Man ir dažreiz kauns par to, kā tiek vadīta šī valsts, bet biežāk man ir kauns par skopajiem latviešiem, kuri atteiks palīdzību bēglim, kad viņam draud nāves briesmas, tikai tāpēc, ka pašam tad būs mazāks maizes klaips uz gadu.
Ja ir iespēja sniegt palīdzību, kādēļ to atteikt? Karma strādā lieliski; skatieties, ka pašas netiekat atstātas bēdās nelaimes mirklī un visi uzgriež muguru.
Viņi paši nesaprot kā tikt galā ar to musulmaņu situāciju.
meooooww, es biju sameeraa tradicionaalaa valstii, Rietumu muuziku vini tur klausaas uz nebeedu un galvas neviens par to negriezh. Nav jaatic visam ko zinjaas staasta. Internetaa vinji neko taadu nemaz nevar skatiities, jo neveelamie saiti vispaar ir blokeeti, pat youtube ir blokeets.
Vai tada lieta kaa piemeram Hindufobija, Budistfobija, Bahaifobija... eksistee rietumos vai pasaulee ir aktuala? Ne. Visas citas religijas muusdienas speej sadzivot, varbut vainja ir Islamaa nevis prejos cilvekos?
man personīgi nešķiet, ka 200-300 cilvēki ir daudz.
Kaa ar austrumeiropieshiem tikt galaa arii vinji nezina. Aizbrac tur un uzreiz pienaakas benefiti, bezmaksas medicina, bezmaksas stundas b/d un skolas protams bez maksas. Kameruns apsolija referendumu par izstashanos no ES ja vinu iieveelees un vinu ieveeleeja. Vislielaakaa probleema UK ir ES migranti.
winterra - nu iedomājies 200-300 muslīšus, kuri sāks vairoties kā prusaki šeit, kas tad notiks? neeeeeeeeeeee, paldies!
Koraanu esmu lasiijusi, hadiisus arii. Atkal jau tu melo.
kapeec musulmanji nevar eest darzenjus un zivis, ja vinjiem nepatik ne-halal galja?