Es nevaru, mani kaitina. :D
Ir meitenes, kuras ir kuces. (Atvainojos par izteicieniem, bet ar jaukiem vārdiem domu grūti izskaidrot) Tās, kuras ir riebīgas, nejaukas- ok, lai ir, tāds raksturs.
Un ir tādas, kuras sevi dēvē par kucēm. Tas ir pavisam savādāk. Un šo sugu gribās vienkārši ņemt un sist pret sienu. Es cenšos izvairīties no komunikācijas ar nepatīkamiem cilvēkiem, taču ir viena, kura, diemžēl, jāsatiek gandrīz katru dienu, un jāuztur "normālas, draudzīgas" attiecības. Šī persona ir viens no pretīgākajiem, liekulīgākajiem cilvēkiem, ko esmu sastapusi, no viņas spiežas ārā iedomīgums, uz visiem skatās no augšas, un mūždien, katru dienu, plāno kā citiem sariebt. Jo vairāk negatīva pateiks vai izdarīs citiem, jo laimīgāka jutīsies pati. Un tad izdara ko riebīgu, un laimīga tādā saldā balstiņā pasaka: es esmu tāda kuce. Uz ko vienreiz atbildēju ar: nē, beidz, tu neesi" un dzirdēju atpakaļ: nē, esmu riebīga kuce.
Vienkārši slikti metās, ir pretīgi uzturēties tādu personu sabiedrībā un uzkrāt to negatīvismu. Kaitina. :D man vienkārši gribās pasūdzēties, atvainojos par sava negatīvisma izgāšanu šeit.(t)