Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā gatavot vistu?

 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Needu gaļu. Un maz arī saprotu no gaļas gatavošanas.
Bet man ir vista (vistu kājas), kas būtu šovakar jāpagatavo. Bija doma ielikt cepeškrāsnī. Ko varat ieteikt, kā garšīgi pagatavot?
15.05.2015 19:29 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
mūsmājās kā ātrais variants der - iesmērēju kājas ar sinepēm, notīru ķiplokdaivas, visu lieku cepammaisā. Un cep, līdz gatavs.
15.05.2015 19:34 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
vēl var uz brīdi iemarinēt adžikā vai arī sasmalcināts ķiploks, citrona sula un sinepes
15.05.2015 19:35 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
medus karote+franču sinepes, paturi kādas 40min marinādē un var cept :)
15.05.2015 19:40 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Chek, chek, sinepju nav. Kādi vēl varianti?
15.05.2015 19:42 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Un cik ilgi vista cepjas?
15.05.2015 19:43 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Visgaršīgākā un visvienkāršākā vistas recepte ir Tomasa Kellera (googlē Thomas Keller chicken) veselas vistas recepte, ko var mēģināt adaptēt vistu kājām. Tātad, rūpīgi nosusini kājas ar papīra dvieli, ierīvē sāli un piparus un liec uz restes. Cep ļoti augstā temperatūrā ~20min un nekādā gadījumā nevirini krāsns durtiņas. Veselu vistu cepu tikai pēc šīs metodes un garšo vienreizīgi ;-)
15.05.2015 19:46 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Var nopirkt Maggi idea, ķīmija gan ir, bet garšīgi. Vai arī izšmorēt var - apcep, met katlā ar ūdeni, pasautē, klāt garšvielas, krējumu, miltus un gatavs. Protams, precīzāku recepti var apskatīt netā.
15.05.2015 19:52 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Izklausās vienkārši un labi. Nepaliek sausa vista?
15.05.2015 19:54 |
 
Reitings 82
Reģ: 07.05.2012
NordicBelle_

Izklausās Labi!
Būs jāpamēģina:-)
15.05.2015 19:57 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Šeit ir jauks receptes apraksts ar bildēm. Veselai vistai vajadzēs 50-70 minūtes :-)http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/roast-chicken-rules#.jmG7OzMbN
15.05.2015 20:01 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Paaaaldies! Sanāca, ceru ka garšīga. :)
15.05.2015 21:08 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Es uzkarsēju pannu, (eļļas vietā lieku sojas mērci), lieku cepties vistu šķinķīšus, pārberu ar kariju, garšvielu maisījumu "Anniņa" un pāri sojas mērci. Sanāk sulīgas, mīkstas un ļoti garšīgas!
17.05.2015 17:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!