Uzskati, ka Irana ir labs piemers?
2. Vai tu nostādi savus līdzcilvēkus zemāk kā iebraucējus?Līdzcilvēkus (bez iemesla) nenostādu zemāk, iebraucējus ari ne :) Visi esam cilvēki :)
Musulmaņi uzskata ka sliktāka cilvēka par sliktu (no reliģijas atkrituša) musulmani nav. Ja viņam sava reliģija nav svariga tad citi likumi viņam ir vēl mazsvarīgāki, respektīvi, no tādiem var gaidīt fiktīvas laulības utml.
Baigi viņām vajag veci, kas viņam liks radīt pēcpusi un pupus pasaulei un trieks stradat un dalīt rēķinus uz pusēm. Viņas ir pieradušas ka vīrietis ir tas ēzelis kas ar visam visam problēmam tiks galā.
Es godīgi sakot saredzu tavā nostājā daudz vairāk problēmu nekā risinājumu, nemaz nerunājot par to, cik ideoloģiski līdzīgi tas ir antisemītisma ideoloģijai pirms 2.PK...
3. Minēji par to kā integrēt viņus, tiešām tici, ka Zviedrija, AK u.c. tolerantās valstis to jau nedara pietiekami? Lieli pabalsti, pajumte par velti, valodu apmācība bez maksas u.c. labumi. Kas vēl tavuprāt ir jādara?Bet kālab uzskati, ka integrācija nenotiek? Valodu apgūst, izmanto, strādā..
Es rupejos par savu draudzeni, nav nekada saistiba ar Islamu. Ar pliku pakalju ari vinja neskraida, jo uzmanibas vinjai berniba no teva nav trucis un pilnigi pietiek ar menjo
piemeram vinjai pienakas 2x mazaks mantojums nekaa vinjas bralim
Izskatās, ka cormeum un nordicbelle ir cilvēki bez jebkādām vērtībām. Jums ir nospļauties par savu kultūru, valodu, zemi, cilvēkiem utt.Tas, ka es nespļauju uz citām kultūrām, nenozīmē, ka spļauju uz savējās! Savdabīga ''loģika'' Tev..
Musulmaņi uzskata ka sliktāka cilvēka par sliktu (no reliģijas atkrituša) musulmani nav. Ja viņam sava reliģija nav svariga tad citi likumi viņam ir vēl mazsvarīgāki, respektīvi, no tādiem var gaidīt fiktīvas laulības utml.
Pilnigi pareizi, tas ir tas, ko es saku, tikai vinji soda par religijas pameshanu ar realu sodu.

Ko tu ieaudzināsi, ja tas viss jau būs zudis? Vēsturi?Saglabāšana ir atkarīga tikai un vienīgi no mums, latviešiem.. (ne somāliešu bēgļiem) :D
Vīrieši maksā par absolūti visu. Sievietes ipasums un ienākumi ir tikai viņas, viņai nav nekāda pienākuma no savam finansēm dot līdzekļus ģimenes budžetam. Vīrietim turklāt arī savi vecāki jāuztur ne tikai sieva un berni, reizēm arī māsas; sievietei nav. Pie šāda sadalījuma es tur neko netaisnīgu neredzu.
Rietumos tomēr ari sievietei ir pienākums piedalīties mamuta medīšanā.
Kingston, ir rūpes un ir pienākums. Tev nav pienākuma sievieti 100% apgādāt.
Kartē ir atzīmēti islama veidi. Kingston savos ziņu portālos nav ievērojis, ka islamam ir vairākas skolas jeb virzieni? Ne visi musulmaņi domā vienādi par visiem jautājumiem.