Ko darīt tad,kad vīrietis ir zaudējis interesi?
Viss sākās kādu labu laiku atpakaļ,kad mani uzrunāja vīrietis,kurš man nepiesaistīja. Viņš aicināja bieži satikties,bija pieklājīgs,taču man kaut kas viņā nepatika. Viņš salīdzinoši ātri iemīlējās manī,kaut gan man viņš bija tikai cilvēks ar kuru pakavēt laiku. Es uz viņa "es mīlu tevi" neko neatbildēju,jo jutu,ka jābūt atklātai. Viņš dikti centās,rīkoja pārsteigumus,rūpējās,vienmēr visur aicināja līdzi,vēlāk arī sapņoja par kopīgu nākotni un pat teica,ka jūt,ka esmu tā viņa īstā.. Taču es biju diezgan vēsa,bieži viņu sāpināju,bieži atteicu viņam,devu pamatu greizsirdībai.. Pienāca kārtējā diena,kad es pati izdomāju un pati apvainojos,nerunāju visu dienu un viņš pilnīgi mainījās,pateica,ka nevēlas vairs neko nopietnu,ja mani apmierina attiecības,kurām nav nākotnes,tad varam palikt kopā. Salīgām,jo man šķita,ka visu pateica tikai dusmu iespaidā.. Bet pēc tā strīda viss ir mainījies. Viņš vispār nav ieinteresēts laiku pavadīt kopā,viņam ir pilnīgi vienalga,ja atskatos uz kādu citu vīrieti,viņš ir mīļš tikai,tad ja ir vajadzība pēc tām lietiņām,nerūp vairs kā jūtos,vai man nav auksts,vai nevēlos ēst.. Viss ir tik slikti. :'-( Domāju,ka varbūt tas,ka būšu jauka,mīļa,rūpēšos par viņu,kaut ko mainīs - bet attieksme tāda pati. Esmu runājusi vairākas reizes,viņš saka,ka ir pieķēries,taču vairs nemīl. Un tikai tagad es saprotu,ka viņš bija man tuvākais cilvēks un,ka es viņu mīlēju un mīlu tikpat ļoti cik viņš mani agrāk. (l)
Palīdziet man lūdzu saprast..:-(