Saprotu, man nenormāli riebjas runāt pa telefonu Vīrs ir vienīgais, ar kuru tas ir patīkami, ar pārējiem cenšos pa telefonu nekomunicēt. Labi, ka ir e-pasts un sms
Man tā pat, neciešu pa telefonu runāt, tikai ar draugu, pat ar draudzenēm nerunāju pa telefonu. Ja kādam ar mani vajag sazināties ātrāk un vienkāršāk manā gadījumā ir caur sms jo telefonam skaņa vienmēr noņemta tā kā zvanus es pat nedzirdu bieži vien, bet esmu pieradusi pārbaudīt ik pa laikam telefonu vai nav sms, jo ļoti daudz ar sms sarakstos.
Vienīgie cilvēki ar ko patīk parunāt, tie ir daži tuvākie draugi, draugs un mamma ar māsu. Ar visiem pārējiem telefona sarunas paciešu kā zobu sāpes. Ikdienā aci pret aci runāt nav problēmu. Bet šausmīgi kaitina, ka zvana un vēl ilgi runā! Citreiz pat ir tā, ka es nepaceļu, ka kāds zvana, jo zinu, ka būs jāgatavojas uz ilgu un nogurdinošu sarunu, tajā pašā laikā zinu, ka vajadzētu pieklājības pēc atzvanīt un tad es stundām nevaru saņemties atzvanīt, kas bojā man dienu.
Man tā pat, neciešu pa telefonu runāt, tikai ar draugu, pat ar draudzenēm nerunāju pa telefonu. Ja kādam ar mani vajag sazināties ātrāk un vienkāršāk manā gadījumā ir caur sms jo telefonam skaņa vienmēr noņemta tā kā zvanus es pat nedzirdu bieži vien, bet esmu pieradusi pārbaudīt ik pa laikam telefonu vai nav sms, jo ļoti daudz ar sms sarakstos.