Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Driizaak jautaajums ir taads - kas ir svariigaaks? Paglaabt tos cilveekus, kuri neatbalsta nemierus un dot vinjiem iespeeju dziivot normaali? Jebshu atteikt visiem beegljiem, lai pasargaatu savu valsti, tradiicijas un kultuuru?

Es esmu egoiste šajā jautājumā. Es neesmu gatava ziedot un mainīt savu ikdienu, apkārtni utt, lai tikai kādiem citiem cilvēkiem, ar kuriem man nav nekāda sakara un darīšanas, būtu labi un droši. Nu nebūs tā, ka viņi klusiņām dzīvos kaut kādā lauku ciematiņā. Rekur kā UK...veselas pilsētas jau ir pārņemtas, kur nedod Dievs tu parādīsies šortos vai īsā kleitā... viņiem tiek pakārtotas skolas, darba vietas utml. Man vispār liekas nepieņemami tas, ka viņi aizbrauc uz valsti, kur ir sava kultūra, likumi utt, bet viņi uzdrošinās sūdzēt tiesās darba devējus utt, jo redz viņiem nav pieņemama uniforma un tas, ka viņus atlaiž dēļ tā, ka viņiem tā uniforma ir pa pliku un viņi tādu nevilks, ir kaut kāds likumpārkāpums. Tas ir tas pats, kas iet strādat Hooters un tad iesūdzet viņus tiesā, jo atsakies vilkt hooters uniformu, labi zinot kāda tur tā ir.
16.05.2015 12:27 |

Reitings 3925
Cataleya, zini, shis tavs citaats ari neliecina par labu izgliitiinu un kultuuru.
Shajaa diskusijaa tev katrs teikums liecina par zinaashanu un civilizeetiibas truukumu. Civilizeeti cilveeki par dziivniekem neteiks, ka vinji bija pelnijushi nomirt, bet tu to teici par cilveekiem.
Nu zel, ka tev ta dzivite starp padibenem paiet, ja jau tev tada "pieredze", ka pat saki.

Pavisaam viileem lien aaraa "muusu naacija ir virsnaacija pasaulee". Hitlers uzskatiija liidziigi, protams man tas ir nepienjemami. Soli pa solim Vaacija tika demonizeeti ebreji liidz vienaa briidii sabiedriiiba bija gatava pienjemt, ka vini ir fiziski jaaiznicina. Tieshi tas pats shobriid tiek dariits ar musulmanjiem- sabiedriiba tiek kondicioneeta shos cilveekus uzskatiit par mazaak kaa cilveekiem. Skaidri redzams, ka tas straadaa. Cilveeki taa shausminaas par galju ko vinji eed, svaarkus ko vinji velk, beernu skaitu gimenee, mosheju apmekleejumu it kaa runaatu par citplaneetieshu vai zombiju uzbrukumu. Peec nepilniem 60 gadiem holokausts atkaartojas.
16.05.2015 14:19 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Quince, nocite , ludzu, kur es rakstu, ka cilveki bija pelnijusi nomirt. Atkal saksi sagrozit manus vardus?
Es rakstiju, ka nejutu iztektu zelumu ( kas IR briesmigi) , ka tas bija neseno aviokatastrofu gadijuma. Un tas ir sekas tam,ka Eiropa sie cilveki neintegrejas, bet veido atbaidosu vidi un augstu noziedzibas limeni. Parfrzejot Voltera teikto: esmu pret tiem, kuri ir manas brivibas ienaidnieki. krista aprakstija briniskigus piemerus iz dzives.

Vairs ar tevi nediskutesu, jo jegas nekadas, tu ne tikai parej uz savam fantazijam, bet atsakies pienemt pretargumentus. Visu labu.
16.05.2015 14:28 |

Reitings 3925
Nejauc integraacju ar asimilaaciju.
16.05.2015 14:32 |

Reitings 2425
Pavisaam viileem lien aaraa "muusu naacija ir virsnaacija pasaulee". Hitlers uzskatiija liidziigi, protams man tas ir nepienjemami. Soli pa solim Vaacija tika demonizeeti ebreji liidz vienaa briidii sabiedriiiba bija gatava pienjemt, ka vini ir fiziski jaaiznicina. Tieshi tas pats shobriid tiek dariits ar musulmanjiem- sabiedriiba tiek kondicioneeta shos cilveekus uzskatiit par mazaak kaa cilveekiem. Skaidri redzams, ka tas straadaa. Cilveeki taa shausminaas par galju ko vinji eed, svaarkus ko vinji velk, beernu skaitu gimenee, mosheju apmekleejumu it kaa runaatu par citplaneetieshu vai zombiju uzbrukumu. Peec nepilniem 60 gadiem holokausts atkaartojas.

neviens jau nesaka, ka mūsu nācija ir pārāka, taču es, piemēram, negribu, lai mūsu nācija paliek vēl sliktāka, nabadzīgāka un pārbāzta ar musulmaņiem/melnajiem, lai tikai viņiem būtu labāka un drošāka dzīve. Man, lielos vilcienos, ir vienalga... es neesmu nekāds pasaules glābējs, lai pēc 15-20 gadiem mani bērni ciestu no tā, ka redz mums bija kāds jāglābj. Manas prioritātes ir mana un manas ģimenes un draugu labklājība, nevis Muhameda un Tadžmahala dzīves kvalitāte.
16.05.2015 14:37 |

Reitings 2425
Es vienkārši nesaprotu priekš kam Latviju pārbāzt ar nabadzīgiem, visdrīzāk neizglītotiem cilvēkiem, kuriem nav nekādas pievienotās vērtības un valstij viņi neko, izņemot mīnusus, nespēs dot. Kā jau teicu - mums vispirms sava valsts ir jāsakārto un jā pēc tā tiks izsecināts, ka ok... tagad mēs varam arī citiem dot un palīdzēt, tad droši! Bet pašlaik sanāk tā... ka pašiem nav, bet citiem vēl jādod. Nevaru iedomāties pēc kā Latvija izskatīsies pēc 20-30 gadiem... skumīgi
16.05.2015 14:40 |

Reitings 3925
neviens jau nesaka, ka mūsu nācija ir pārāka,

Kaa tad nesaka? Saka gan tieshaa gan netieshaa tekstaa.

man ir prieks, ka ir Latvijaa ari meitenes/sievietes kuras tomeer nostaada savu kulturu augstaak par parejaam.

Visu laiku tiek staastiits kaadi vinji ir neapteesti barbari, kuri tikai port izniicinaat, zagt, dziivot uz citu reekina utt. un ka tikai izneemumi ir normaali cilveeki. Un to saka par kultuuru kura r pastaaveejusi 15 gadsimtus! Civilizaacija veersta uz destrukciju ilgi nedziivo.
16.05.2015 14:44 |

Reitings 3925
Vispaar jau es ieprieksh rakstju, ka daljeeji piekriitu tam ka Latvijai labaak beeglus neuznemt. Vinji gribot nespees sheit integreeties, muusu ksenofobiskaa sabiedriiba to nepielaus.
16.05.2015 14:51 |

Reitings 2425
nu bet tu pasakā dzīvo? Cik no viņiem kaut vai sākumskolas pamatus ir iemācījušies? Kam valstij tādi cilvēki? mums ar saviem tukšpauriem jau pietiek...
16.05.2015 15:18 |

Reitings 3925
Cik no viņiem kaut vai sākumskolas pamatus ir iemācījušies?

Tev neliekas ciniski beeglim no kara zonas prasiit kaada vinam ir izgliitiiba?
16.05.2015 15:25 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
negribu, lai mūsu nācija paliek vēl sliktāka, nabadzīgāka un pārbāzta ar musulmaņiem/melnajiem,

nu paskatoties, cik slikti spēj vairoties latvieši (bieži vien tikai viens bērns uz pāri) un cik labi to prot āfrikāņi (ģimenē līdz pat 6-8 bērniem) nevajadzēs pat 100 gadus, kad viņi skaitliski mūs būs pārsituši :D Būs Latvija bez latviešiem :D
16.05.2015 15:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ciniski vai nē - faktu jau tas nemaina! Var jau nejautāt aiz tolerances un pieklājības, bet vai tas nozīmēs, ka šis cilvēks tāpēc kļūs gudrāks?...
16.05.2015 15:36 |

Reitings 3925
Latvietes beernus nevar taisiit, jo latvieshu viirieshi strijainas, papluudushas sievietes, kam galvenaas ruupes ir beerni sev blakus neciestu. Melnais darbs lai paliek melnajiem. Burtski. (t)
16.05.2015 15:37 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
par kādiem melnajiem darbiem tu runā?
16.05.2015 15:40 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Vinji gribot nespees sheit integreeties, muusu ksenofobiskaa sabiedriiba to nepielaus.

Nevienā valstī viņi negrib integrēties savacas savos rajonos un dzīvo kā savā Āfrikā tikai nu jau ar saukli man pienakās - pameģini nedot pabalstus...

Tev neliekas ciniski beeglim no kara zonas prasiit kaada vinam ir izgliitiiba?

Nē, jo attiecīgajam darbam vajag attiecīgas zinašanas.

Latvietes beernus nevar taisiit, jo latvieshu viirieshi strijainas, papluudushas sievietes, kam galvenaas ruupes ir beerni sev blakus neciestu.

Ko tu tur dirs nu ja tev strijas pati vainīga

Melnais darbs lai paliek melnajiem. Burtski

Nu bet ja nav izglītība tad neko
16.05.2015 15:45 |

Reitings 2425
kāda starpība no kara zonas vai nē. Nu žēl, ka viņiem tā dzīve iegrozījusies, bet vai tādēļ ir jāpārpludina mūsu valsts ar neizglītotiem cilvēkiem, kuri tikai ņems ne dos (9 no 10), tikai tādēļ, ka viņus žēl?

Sorry, bet es labāk skatos ziņās tās šausmas, nevis pēc 20 gadiem dzīvoju zemē, kas ir pārmusulmaņojusies un pārmelnojusies.
16.05.2015 15:45 |

Reitings 2425
izglītības ziņā es domāju pat tīri elementārākās zināšanas... kuru, es pieļauju, viņiem nav. Plus vēl valoda viņiem jāiemācās, lai kaut ko darīt šeit varētu. Pie mums sētnieki ar 12 klašu izglītību strādā, administratori un pārdevēji ar augstākajām. Ko VIŅI šeit darīs?????
16.05.2015 15:47 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
būtu labāk, ja mēģināt risināt bēgļu valstī esošās problēmas. Eiropa nav bezizmēra. Mēs jau varam uzņemt bēgļus, bet mūsu budžets to neizturētu.
Protams, uzņemt Ukraiņus būtu labāk uzņemt nekā visādus somāļus, turkus utt. Ukraiņi kaut cik līdzīgi kultūrā.
16.05.2015 15:48 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Sorry, bet es labāk skatos ziņās tās šausmas, nevis pēc 20 gadiem dzīvoju zemē, kas ir pārmusulmaņojusies un pārmelnojusies.

Un paši dzīvosim karadarbības valstī, jo viņiem dabā ir karot par katru sīkumu, ne jau Rietumi Āfrikā karo, bet paši nevarot kaut ko sadalīt :-D
16.05.2015 15:49 |

Reitings 2425
būtu labāk, ja mēģināt risināt bēgļu valstī esošās problēmas. Eiropa nav bezizmēra. Mēs jau varam uzņemt bēgļus, bet mūsu budžets to neizturētu.
Protams, uzņemt Ukraiņus būtu labāk uzņemt nekā visādus somāļus, turkus utt. Ukraiņi kaut cik līdzīgi kultūrā.

+++

es vispār nesaprotu kā var uzspiest kādam uzņemties rūpes par citiem. Tā tik vēl trūka, lai turīgām ģimenēm piespiestu uzņemt bērnus vai pieaugušos no trūcīgajām ģimenēm, jo redz pasaule kādam ir jāglābj.
16.05.2015 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits