vai izmērs ir tik būtisks?

Reitings 25
Reģ: 01.06.2015
Vai 13 cm tiešām ir TIK maz, lai vispār neko nejustu? Mans pirmais puisis bija ar šādu izmēru, un es neko praktiski nejutu. Tā kā man pirms tam nebija bijušas sexuālas attiecības ,nezināju kas vispār jājūt..:D Sanāca, ka izšķīrāmies un man bija cits draugs, ar kādiem 4 cm vairāk- kko vairāk jutu, taču tpt nespēju klasiskā veida gūt nekādu baudu (tikai piepalīdzot ar rokām vai mēli). Sagāju kopā ar iepriekšējo draugu, un tgd vispār esmu šausmās :( Tā kā man pieredze nav liela, gribētos zināt,vai vaina ir manī un cik lielam tad jābūt vidējam džeka draudziņa izmēram? Un vai tiešām locekļa izmēram ir tik būtiska nozīme.
01.06.2015 15:12 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Mani visvairāk visā Tavà situacijà satrauktu tikai viens.. Ka man baudu nesagādā pats mīlēšanās process.
Visdievīgākais visà ir kaisle, tuvība, just kā visas sajūtas pastiprinās, orgasms ir tikai kà papildus bonusiņš, kas var but un var nebūt!
01.06.2015 21:48 |

Reitings 25
Iespējams taisnība ir tajā,ka pārāk koncentrējos tieši uz orgasmu. Taču domāju,ka tas ir tieši dēļ tā,ka process nešķiet nekas īpašs . Laikam tā arī ir pati lielāka problēma,ka process nesagādā nekādas emocijas.
Principā pie orgasma ar roku palīdzību - es tieku. Citas netiek pat pie tāda.
Un jā, man tiešām reāli skauž,kad viņam ir labi- netieku galā ar to vilšanās sajūtu,ka viņam tik un tā gan jau ir labāk, pat brīžos,kad pati tieku pie klitoriālā orgasma.
Un sievietes tiešām man neinteresē- pat kā sarunu biedrenes, kur nu vēl ko vairāk. Ir gadījies, skūpstīties ar meiteni derību dēļ- likās galīgi pretīgi...:D
Varbūt radās iespaids,ka esmu kaut kāda neglītene un absolūtu nesievišķīga. Taču patiesībā no malas cilvēkiem liekas,ka tieši esmu ļoti seksuāla , un man sex nenormāli patīk..:D pat nezinu kāpēc tā mēdz iedomāties. Varbūt dēļ tā,ka tieši esmu ļoti sievišķīga un kopju sevi. Vīriešiem arī izteikti patīku. Pašai tikai sirds sāp :(
02.06.2015 00:11 |

Reitings 25
p.s. Carpe Diem- nu jā,man tās sajūtas procesa laikā nepastiprinās, bet noplok. pat pirms orgasma- nekādu sajūtu kāpuma nav-tikai klits un ir.
02.06.2015 00:13 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
ha 13 cm tas jau mazpicītis :D
Tās kuras tik kvēli aizstāv mazpincīšus ir ar mazām pežam vai neko labāku nav redzējušas :-D
Vjag kārtīgu metamo, jo fizika paliek fizika bez berzes nekas nenotiks :-D Bet ar pirksta lieluma locekli nekas nenotiks :-D Kaut kādi klitora orgasmi ir piekš mīkstajiem :-D Kārtīgs orgasms ir tāds, ka peža tavu metamo tā satver orgasma laikā :-D protams vel labāk, ja vecene pieslapina gultu (bet ne visas tā māk)
02.06.2015 12:50 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Valdniek, latviešu vīriešu vidējais izmērs ir 14 cm, tad jau iznāk, ka katrai otrajai ir mazpincīši, kā tu saki. Tikai te cosmo salasījušies ar 25 cm un vairāk. Tas tāpat, kā ar algām - vidējā alga Latvijā ir 500 eiro uz rokas, bet te cosmo visām 1000 un uz augšu :D
02.06.2015 13:03 |

Reitings 1063
Valdiniek, tev jau nu pašam noteikti ir 25 cm.
02.06.2015 13:03 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Valdniek, latviešu vīriešu vidējais izmērs ir 14 cm, tad jau iznāk, ka katrai otrajai ir mazpincīši, kā tu saki. Tikai te cosmo salasījušies ar 25 cm un vairāk. Tas tāpat, kā ar algām - vidējā alga Latvijā ir 500 eiro uz rokas, bet te cosmo visām 1000 un uz augšu

Kurš saka, ka 25 cm :-D
Nu protams, ka visām ir ntie tūkstoši ienākumi :-D

Valdiniek, tev jau nu pašam noteikti ir 25 cm.

Iepriecinašu tevi, nav man tik liels :-D bet nu 13 cm ar nav nopietni, vēl jo vairāk, rēķinot to, ka ievadīt pežā visus 13 cm nav tik viegli izdarāms un pie dažām pozām pežā labi ja 10 cm iekšā
02.06.2015 17:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits