ārprāc, kas notiek meiteņu galvās!
Viena no retajām reizēm, kad izlasīju visu no a-z, un mani secinājumi ir šādi:
1. Par tēmu - pieņemt vai nepieņemt, tad es saku - pieņemt, pasargāt, jo viņiem pa lielam jau tā dzīvē nav paveicies. Negrasās jau uzņemt tūkstošus, šeit runa ir par pāris simtiem. Kā jau te meitenes pareizi teica, paskatieties, cikjūsu radi 1944-1945 gadā bēga no lv,kā nu kurš mācēja un varēja. Saku no pieredzes, jo arī manā ģimenē radi bēga, un tā nebija medusmaize, bet viņus pieņēma un paldies Dievam viņi palika dzīvi, turpināja savu dzimtu, kaut arī LV nekad neatgriezās, bet valodu un tradīcijas pat svešumā dzīvojot neaizmirsa, kā tas nereti tagad notiek ar 16-25 gadīgiem jauniešiem.
2. Netiek jau tā nauda pabalstiem ņemta tikai no jūsu (kā jūs sakāt) nodokļu maksātāju naudas. LV ir ļoti daudz dažādu starptautisku organizāciju dalībvalsts, kur šadus projektus un pasākumus atbalsta, tātad arī piešķir finansējumu!
3. Arī piekrītu meiteņu viedoklim, ka valsti, nāciju, valodu, tradīcijas neviens svešzemnieks nespēj iznīcināt, to darām mēs paši!
4. Jā, arī piekrītu viedoklim, ka lai arī cik civilizētā valstī un pasaulē dzīvojam, nekad, tiešām nekad un neviens nav pasargāts, ka var sākties kars, un skaidrs, ja karos, tad viena no dalībniecēm būs mūsu robežvalsts un ko tad? Tad jūs būsiet ļoti priecīgas, ka aizairēsiet ar savu mazo laiviņu (tieši tā cilvēki 1945 gadā muka no LV, un tā mūk vēl joprojām) aizairēsiet līdz francijas robežai un jūs tur vnk apšaudīs kā slimus suņus? Ko tad jūs bļausiet!
Tak palasiet mazliet vēsturi, paskatieties kas notiek pasaulē! Un rodiet sevī mazliet patriotisma un cilvēciskuma!
Visa šajā sakarā man prātā nāk tikai viens - Pie Dieviņa gari galdi... Tās kuras te tik traki bļauj nē, noklausieties un padomājiet mazliet tālāk par savu slieksni!!!