Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Tad turpini smieties, tikai neaizrijies.

https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUBDg

Tu gan jau visās Zviedrijas pilsētās un to rajonos esi bijusi!!!
20.05.2015 00:20 |

Reitings 270
Vēl priekš tevis - Francija... AK

https://www.youtube.com/watch?v=QDJyhf1VQL4

https://www.youtube.com/watch?v=4RaKpf4Mhg4
20.05.2015 00:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tu gan jau visās Zviedrijas pilsētās un to rajonos esi bijusi!!!
Nu daļā no kartē apzīmētajām zonām esmu bijusi ne reizi vien.. nāksies Tevi apbēdināt, informācija ir krietni pārspīlēta :D
20.05.2015 00:27 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Te viens otrs cenšas izlikties dikti izglītots un pasauli redzējis, bet kaut kā grūti aizdomāties, ka lielākajā daļā neveiksmīgo integrācijas un mierīgas kultūru balkus pastāvēšanas gadījumu, ne jau kultūras atšķirības ir pie vainas. Ne jau tapēc Francijā notiek grautiņi. Problēma ir zemā izglītības līmenī un nabadzībā. Un tās ir socioekonomiskas problēmas, kuru risināšana prasa laiku un sarežģītis mehānismus, nevis - aizliegt, represēt, izsūtīt, uzcelt sienu pret pārējo pasauli un izlikties, ka neesi mājās
Starp citu, domu eksperiments., nabadzīgs pasauli neredzējis un knapi 9 klases pabeidzis rietumnieks vs izglītots musulmanis. Kuram būs augstāka tolerance, spēja pielāgoties un no kura sabiedrība kopumā gūs lielāku labumu? Tas tā, pārdomām.

Atbildot uz valta jautājumu kā es zinu, ka viņš nav gluži uzdevuma augstumos dzimumu līdzvērtības ziņā - tevi nodod tavs aizbildnieciskums un apsēstība ar to, ka kādam citam (svešam) būs sekss ar "tavām sievietēm". Sorry, nav viņas tavas, pašas pieauguši cilvēki. Ja gribi, ko darīt, lai globāli sieviešu situāciju uzlabotu, sāc ar sevi!
20.05.2015 00:42 |

Reitings 12
Reģ: 19.05.2015
Secinājums par jūsu strīdu - Cormeum runā par reālām lietām, Kingston runā par gudrībām, ko izlasījis internetā. Dzīvē nav tā, kā medijos raksta, kuru galvenais mērķis ir šokēt sabiedrību vai kā reliģiskie avoti raksta, notiek atkāpes no reliģijas un vienai reliģijai ir daudzi paveidi, drastiski un mazāk drastiski, visu vienā maisā bāzt nevar. Pēc analoģijas mēs varam paņemt ziņu lapas par Norvēģiju un teikt, ka tur visi ir slepkavas, jo es izlasīju par Breivīku vai pateikt, ka visi kristieši ir tādi un šitādi, jo Bībele tā stāsta, tas nekas, ka puse no kristiešiem nav tik reliģiozi un pat baznīcas vairs nav tik striktas. Kingston ir attālināts no realitātes. Neatceros, kurš te mācījās par musulmaņiem (lasīju kaut ko tādu), bet ja tas bija Kingston, tad acīmredzami šīs zināšanas iegūtās ir tikai akadēmiskās, bet no prakses neko nezini. :D
20.05.2015 00:47 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
cormeum:

Uzskati, ka Irana ir labs piemers? Tur par religijas mainju no Islama uz citu soda ar naves sodu.

http://www.spiegel.de/international/world/the-price-of-faithlessness-iran-to-punish-apostasy-with-death-a-538466.html

Tads pats sods ir arii par "nepareizo" orientaciju.

23 musulmanju valstis tiek soditi cilveki, par to, ka vinji nomaina religiju, bet mees esam Islamofobi, ja tiek aizliegts sejas aizsegs? :)

http://www.loc.gov/law/help/apostasy/apostasy.pdf

Sunnah nav hadith Šoreiz thefreedictionary pievīla

"The second most important source of authority for Muslims is the Sunnah. This refers to the practices, customs and traditions of the Prophet Muhammad that are considered to be a perfect example. They are found in Hadith and other texts."

http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/rs/god/isrevelationrev3.shtml

Piekritu, tas nav 1:1, bet vinji abi ir saistiti:

"The word Sunnah is used while talking about a certain recommended act, whereas the word Hadith is used while talking about the weak and the authentic narrations from the Messenger of Allah (May the blessings and peace of Allah be upon him)."

Jebkuraa gadijumaa, Sunan Abu Dawood hadisi ir viens no 6 autentiskajiem Hadisiem Islaama.
20.05.2015 00:51 |

Reitings 279
Reģ: 04.01.2015
Svešas valstis tērē uz latvijas iedzīvotājiem,es domāju,ka mums viņi ir japieņem,tikai ar vienādiem iztikas līdzekļiem
20.05.2015 00:55 |

Reitings 270
Ak dies, sākot no beigām - švaki gan nolasīji manu domu, man, piemēram, vispār ir vienalga ar ko tu vai kāda cita pārojies.

Tad tavs uzskats ir, ka mums vajag pēc iespējas vairāk dažādu rasu, kultūru un ticību cilvēku? Tas nozīmē Eiropas tautu un kultūras iznīcību, ņemot vērā demogrāfisko situāciju un pieaugušo imigrantu skaitu.

Kāpēc man būtu jāziedo sava labklājība, lai integrētu šos bēgļus, zinot, kā tu saki, ka viņi ir neizglītoti un noziedzīgi. Tas nozīmē, ka jau saknē cieš iedzīvotāji, kuru senči ir uzcēluši šo valsti un par kuru es un mani līdzcilvēki maksājam nodokļus, lai to uzturētu. Kāpēc, lai es vēlētos riskēt ar savu bērnu un tuvinieku drošību zinot kādi šie cilvēki ir (pati to pieminēji).

Pēc visa spriežot sanāk, ka tu augstāk nostādi svešiniekus nevis savus līdzcilvēkus.

Starp citu, domu eksperiments., nabadzīgs pasauli neredzējis un knapi 9 klases pabeidzis rietumnieks vs izglītots musulmanis.

Protams, ka rietumnieks, jo rietumnieka dzīvesstils un kultūra, arī ticība, būs līdzīga pārējiem Eiropiešiem, viņš integrēsies. Izglītots vai neizglītots musulmanis nozīmē to, ka pie noteikta musulmaņu skaita būs viņu politiskās partijas, kuras nāks pie varas un liks mums dzīvot saskaņā ar musulmaņu tradīcijām. Šī ir mūsu zeme, ja viņi nevēlas integrēties, tad ir daudzas valstis, kurās islāms ir galvenā reliģija un kurās viņi nejustos "apspiesti".

Nezinu gan kā latvieši varēja tik mierīgi integrēties kā bēgļi, kā arī citi eiropieši, kuri dodas kaut vai strādāt uz citām valstīm.
20.05.2015 01:01 |

Reitings 180
NordicBelle:

Atbildot uz valta jautājumu kā es zinu, ka viņš nav gluži uzdevuma augstumos dzimumu līdzvērtības ziņā - tevi nodod tavs aizbildnieciskums un apsēstība ar to, ka kādam citam (svešam) būs sekss ar "tavām sievietēm". Sorry, nav viņas tavas, pašas pieauguši cilvēki. Ja gribi, ko darīt, lai globāli sieviešu situāciju uzlabotu, sāc ar sevi!

Es kautkaa neesmu dzirdejis, ka pie mums ir aizliegts preceties starp dazadam religijam. Tev shis jautajums butu jauzudod musulmanjiem, kur ir AIZLIEGTS VINJU sievietem preceties ar ne-musulmanjiem.

Shona:
Secinājums par jūsu strīdu - Cormeum runā par reālām lietām, Kingston runā par gudrībām, ko izlasījis internetā.

Nevis ko es esmu lasijis interneta, bet, par to, kas ir svetajos rakstos, ieskaitot par muzikas aizliegumu no musu pashu musulmanju kopienas Latvijaa. Kristietibu neviens reali nepraktizee un nav aktuala musdienas + Kristietibai nav likumu sistema atskiriba no Islama, kur ir Shari'ah likumu sistema.
20.05.2015 01:04 |

Reitings 5533
Iesaku tev palasīt labas (ne vidusskolas) vēstures grāmatas (par kultūru un tautu veidošanos, vēsturi un iznīcību) un beigt mentāli uzturēties Ulmaņlaikos! :-D Un ja paliek sīka vaļa, lūdzu, iemācies civilizēti diskutēt, nevis nodarboties ar demogoģiju un tautoloģismu virknēšanu, kas darītu kaunu pat desmitklasniekam Popera debatēs. Kaut gan tie personiskie apvainojumi piedod tavam stilam īpašu šarmu, uzreiz rodas vēlme tev piekrist! :-D
20.05.2015 01:09 |

Reitings 3925
Pirms gada un dažiem mēnešiem Ukrainā bija tāds grautiņš, ka galvaspilsētas centrālais laukums Maidāns izskatījās pēc kara zonas!!!

Latvieši dažus gadus atpakaļ sarīkoja grautiņu Vecrīgā.

Londonas grautiņi pirms dažiem gadiem.

Nē, Baltais cilveks grautiņus nerīko. Es nemaz neiešu senākā un dziļākā vēsture un nestāstīšu kādu postu 20 gadsimta radīja baltais cilveks uz savas zemes.

Man savā dzīvē ir nācies sastapties ar ne mazums Baltajiem cilvēkiem, kuri ir nelieši- zagli, krāpnieki un pat slepkavas, par savu bernu atstāšanu novārtā, atstāšanu bez mantojuma utml pat nerunājot.

Man ir neērti citiem kratīt ar pirkstu, kad kultūra un tauta no kuras es nāku ir pilna nekrietniem cilvēkiem.
20.05.2015 01:12 |

Reitings 270
Tā arī neatbildēji - Pēc visa spriežot sanāk, ka tu augstāk nostādi svešiniekus nevis savus līdzcilvēkus?

Saviem pēctečiem novēli dzīvot pēc musulmaņu likumiem?
20.05.2015 01:13 |

Reitings 5533
Kingston, tavi spriedumi balstās uz pieņēmumu, ka, pirmkārt, visi bēgļi ir musulmaņi, otrkārt, visi musulmaņi ir konservatīvi, ortodoksāli un reliģiju praktizējoši. Tas arī rada lielākos caurumus tavās teorijās.
20.05.2015 01:13 |

Reitings 5533
Valts, tu man esi daudz vairak svešinieks nekā mans kaimiņš Ahmeds.
20.05.2015 01:16 |

Reitings 180
NordicBelle, tev ir kautkada problema ar tiem apvainojumiem. Paradi man, kur es tevi butu sheit apvainojis? Pati sauc muus par rasistiem, bet tas jau nekas, tev radaas visadi apvainojumi tapec, ka nepiekrit tavam viedoklim?

Varbut gribi apgalvot, ka Islamaa sievietes drikst preceties ar ne-musulmanjiem?

Reitings 270
Quince kāds procents ir šie imigranti Eiropā un tevis minētie sliktie eiropieši? Protams, ka ir nelieši arī starp mums.

Kā zini, ka "melnie" cilvēki neradītu? Viņi vienkārši vēl nav tik tālu attīstījušies, lai būtu iespējams radīt šādas situācijas.

Reitings 270
NordicBelle, tu labi sapratu manu domu. Jēga tēlot muļķi? Vai arī tu sevi neuztver kā latvieti un eiropieti?
20.05.2015 01:18 |

Reitings 3925
Musulmaņi uzskata ka sliktāka cilvēka par sliktu (no reliģijas atkrituša) musulmani nav. Ja viņam sava reliģija nav svariga tad citi likumi viņam ir vēl mazsvarīgāki, respektīvi, no tādiem var gaidīt fiktīvas laulības utml.
20.05.2015 01:20 |

Reitings 3925
Varbut gribi apgalvot, ka Islamaa sievietes drikst preceties ar ne-musulmanjiem

Baigi viņām vajag veci, kas viņam liks radīt pēcpusi un pupus pasaulei un trieks stradat un dalīt rēķinus uz pusēm. Viņas ir pieradušas ka vīrietis ir tas ēzelis kas ar visam visam problēmam tiks galā.
20.05.2015 01:24 |

Reitings 5533
Kingston, šī piezīme par apvainojumiem bija adresēta ne tev, bet manam otram oponentam, valtam. Un tas, ka esat rasisti nav apvainojums, bet gan fakta konstatācija. Es arī esmu vairāk rasiste nekā man šķiet labam cilvēkam pieklājas būt. Latvijas mantojums. :-D
Tas, kas mani satrauc, ir šī mētāšanās ar skaļām frāzēm par likumiem un tikumiem, bet pilnīgs empatijas trūkums. Tev patīk demonizēt musulmaņus kā grupu un kā grupu tu viņus vēlies izslēgt no savas sabiedrības. Es godīgi sakot saredzu tavā nostājā daudz vairāk problēmu nekā risinājumu, nemaz nerunājot par to, cik ideoloģiski līdzīgi tas ir antisemītisma ideoloģijai pirms 2.PK...
20.05.2015 01:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits