Man pēc mēneša paredzēta operācija vispārējā narkozē.
Man tik ļoti bail, kas un kā būs, pirmā operācija manā mūžā :(
Sakiet, kam ir bijusi kāda operācija, ka jums gāja?
Paldies, laikam jau nav, ko baidīties, jo zinu, ka daudzi , kad pamožas prasa vēl, kad būs operācija :D Bet bail no tiem gadījumiem, ka pamožas operācijas laikā un nevar paelpot, cenšas sev trubu izraut ārā, bet nevar...
Man gan nav bijusi pilnaa nopietnaa operaciju narkoze, bet kautkada kuras del pasu proceduu ne jutu, atceros tikai fragmentus, attapos jau palaataa. Sajutas ka pie loti liela dzeruma tikai bez sliktas duushas, parunat normali nevar, bet jasaka, ka max stundas laikaa pargaja.
Bet bail no tiem gadījumiem, ka pamožas operācijas laikā un nevar paelpot, cenšas sev trubu izraut ārā, bet nevar...
Manuprāt, šis ir ļooti reti :D
Es vienmēr bez satraukumiem eju uz operācijām/procedūrām, kuras veic pilnajā narkozē. Ko gan nevarētu teikt par lokālajām anestēzijām, kad sāku trīcēt jau stundu pirms viss sācies. Tur gan narkozes iedarbība mēdz beigties, kamēr graizīšana vēl rit pilnā sparā. No radiem šis dzirdēts un pašai arī piedzīvots. Nav patīkami, kad pārgriež asinsvadus tad, kad viss kļuvis atkal jūtīgs un atkārtoti vairs neatsāpina.
es gan uzskatu ka tas pilnīgi normāli ka Redele tā uztraucās, un ka viņai visi tie ķipa aptaujas jautājumi bija svarīgi.. man pašai nav bijis nekāda sakara ar operācijām, bet iedomājoties vien par kautko tādu skudriņas skrien caur kauliem...
melleniite- man nav paredzēta operācija, vienkārši gribēju kaut nedaudz pievērst uzmanības, lai iegūtu atbildes uz man nepieciešamajiem kvalifikācijas darba jautājumiem. Atvaino.