Riebjas šitāda intvervētāju uzmācības uz ielas utt. Es arī negribētu runāt. Taču, uzskatu, ka varēja pieklājīgi pateikt, ka nevēlas runāt. Reizēm rodas iespaids, ka bez trīsstāvīgajiem cilvēki vairs nespēj izteikties un savu domu noformulēt.
Iespējams, puisis tā atbildēja šoka, pārsteiguma momentā, nepatīkami traucēt privātā momentā, pusdienojot.
Protams, jāpiedomā par vārdu izvēli atp.... vietā, labā būtu atšujies, vēl ideālākā variantā, lūdzu netraucējiet mani.
Inky vo vo, pēc tās ņaudēšanas, var saprast, ka žurnālists ir memmes dēliņš, jo uzskata, ka uzbrukums ir viens rupjš vārds, nabadziņš, policijā ziņojumu varēja rakstīt ;-)
Viņš esot vispārīgi tāds parupjš, agresīvs. Bet, nu, žurnālists arī - vai tad viņam tajos Mierielas svētkos par maz cilvēku bija, ka jābāž mikrofons sejā tādam, kas taisās pusdienot? Nevienu neaizstāvu, abi labi.
Nu ja godīgi, tad man tas nelikās nekas traks. Ja mani tā pārsteigtu ar pilnu muti un ar kameru fonā, es ticu, ka varētu kaut ko tik pat neadekvātu izdarīt.
Kā arī, manuprāt, ka bez iepriekšējas atļaujas cilvēkus filmēt nav pieņemami.
Nez, man tas video tā omu uzlaboja! Intervētājam acīmredzot arī. :D