Bija lietas, kuras man nepatika (automātikas kurss, kas ir nepieciešams, jo māca domāt, bet ir nenormāli garlaicīgs un kaitinošs kurss), bet tām vienkārši jāizrokas cauri (man pirmajā kursā bija drausmīga angļu valodas pasniedzēja, kuras nenormālais akcents joprojām palicis atmiņā :D). Pasniedzēji - kā nu kurš, kopumā ir stingri, bet kompetenti un saprotoši. Man sākumā programmēšanu mācīja premjeres Straujumas (bijušais) vīrs. Šausmas uz visu mūžu, bet zināšanas ir. :D Ja tā nopietni, man LU vienkārši patīk kā universitāte, kur mācīties.
Man arī liekas, ka LU, salīdzinājumā ar RTU, ir mazāk matemātikas. Nav jau tā, ka nav vispār, bet ir tieši tā, kā te jau minēja - pa vidu. Man, godīgi sakot, liekas, ka tā ir labāka pieeja - nevajag tikt nokrautam ar to matemātiku. Es pazīstu cilvēkus, kuri izstudējuši datorzinības arī RTU un es nemācēšu teikt, ar ko tieši atšķiras abu universitāšu beidzēji (ja nu vienīgi varbūt LU ir vispārīgākas studijas). Ja tā nopietni, man LU vienkārši patīk kā universitāte, kur mācīties. Un iekšā tikt bija piece of cake (nu labi, man bija labas sekmes, bet mums toreiz bija ~200 budžeta vietu... tur tika arī tie, kuriem sekmes ir stipri viduvējas).
Lai nu kā, lai arī ko tu izvēlētos, uzsvēršu to, ka galvenais ir gribasspēks un motivācija mācīties - jebkur taču varēsim atrast ko garlaicīgu vai grūti risināmu, ir īpaši šajā jomā, taču jāatceras savs mērķis. (: