Bēgļu kvotas

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Brīnos ,ka nav šādas tēmas.
Droši vien esat ziņas lasījušas vai klausijušās un nav jāstāsta visas detaļas.
Jūsuprāt Latvijai ir jāuzņem bēgļi?
Ja ir- cik?
Ja nav-kāpēc?
14.05.2015 23:30 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
Vispār ja ta labi padoma laikam nebūtu tik slikti :-D

Tiktu atļauta daudzsievība ar jaunam meitenēm, ja galīgs forever alone varētu kazas drātēt :-D
16.05.2015 22:07 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
valdniek... valdies :D Nevajag mums tādu pāķismu :D
16.05.2015 22:10 |

Reitings 19
Reģ: 15.05.2015
Es čota nesaprotu, kāpēc meitenes te izsakās "es negribu, lai MANĀ valstī to un to" runājot par UK vai Parīzi, bet būdamas latvietes. WTF? Jūs tajā UK un Parīzē esat zemākas par tiem pašiem musulmaņiem, tā kā nekādas tiesības jums tur nav.
16.05.2015 22:11 |

Reitings 2425
hahaha, purity, runā savā vārdā, ok? ;)
16.05.2015 22:13 |

Reitings 19
Jūs savos UK esat imigranti, kas atbraukuši krīzes gados piķi pelnīt lauku saimniecībās un rūpnīcās. Briti jūs necieš tāpat kā necieš poļus u.c. viesstrādniekus.

Musulmaņi, indieši utt. tajā pašā UK dzīvo vairākās paaudzēs, strādā normālos darbos utt.

Tā kā jā, meitenes, tas, ka jūs esat baltā krāsā un aizskrējāt uz UK melno darbu veikt nenozīmē, ka jūs esat labākas par musulmaņiem, kuri tur ir senāk. Jūs varbūt ar kādu daļu musulmaņu tur esat vienlīdzīgi, ja runa par tiem musulmaņiem, kas nesen ieradušies, bet par visiem pārējiem, kas jau sen dzīvo - piedodiet, jums pīkstēt pat nevajadzētu.
16.05.2015 22:18 |

Reitings 180
Reģ: 16.05.2015
purity, to sauc par precedentu. Ja visaas Eiropas valstiis taa saucama integracija ir izgazusies + gandriz visas R-Eiropas ir rekorda liels daudzums sogad anti-terorisma reidu, pastaav pavisam reals risks, ka Latvija ar savu minimalo budzetu izgazisies veljovairaak. Kaa var integreet cilveeku, kuram pat musu pamatvertibas(piemeram muzuka) ir pilnigi pretstata ar vinju religiju?

Tapec tiek lietots "mana" valsti, lai ar Latviju tas nenotiktu un nebutu jaklausas cik ljoti mana kulturua, manis pasha valstii ir "nepareiza".
16.05.2015 22:20 |

Reitings 2425
hahah, purity, atvaino, bet tu esi pilnīgākā dura :D es domāju, ka tu pilnas bikses pieliktu, ja tu zinātu, ko mēs daram UK (darījām, manā gadījumā) :)
16.05.2015 22:20 |

Reitings 2425
pietam, mums ar uk ir līdzīgas tradīcijas, uzskati, ģimenes modelis utt. Ko tu vari teikt aizstāvībā musulmaņiem? To, ka viņi tur dzīvo 4 paaudzēs un strādā ģimenes off licence veikalā? Super.. malacis :D
16.05.2015 22:22 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Purity, ko tu runa par to, par ko neko nezini?
Starp citu, es nedzivoju UK un nekad muza neviena valsti pieaugusa vecuma mazkvalificetu darbu stradajusi neesmu.
Es runaju par Eiropu un rietumu kulturu kopuma, kurai vienlidzigi piederigi ir latviesi, angli, francuzi, itali utt.
16.05.2015 22:22 |

Reitings 3925
piemeram AAE neskraida apkart neizglitoti arabu/ afrikanu izcelsmes mezoni,

Vinji tur ir nostumti pa nomaleem, bet vini tur taapat ir. Tas kaa tur imigranti vienkaarshaa darba dariitaaji dziivo ir shokejoshi. AAE darbojas shariata likumi, nogalini kaadu un valsts tevi pashu pakaars.

Eiropa sodien ne ar vienu nekaro

Zinas kaadreiz palasi.

meooooww, UK grib izstaaties no ES. Kaa redzi ar cuukas desinju eeshanu nepietiek, lai briti sagaidiitu ar atplestaam rokaam.
16.05.2015 22:24 |

Reitings 19
meooooww, atceros, atceros, kā stāstīji par saviem čajiem UK kafejnīcas darbā. Ļoti prestižs darbs, tiešām.

Un Cataleyas saistību ar prostitūciju pat nepieminēšu.
16.05.2015 22:29 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
STĀSTI VAI RADI DISKUSIJU
16.05.2015 22:32 |

Reitings 3925
purity, kushshshshs!!!! Tu tuuliiit buusi tupa skaugje, kas dzvo starp salashnjaam. Neaiztiec kreejumu, tas ar helikopteri paarvietojas ikdienaa, chupojas ar Asada gimeni un wc aiz sevis atstaaj rozhu ziedlapinas.
16.05.2015 22:36 |

Reitings 1761
Quince, piedod, bet es tiesam ceru, ka Latvija tadu ka tu nav daudz.
Un ar ko tad Eiropa sodien karo?! Eiropai pat normalas armijas nav! Pat Ukrainas gadijuma Eiropa ir parak gleva, lai rikotos! Tu tiesam esi mulke!
Un skiet tu neesi bijusi ne Dubaja, ne Abu Dabi ne kada cita attistita arabu pilseta. NAV tur tadu individu ka Parizes pasa centra, kas piemeslo visu apkartni! Jo tiesi ta- tas mazakums, kas tur varbut ari ir, ir nogruzti kaut kur prom! Un tiesi tapat ir jadara Eiropa! Tie, kas nestrada, nepielagojas eiropiesu parazam, bet tikai razo bernus, pieprasa pabalstus un vel piesedz bralenus, kuri plano teroraktus, ir jasedina laivas un jasuta prom uz etnisko sencu dzimteni! Nevis japlano ka sadalit pa kvotam jaunus iebraucejus!!
16.05.2015 22:36 |

Reitings 3925
Tu esi pirmais ciilveeks no kura es dzirdu, ka AAE viss tikai spiid un laistaas. Aiz taa spozhuma staav diezgan daudz netiirumu, tas gan no manas pieredzes, gan manu pazinu

Un tiesi tapat ir jadara Eiropa!

AAE ir shariata likumi. Tu iesaki Eiropaa ieviest shariatu?
Tieshi tajaas musulmanu valstiis kur stipraaks shariats, ir lielaaka kaartiiba; jo tas vaajaaks, jo lielaaks bardaks.
16.05.2015 22:50 |

Reitings 1761
AAE ir veiksmes stasts, ka ir attistijusies arabu pasaule, atverot durvis rietumu kulturai. Tur nav religiskas diskriminacijas, neviens savas parazas otram neuzspiez. Mani draugi( eiropiesi) tur dzivo un veic investicijas, dazi ir ari rezidenti. Neviens nesudzas, ja vien ievero turienes likumus, kuri ir bargi, bet nav neizpildami. Nezinu, par kadu socialo slani tu runa.

Eiropai ir jasledz durvis imigrantu plusmai no nabadzigajam Afrikas un Tuvo Austrumu zemem, un lielakas nacijas to jau sen ir sapratusas. Un tos, kuri atklati neievero Francijas, Belgijas , UK vai citu likumdosanu- laivas ieksa un uz etnisko dzimteni prom! Tolerance nav bezizmera un eiropiesiem NAV jaiztop svesai kulturai SAVAS majas! Es cukas snukuru arabu valstis vakarinas nepieprasu- jo ,redz, tas mans nacionalais ediens!
16.05.2015 23:00 |

Reitings 180
AAE ir shariata likumi. Tu iesaki Eiropaa ieviest shariatu?
Tieshi tajaas musulmanu valstiis kur stipraaks shariats, ir lielaaka kaartiiba; jo tas vaajaaks, jo lielaaks bardaks.

Ja Eiropaa butu stingri likumi, ari pie mums butu kartiba, ar Shariatu tur ir maza nozime...salidzini Ventspili ar piemeram citam pilsetam.

Runajot par Ventspili, Lembergs manupraat ljoti labi raksturo shis beeglju kovtas:

https://www.youtube.com/watch?v=QBYa0335PBM
16.05.2015 23:01 |

Reitings 180
AAE ir veiksmes stasts, ka ir attistijusies arabu pasaule, atverot durvis rietumu kulturai. Tur nav religiskas diskriminacijas, neviens savas parazas otram neuzspiez. Mani draugi( eiropiesi) tur dzivo un veic investicijas, dazi ir ari rezidenti. Neviens nesudzas, ja vien ievero turienes likumus, kuri ir bargi, bet nav neizpildami. Nezinu, par kadu socialo slani tu runa.

Eiropai ir jasledz durvis imigrantu plusmai no nabadzigajam Afrikas un Tuvo Austrumu zemem, un lielakas nacijas to jau sen ir sapratusas. Un tos, kuri atklati neievero Francijas, Belgijas , UK vai citu likumdosanu- laivas ieksa un uz etnisko dzimteni prom! Tolerance nav bezizmera un eiropiesiem NAV jaiztop svesai kulturai SAVAS majas! Es cukas snukuru arabu valstis vakarinas nepieprasu- jo ,redz, tas mans nacionalais ediens!

Pilnigi piekritu, ja es brauktu uz AAE dzivot, tad es NEKAD niedomatos vinjiem pieprasit pielagoties manam dzivesveidam. Varbut esmu audzinats savadaak, bet es arzemees respekteju valsts kulturu uz kuru es dodos.

Reals multikulturalisms ir tad, kad mes varam aizbraukt uz XYZ valsti un izbaudit vinju kulturu, nevis, kad mums uzspiezh sveshu kulturu musu pashu valstii.
16.05.2015 23:06 |

Reitings 3925
Cataleya un Kingston slavee valsti, kur likumdoshanaa pastaav peershana un nomeetaashana ar akmenjiem, tiek izsutiti vai nolaupiiti un spiidzinaati neiepatikushies elementu. Emmmm, njaaa.... :-D
16.05.2015 23:12 |

Reitings 332
Reģ: 07.04.2015
AAE ir veiksmes stasts, ka ir attistijusies arabu pasaule, atverot durvis rietumu kulturai. Tur nav religiskas diskriminacijas, neviens savas parazas otram neuzspiez

HA HA tur tak ir speciālas pilsētiņas, kur rietumniekiem dota vaļa, kā arī parējā AAE pret rietumniekiem nav tik bargi likumi, bet vietējiem tur valda neželīgi likumi "zobs pret zobu" :-D
16.05.2015 23:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits