Sveikas, meitenes...
Man ir problēma. Tā mani satricinājusi līdz pašiem sirds dziļumiem. Ķermenis kā gumija jūtās, nezinu vaiŗs kā būt :(
Lieta tāda - esmu jau kādu laiku kopā ar draugu, lai teiktu, ka šo cilvēku un viņa draugus pazīstu diezgan labi. Attiecības ir vairāk vai mazāk nopietnas. Biju patiešām laimīga, nekā netrūka no tā, ko sieviete var vēlēties. Bija gan lutināšana no viņa puses, gan vienkāršs atbalsts dažadās dzīves situācijās. Likās, ka ar šo cilvēku var veidot nākotni. Arī labs draugu loks... kā saka cilvēku vērtē pēc viņa draugiem, vai ne?
Nu lūk, sestdien bijām ciemos pie viena viņa laba drauga, ar kuru manējais draudzējas jau kopš vidusskolas laikiem. Ballīte kā jau ballīte, dzērām kokčikus, spēlējām galda spēles utt.
Vienā brīdī ar meitenēm izgājām lejā uzpīpēt, meitenes pēc tam izdomāja iet pēc papildinājuma uz veikalu. Es gāju atpakaļ aukšā, bet tur.... mans draugs un vinja čoms divatā uz dīvāna... neredzēju ko tieši viņi darīja, bet lielas aizdomas, ka pieķēru viņus intīmā brīdī.
Nu fak, jūtos kā kāds man būtu iedirsis dvēselē.
Pēc tam, protams, jautāju ko viņi tur darīja, draugs taisnojās, ka tikai ākstījies un bija sadzēries... bet tā jau saka, ka īstā cilvēka būtība atklājas alkohola reibumā...
Nu fak, man bija tiešam labi ar viņu, es negribu, lai viņš pa kluso man aiz muguras stumda sūdus ar savu čomu.... bet kas es esmu, lai viņam to aizliegtu... pieaudzis cilvēks, pats zina labāk... bet šādi ir pat sāpīgāk, nekā ja viņš tur būtu bijis ar citu meiteni...
Vai kādai ir kas līdzīgs gadījies?
Ko lai iesāk?? :'-(