PLUS SIZE sports

Reitings 168
Reģ: 21.04.2015
Šajā portālā secināju, ka daudzas domā, ka apaļīgās meitenes nenodarbojas ar sportu!

Kā jums šķiet?

Bildēs uzskatāms piemērs, ka mēs nodarbojamies ar sportu!

22.05.2015 18:44 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Man tā riebjas, ka noliek apaļus cilvēkus. Man mamma po žizņi tāda ir. Ēd kā cālis, bet jau bērnībā bija formīga. Jā, nekustas ļoti daudz, bet tas cik kalorijas dienā viņa apēd sen jau vajadzētu būt izkāmējušai līdz kauli tik spīd. Bet tā nav. Vnk ir tādi ķermeņa tipi, uzbūve, kur cilvēkam vienkārši gribot negribot jāsamierinās ar lieko svaru. Un tas daudzus, kuri to nesaprot aizvaino tos, kuri tādi vienkārši piedzimuši( ar palēninātu vielmaiņu). Protams, nerunāju par tiem, kuri ēd visu kas kust un brīnas, ka resni, jo tā jau cita kategorija. Ir arī tādi resnīši, kuriem tas patīk, ka ir kaut kas uz kauliem, ne tikai plika āda vai muskuļi. Viņi ir apmierināti, jo tā jūtas ērti. nejau visiem ir vienāda tā uztvere par to, kas ir skaists. Un kā zināms, arī vīriešu gaumes ir dažādas. Un padomājiet bieži pašas (tās, kurām ir otra pusīte) - kā viņi pārdzīvo par to, ka nedaudz nokrītieties svarā. Uzreiz pārdzīvo, ka visi labumi noies nost. Un neba tā pat pa jokam viņi to saka, bet gan lielākajai daļai patīk ja ir nedaudz kur ieķerties, nevis, ka kauli grab. Man pašai ir 49kg, tādēļ nedomājiet, ka aizstāvu tās, kuras resnas, jo pati tāda:-D
22.05.2015 21:59 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es tomēr līdz galam negribu piekrist. Es uzskatu, ka liela daļa, ja ne lielākā, veselības problēmu sakņojas parizā uzturā. Visas vielmaiņas, holesterīna utt problēmas ir risināmas ar uzturu.
23.05.2015 01:02 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Būšana tievam lielākajai daļai mūsdienās tomēr sagādā piepūli, jo mēs vairs nedzīvojam tik fiziski aktīvu dzīvi kā cilvēki pirms, piemēram 50 vai 100 gadiem. Kaut vai elementāri mājas soli apdarot - cik no mums ziemā šķūrē sniegu, vasarā pļauj zāli, mazgā grīdas rāpus un uz darbu iet kājām? Tapēc "būt tievam" ir prioritātes jautājums un daudzas sievietes (un vīrieši) neizvēlas to uzstādīt kā prioritāti. Jā, varbūt pat pačīkst kādreiz un paievēro kādu 7 dienu diētu, bet, ja cilvēks ir +\- vesels, apmierināts ar dzīvi un aizņemts, tad tas tievums un resnums ir sekundārs. Un te nav stāsts par nosodīšanu, bet par fakta konstatāciju. Apaļie cilvēki izvēlas būt apaļi un arī tas ir ok. (Un cerams sporto, jo ja sporto, tad bieži ir veselīgāki par skinny fat, kas knapi ābolus no veikala var atnest mājās)
23.05.2015 01:11 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Nedēļā, pārrakstījos.
23.05.2015 07:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits