Sveiki!
Rakstu seit pirmo reizi, lai gan zinu, ka si tema ir miljons reize parrunata, mekleju palidzibu, jo nezinu ko darit.
Nekad neesmu bijusi ipasi laimiga jau no bernibas, jo esmu pardzivojusi psihologiskas traumas. Bet pedeja laika jau paliek par traku. Naktis nak virsu panikas lekmes ar elpas trukumiem, sirdsklauvem un paniskam bailem. Gimenes arste teica, ka man esot vegetativa distonija un aizsutija pie psihiatra. Tacu psihiatre pateica, ka man ta ir genetiski parmantota depresija no mammas, kurai bija loti smaga depresija, un izrakstija antidepresantus (Paroxetine 20mg) un trankvilizatorus (Lexotanil 3g). Loti nevelos sakt dzert sis zales, jo zinu kadi ir blakus efekti un rodas atkariba, tacu vairak nevaru izturet so visu. Nu jau ne tikai ir slikts garastavoklis, nogurums un apnikums visu laiku, bet tas jau sak fiziski izpausties-bezmiegs, rauduligums, sirdsklauves, nespeja koncentreties, svara zudums, nav apetite utt.
Vienmer esmu domajusi, ka depresija ir tikai galva un ka to var uzveikt ar labam domam un fiziskam aktivitatem, tikai vajag sanemties, tacu izradas, ka smadzenes trukst si viela serotonins un ar labam domam to neizarstesi, jo ta ir slimiba.
Velos atrast kadu alternativu antidepresantiem.
Viena ir HOMEOPATIJA. Vai kada ir to meginajusi un kadas ir atsauksmes? Cik ilga laika paliek labakat un uz cik ilgu laiku?
Un otrs ko nesen atradu interneta ir ALPHA-STIM terapija. Cik skatos atsauksmes interneta ir pat parak labas, bet vai tam var ticet. Vai ir kads to meginajis un kadas atsauksmes?
Loti novertetu Jusu pieredzi saja visa un varbut kaut ko varat ieteikt