transseksualitāte

Reitings 41
Reģ: 12.05.2015
Rakstu šo tēmu tādēļ, ka ļoti sāp, un realitātē vēl nezinu, kuram uz pleca varu paraudāt.

Pirms kāda laika iepazinos ar vīrieti. Klikšķis bija acumirklī, tāda sajūta, ka pazīsti cilvēku jau no iepriekšējās dzīves (kurām ne es, ne viņš neticam). Personība, intereses, smarža, attieksme, bērnība, sekss, pilnīgi viss bija tik līdzīgi, perfekti saprotams un ideāls. Mums kopā bija tik labi... Nevienas no manām iepriekšējām attiecībām pat tuvu nestāv. Esmu iemīlējusies pilnīgi līdz ausīm, viņš arī.

Vīrietis viņš ir ļoti androgīns. Skaists, ļoti kopts, diezgan gari tumši mati, augums stalts, apģērbs ļoti labs un pārdomāts bet pilnīgs unisex. Mani tas nekad nemulsināja, acīmredzot esmu brīvdomātāja. Bet attiecību laikā bija dažādas niecīgas lietas, par ko viņš runāja - no viņa bērnības, ikdienas, attiecībām - kas man lika domāt, ka varbūt viņš ir transseksuāls. Sākumā šķita neticami, domāju, viņš vienkārši ir ļoti androgīns, nebaidās darīt, ko un kā grib, transseksuāļi taču negaida līdz 26 gadu vecumam utt.

Vakar beidzot sāku par šo tēmu runāt ar viņu. Runājām par precēšanos un es domāju, ka ilgāk vairs nevar atlikt šo jautājumu. Agrāk jau it kā bija pacelts pāris reizes, bet viņš vienmēr kļuva ļoti nervozs, un es arī īsti negribēju no viņa paša to dzirdēt, jo domāju, tiklīdz viņš pateiks, viss beigsies un mēs šķirsimies. Tā arī notika. Vakar sēdējām viņa auto 3 stundas, lielākoties pilnīgā klusumā, runājām kopumā varbūt minūtes 30. Tik smagi bija. Viņš pateica, ka grib visas operācijas, hormonu terapiju, vārda maiņu. Nauda viņam ir, viņš var jebko darīt. Nolēmām šķirties.

Tik sāpīgi, ka viss beidzies... Gribētos viņa dēļ gandrīz vai sevi salauzt, mainīt orientāciju, bet protams neiespējami. Neticu, ka reiz vēl satikšu tādu cilvēku kā viņš, jo nekad iepriekš neesmu satikusi tādu, ar kuru man būtu tik labi, kurš būtu tik brīnišķīgs. Visu nakti nevarēju gulēt, tikai raudu nemitīgi. Sāp nenormāli.

:-(
12.05.2015 10:38 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
bruce jenner efekts.
:D :D :D

Mnēmosine + + +

Dzimuma maiņu vēlas veikt nejau seksuālās orientācijas dēļ, bet tāpēc, ka sevi jūt kā pretējā dzimuma pārstāvi. Tas ir kā piedzimt citā ādā. Cilvēks nespēj sevi identificēt kā dzimumu kurā ir piedzimis. Vienkāršotāk... Ir cilvēki, kas nespēj identificēties ar savu vādu vai uzvārdu un dzīves laikā to nomaina.

Kas tad vinjsh sanaak- lezBiete savaa dveeselee? (t)
12.05.2015 11:54 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Te manuprāt labs izskadrojums tam kas ir transseksualitāte

http://youtu.be/bJw3s85EcxM
http://youtu.be/VH4kbybo60Y
12.05.2015 11:54 |

Reitings 5497
Manēmosine, kādā ziņā es leju ūdeni?
Tā tas vienkārši ir un būs. Ir geji, ir lesbietes, ir biselksuāļi un ir arī transseksuāļi. ja tev vai autorei, vai kādam citam nav tas pieņemams, nevajag mēģināt veidot attiecības. Neviens taču piespiedu kārtā par geju, lesbieti utt nekļūst. :)
Man muļķīga liekas šāda te - davai pamēģināsim - situācija. Autorei jau sen viss bija skaidrs, bet viņa turpināja attiecības un tagad mokās.
12.05.2015 12:05 |

Reitings 41
Man muļķīga liekas šāda te - davai pamēģināsim - situācija. Autorei jau sen viss bija skaidrs, bet viņa turpināja attiecības un tagad mokās.

Es nekad nedomāju ''pamēģināt''. Mēs satikāmies, iemīlējāmies, tad es sāku lietas pamazām apjaust. Bet kā jau šeit tika rakstīts, situācija izklausās neticama, es pati arī ilgi neticēju, ka tā tik tiešām ir. Beigās ļoti, ļoti cerēju, ka kļūdos.
12.05.2015 12:09 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Inga88, manuprāt te būs kā pret sienu, vari pat necensties :D
12.05.2015 12:12 |

Reitings 5497
Nu tā gadās. Mēs visi neesam vienā maisā bāžami. Un varbūt tāpēc tā pasaule arī ir tik interesanta. Ja tas tev nav pieņemami, nemoki sevi un nemoki viņu. Novēli viņam dzīvē visu to labāko un dzīvojat tālāk katrs savu dzīvīti.
12.05.2015 12:12 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
mīlestība jau nav tikai pret tā cilvēka personību. Manuprāt, ir jāmīl tā otra pilnīgi viss - ķermenis, balss, smarža.... mani, piemēram, pat ne mazdrusciņ fiziski nepiesaista sievietes, viņus ķermenis, un jo īpaši viņu dzimumorgāni. Līdz ar to, man pilnvērtīgas attiecības ar tādu nevarētu būt, jo man attiecībās svarīgi ir gan garīgais, gan fiziskais.

Otrs aspekts vēl ir tāds, ka vīrieši (lai arī cik androgīni utt) tomēr ir vīrišķīgi kaut vai kaut kādās lietās, attieksmē, uzvedībā, visādos sīkumos, ko mēs ikdienā īsti nepamanam... man, piemēram, tas ir svarīgi. Man patīk tas vīriešu raupjums, stingrums. Nevarētu būt ar tādu "maigo" būtni.
12.05.2015 12:14 |

Reitings 5497
Samaara, jā, lielākoties ir kā pret sienu, kad cilvēki ieciklējušies tikai savos pieņēmumos.
12.05.2015 12:15 |

Reitings 2425
un vēl - man ir grūti iedomāties sievieti, kura pasaka, ka varētu bez krāniņa mierīgi dzīvot un krāniņš jau nav galvenais utt. Bez liekuļošanas - nu nevar kaut kādi gumijas dildo, banāni, gurķi, orālais, vibratori utt aizstāt vienu labu ĪSTU dzimumlocekli!
12.05.2015 12:16 |

Reitings 5497
Meooooww, bet te jau attiecību sākumā vīrietis ir bijusi maigā būtne. Mainīsies tikai krāniņš un vārds kādā saucams... :)

Bet nu labi, es out of šīs diskusijas. Sev pareizos lēmumus pieņemt var tikai pati autore.
12.05.2015 12:20 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Tās ir mazliet pretrunās tavam pasaules un mīlestības redzējumam.Cilvēks satiek savu soulmate un viss..,ja tā notiek,neviens nemetās momentāli vērtēt,kalkulēt,īpaši tik sensitīvā,retā situācijā.Vienkārši bauda.Tāpēc cilvēkam nav tiesības ciest?Autorei nevar sāpēt,jo viņa pirmajā mirklī neizvērtēja,neuzminēja utt visus plusus/mīnusus?Atceries-viņa nav viena,parasti ir taču arī otrs,šajā gadījumā šis otrs arī nebrīdināja pirmajā tikšanās reizē-eu,bet es kļūšu par sievieti!
Turklāt..izklausās,ka šeit bija īss tas attiecību periods,tad,kad sekss ne-tradicionālā izpausmē ir ilgstoši,kļūst tomēr nedaudz grūti,tad,kad tas ir vēl ilgstošāk,kad sievietes organisms(ne visām,bet lielākajai daļai)paražo horomoniņus-klau,bioloģiskais pulkstenis-bērni,ģimene..un jāsaprot,ka nē,nebūs nekas tāds.
Tās ir vienas vienīgas problēmas ilgtermiņā...Protams,sākumā ir tikai jūtas.Par ko runā tu-iemīlamies cilvēkā kā tādā.Prāts parasti pieslēdzas mazliet vēlāk.Ne tev par to tiesāt,ja neesi pastaigājusi autores kurpēs,ne tā? :)
12.05.2015 12:24 |

Reitings 5497
Mums daudz ko ir grūti iedomāties. Visu kas ir ārpus mūsu pieredzes. Ne tikai fiziskās, arī morālās. Un nav jau arī jāiedomājas. Katram jādzīvo sava dzīve un sev pieņemamā veidā.
12.05.2015 12:24 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
kā var nosaukt cilvēku, kurš vēlas justies ērti savā ķermenī un būt laimīgs, par patmīlīgu egoistu? :D
12.05.2015 12:28 |

Reitings 41
mīlestība jau nav tikai pret tā cilvēka personību. Manuprāt, ir jāmīl tā otra pilnīgi viss - ķermenis, balss, smarža.... mani, piemēram, pat ne mazdrusciņ fiziski nepiesaista sievietes, viņus ķermenis, un jo īpaši viņu dzimumorgāni. Līdz ar to, man pilnvērtīgas attiecības ar tādu nevarētu būt, jo man attiecībās svarīgi ir gan garīgais, gan fiziskais.

+

bet te jau attiecību sākumā vīrietis ir bijusi maigā būtne.

To es īsti nevaru teikt. Es vienmēr viņā redzēju tikai vīrieti. Viņš izskatās androgīni, taču ne sievišķīgi. Uzvedas varbūt pavisam nedaudz maigi, bet tāpat uzvedas arī daudzi citi androgīni vīrieši, kas nebūt nav transseksuāli. Viņam nebūt nav izteikti sievišķīga attieksme, tikai nedaudz. Tādēļ arī bija tik viegli ticēt, ka viņš ir tikai ļoti, ļoti androgīns, nekas cits. Un hormoni ļoti daudz izmaina, ne tikai krāniņu un vārdu. Man šķiet, tu neuztver īsti nopietni vai nu transseksualitāti vai seksuālo orientāciju, ja vari tā teikt, ka principā jau problēmas nav. Jo pat viņš pats teica, ka tas nav godīgi pret mani, ka viņš visu pilnīgi saprot utt.
12.05.2015 12:31 |

Reitings 2425
autore jau nekur neminēja, ka čalis bijis maiga būtne. Vīrietis tomēr ir vīrietis, nemāku izskaidrot, bet tas ir visa kopums... kā paņem lietas rokās, kā sēž, kā kustās, kāda gaita utt. Nu nevar to sieviete aizstāt.
12.05.2015 12:37 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Turklāt,nemaz jau nerunāsim par to,kā izmainās cilvēka emocijas,sajūtas,reakcihas,arī raksturs ši hormonu terapiju iespaidā.Tas būs cits cilvēks,ne pavisam svešs,bet tomēr-cits.
12.05.2015 12:38 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kā var nosaukt cilvēku, kurš vēlas justies ērti savā ķermenī un būt laimīgs, par patmīlīgu egoistu?
var, ja vinjsh veido attiecíbas un ljauj otram cilveekam iemíleeties vinjaa un sapnjot par naakotni, nepasakot, ka nakotnes nebuus, ko vinjsh pats perfekti zina! taa ir meloshana, cita cilveeka necieniishana un egoisms - ka tik man tagad ir labi! un nav svarígi vai cilvéks griezh kránu nost vai lido uz marsa dzívot, partnera tureeshana nezinaa par tadiem buutiskiem faktiem, manuprat, ir konkrets egoisms.
12.05.2015 12:43 |

Reitings 135
Reģ: 04.02.2015
da labi (t)
12.05.2015 12:44 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
ljauj otram cilveekam iemíleeties vinjaa un sapnjot par naakotni, nepasakot, ka nakotnes nebuus, ko vinjsh pats perfekti zina!

Tieshi taa. Tas ka vinju kaads miil vinjam patiik, bet otru cilveeku pasargaat no saapeem neienaaca praataa.
12.05.2015 12:46 |

Reitings 41
Ja man būtu jāizvēlas starp visu to, kas notika, vai arī viņa atklātību jau no paša sākuma un nekādu jūtu un attiecību neizveidošanos, tad es nešauboties izvēlētos visu to, kas notika. Man nešķiet, ka ciešanu dēļ jāatsakās no jūtām. Esmu tik laimīga, ka viņu vispār satiku, iepazinu, un kādu laiku mēs bijām ļoti, ļoti tuvi.
12.05.2015 12:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits