nu cik es sapratu sodien, un pedejos menesus, mana dzive ir vnk izniekota prieks nekaa! 4 gadus nostradaju veikala, labi, tenerifee, bet kuru interesee, ka tenerife, ja darbs suds pilnigs? aizgaju no darba, ok, atrast jaunu praktiski neiespejami, nevienam mani nevajag, ok, samierinos!
sodien virs pateica, ka vinam mani vairs nevajag, jo man esot draugsmigs raksturs un vinam ari, un vins vairs negrib ar mani but (nak majas velu un uzreiz liekas gulet), saprastu, ja butu cita, tad vins vnk aizietu (kur iet vinam ir), bet saka, ka nav, bet prom neiet un mani prom ari nelaiz!(teicu, ka iesu tad es), ta ka esmu 30 gadus veca luuzere, luuk ta!
pamaniju, ka seit ienaku, vienmer zelojos, drausmas, man seit nav neviens pat ar ko parunat, ir dazi draugi, bet tie visi grib mani vairak ka tikai draugu, bet man to nevajag, tapec ar viniem pat nekomuniceju, tas 3 draudzenes, kuras ir viena strada ka zirgs, nav laika, otrai ir berns, tatad ar nav laika, un 3ajai uzradies jaus draugs, tatad nav laika!
ta nu sezu majas viena un eedu sev smadzenes! traki, apzinaties, ka laiks sadi palaists gristee!