēmusi, ka tuvākā pusgada laikā gribu nomainīt darbu, ceru, ka tas arī izdosies.
Kopumā uzskatu, ka katram jādara tas, kas viņam patīk un sanāk, neatkarīgi no stereotipiem par vecumu vai prestižu. Life is too short, lai 8h dienā pavadītu vietā, kas nepatīk, neapmierina vai gribētos labāk.
03.06.2015 11:28 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Šobrīd strādāju par korespondenti. Tas arī saskan ar to, ko mācos. Protams, kad pabeigšu mācības, varēšu strādāt pilnu slodzi.
03.06.2015 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits