Sveikas! Lai gan man nepatīk risināt attiecības sociālajos portālos, šis mani grauž pamazām. Vēlētos uzzināt jūsu viedokli. Tātad, problēma ir ar draugu un viņa paradumiem. Lieta tāda, ka apmēram pirms gada, kad sākām tikties pajautāju vai viņš pīpē uz ko atbilde bija noraidoša, kaut gan zināju, ka agrāk viņš to darīja. Draugs arī zin, ka man nepatīk, ja viņš smēķē. Tad nu protams pēc tiem dažiem mēnešiem uzzināju, ka viņš visu to laiku man meloja un to darīja... biju dusmīga un aizvainojumā teicu, ka nevēlos būt kopā ar meli.. man pašai ļoti nepatīk, ja man melo un draugs to zina. Tomēr viņš apsolīja, ka vairs nemelos un beigās piedevu. Viss bija labi līdz šim brīdim, kad atkal jau uzzināju par smēķēšanu. Ok, ja jau cilvēks to vēlas tik ļoti, nevaru aizliegt, bet kāpēc vispār ir jāmelo? Tas man visvairāk sāp... vēl pie tam ik pa laikam pajautāju, saku, ka arī nedusmošos, ja jau viņš bez tā nevar... Jūtos muļķes lomā, jo viņš solīja, ka nemelos par to vairs, bet tā nu sanāk, ka atkal meloja.:-/