Ak dies, sākot no beigām - švaki gan nolasīji manu domu, man, piemēram, vispār ir vienalga ar ko tu vai kāda cita pārojies.
Tad tavs uzskats ir, ka mums vajag pēc iespējas vairāk dažādu rasu, kultūru un ticību cilvēku? Tas nozīmē Eiropas tautu un kultūras iznīcību, ņemot vērā demogrāfisko situāciju un pieaugušo imigrantu skaitu.
Kāpēc man būtu jāziedo sava labklājība, lai integrētu šos bēgļus, zinot, kā tu saki, ka viņi ir neizglītoti un noziedzīgi. Tas nozīmē, ka jau saknē cieš iedzīvotāji, kuru senči ir uzcēluši šo valsti un par kuru es un mani līdzcilvēki maksājam nodokļus, lai to uzturētu. Kāpēc, lai es vēlētos riskēt ar savu bērnu un tuvinieku drošību zinot kādi šie cilvēki ir (pati to pieminēji).
Pēc visa spriežot sanāk, ka tu augstāk nostādi svešiniekus nevis savus līdzcilvēkus.
Starp citu, domu eksperiments., nabadzīgs pasauli neredzējis un knapi 9 klases pabeidzis rietumnieks vs izglītots musulmanis.
Protams, ka rietumnieks, jo rietumnieka dzīvesstils un kultūra, arī ticība, būs līdzīga pārējiem Eiropiešiem, viņš integrēsies. Izglītots vai neizglītots musulmanis nozīmē to, ka pie noteikta musulmaņu skaita būs viņu politiskās partijas, kuras nāks pie varas un liks mums dzīvot saskaņā ar musulmaņu tradīcijām. Šī ir mūsu zeme, ja viņi nevēlas integrēties, tad ir daudzas valstis, kurās islāms ir galvenā reliģija un kurās viņi nejustos "apspiesti".
Nezinu gan kā latvieši varēja tik mierīgi integrēties kā bēgļi, kā arī citi eiropieši, kuri dodas kaut vai strādāt uz citām valstīm.