Needu gaļu. Un maz arī saprotu no gaļas gatavošanas.
Bet man ir vista (vistu kājas), kas būtu šovakar jāpagatavo. Bija doma ielikt cepeškrāsnī. Ko varat ieteikt, kā garšīgi pagatavot?
Visgaršīgākā un visvienkāršākā vistas recepte ir Tomasa Kellera (googlē Thomas Keller chicken) veselas vistas recepte, ko var mēģināt adaptēt vistu kājām. Tātad, rūpīgi nosusini kājas ar papīra dvieli, ierīvē sāli un piparus un liec uz restes. Cep ļoti augstā temperatūrā ~20min un nekādā gadījumā nevirini krāsns durtiņas. Veselu vistu cepu tikai pēc šīs metodes un garšo vienreizīgi ;-)
Var nopirkt Maggi idea, ķīmija gan ir, bet garšīgi. Vai arī izšmorēt var - apcep, met katlā ar ūdeni, pasautē, klāt garšvielas, krējumu, miltus un gatavs. Protams, precīzāku recepti var apskatīt netā.
Es uzkarsēju pannu, (eļļas vietā lieku sojas mērci), lieku cepties vistu šķinķīšus, pārberu ar kariju, garšvielu maisījumu "Anniņa" un pāri sojas mērci. Sanāk sulīgas, mīkstas un ļoti garšīgas!