transseksualitāte

Reitings 41
Reģ: 12.05.2015
Rakstu šo tēmu tādēļ, ka ļoti sāp, un realitātē vēl nezinu, kuram uz pleca varu paraudāt.

Pirms kāda laika iepazinos ar vīrieti. Klikšķis bija acumirklī, tāda sajūta, ka pazīsti cilvēku jau no iepriekšējās dzīves (kurām ne es, ne viņš neticam). Personība, intereses, smarža, attieksme, bērnība, sekss, pilnīgi viss bija tik līdzīgi, perfekti saprotams un ideāls. Mums kopā bija tik labi... Nevienas no manām iepriekšējām attiecībām pat tuvu nestāv. Esmu iemīlējusies pilnīgi līdz ausīm, viņš arī.

Vīrietis viņš ir ļoti androgīns. Skaists, ļoti kopts, diezgan gari tumši mati, augums stalts, apģērbs ļoti labs un pārdomāts bet pilnīgs unisex. Mani tas nekad nemulsināja, acīmredzot esmu brīvdomātāja. Bet attiecību laikā bija dažādas niecīgas lietas, par ko viņš runāja - no viņa bērnības, ikdienas, attiecībām - kas man lika domāt, ka varbūt viņš ir transseksuāls. Sākumā šķita neticami, domāju, viņš vienkārši ir ļoti androgīns, nebaidās darīt, ko un kā grib, transseksuāļi taču negaida līdz 26 gadu vecumam utt.

Vakar beidzot sāku par šo tēmu runāt ar viņu. Runājām par precēšanos un es domāju, ka ilgāk vairs nevar atlikt šo jautājumu. Agrāk jau it kā bija pacelts pāris reizes, bet viņš vienmēr kļuva ļoti nervozs, un es arī īsti negribēju no viņa paša to dzirdēt, jo domāju, tiklīdz viņš pateiks, viss beigsies un mēs šķirsimies. Tā arī notika. Vakar sēdējām viņa auto 3 stundas, lielākoties pilnīgā klusumā, runājām kopumā varbūt minūtes 30. Tik smagi bija. Viņš pateica, ka grib visas operācijas, hormonu terapiju, vārda maiņu. Nauda viņam ir, viņš var jebko darīt. Nolēmām šķirties.

Tik sāpīgi, ka viss beidzies... Gribētos viņa dēļ gandrīz vai sevi salauzt, mainīt orientāciju, bet protams neiespējami. Neticu, ka reiz vēl satikšu tādu cilvēku kā viņš, jo nekad iepriekš neesmu satikusi tādu, ar kuru man būtu tik labi, kurš būtu tik brīnišķīgs. Visu nakti nevarēju gulēt, tikai raudu nemitīgi. Sāp nenormāli.

:-(
12.05.2015 10:38 |

Reitings 41
Dažus mēnešus man šķita, ka esmu nokļuvusi paradīzē. Nekad iepriekš neesmu īsti bijusi laimīga līdz galam, kādu patiesi mīlējusi, un pēkšņi tas viss notika. Un tik pat pēkšņi arī beidzās. Tāda iemesla dēļ, kuru es nekā nevaru ne labot, ne apiet, ne lūgties piedošanu par kādu savu kļūdu, nu pilnīgi nekāda risinājuma situācijai nav :'-( :'-(

Tas ir kā, griež nost locekli un ievieto vagīnu? Neesmu zinoša šajā jomā, zinu ka ārēji var veikt izmaiņas, bet vai tad arī dzimumorgānu maiņa notiek?

Neuzdodiet man šādus jautājumus, to visu var izgūglēt, man ir sāpīgi par to rakstīt. Jā, visus dzimumorgānus var izveidot no paša cilvēka audiem, bet tie nebūs pilnīgi funkcionējoši.
12.05.2015 11:20 |

Reitings 363
Reģ: 05.04.2015
Cherr, neko negriež nost. Galviņu pārveido par klitoru un no ādas izveido tādu kā kabatiņu, kas pēc tam kļūst par vagīnu.
12.05.2015 11:20 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man gan nešķiet, ka krāniņš būtu tas svarīgākais. Viņš joprojām paliks tas pats cilvēks, tikai citādāks. Ja tev šķiet, ka tam tomēr ir nozīme, tad samierinies un dzīvo tālāk.
12.05.2015 11:21 |

Reitings 41
Man gan nešķiet, ka krāniņš būtu tas svarīgākais. Viņš joprojām paliks tas pats cilvēks, tikai citādāks. Ja tev šķiet, ka tam tomēr ir nozīme, tad samierinies un dzīvo tālāk.

Mums nekad nebija tradicionāls sekss, man par to ir pilnīgi vienalga. Viņš teica, ka tā nemaz nejūt nekādu baudu. Es varu pieņemt visas operācijas, taču hormoni, vārda maiņa, attieksme pret viņu kā pret sievieti un pārējās lietas neizbēgami nogalinās manas jūtas, viņš arī to zina.
12.05.2015 11:24 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
es tik nesaprotu, kā viņš varēja mīlēt mīlēties ar sievieti, esot ar vīrieša locekli - ar to, kas viņam šķiet nepiederīgs viņam, svešs?.. (es runāju par peni) Transseksuāļi tač parasti "skatās" uz savu dzimumu..
12.05.2015 11:28 |

Reitings 5497
ja jau tu nevienu neesi tā mīlējusi, tad es tomēr kaut ko nesaprotu. Kāpēc lai tu cilvēku mīlētu mazāk bez krāniņa vai citādāku smaržu?
Tātad ņifiga tu viņu neesi mīlējusi, ja jau tev tas ir tik ļoti svarīgi un turpmāk pilnīgi neiespējami.
Tad jau vien tāda iemīlēšanās. Pasāpēs un pāries. Puiša gan žēl. Cerams, ka ģimene viņam patiešām saprotoša un atbalstoša.
12.05.2015 11:30 |

10 gadi
Reitings 10604
es tik nesaprotu, kā viņš varēja mīlēt mīlēties ar sievieti, esot ar vīrieša locekli - ar to, kas viņam šķiet nepiederīgs viņam, svešs?.. (es runāju par peni) Transseksuāļi tač parasti "skatās" uz savu dzimumu..
12.05.2015 11:30 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu tev vnk jásaprot, ka tá cilvéka vairs nav. un punkc. ir cits cilvéks, cita sieviete, kurá ir neliela daljinja no cilvéka, kuru míléji. saprotu, ka kopá biját páris méneshus?tie nav 10 gadi laulíbá ar bérniem, kad vírietis pékshnji izdomá bút gejs... pasápés un páries, protams, péc laba laicinja. náks citas attiecíbas, citas problémas un shis aizmirsísies.
padomá, jums pat ísts sekss nav bijis, vai tu bútu gatava ar tádu vírieti dzívot visu dzívi kopá bez seksa, bez bérniem?
12.05.2015 11:32 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu já, jápiekrít cukurváverei, ka nedaudz jocígi. parasti jau visu párveido lai péc tam varétu ar savu dzimumu bút kopá, ne pretéjo.
12.05.2015 11:34 |

10 gadi
Reitings 10604
bljn, atvainojos par savu stulbo telefonu, kurš gļuko un raksta komentārus dubultā!! :@
kameer rakstiiju, tikmeer arii autore atbildeeja par seksu..
12.05.2015 11:34 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
bet vispaar Cukurvāveres jautaajums vietaa. taa parasti nenotiek, ka viirietis gribeetu partapt par sievieti, lai buutu lesbiete :D
12.05.2015 11:36 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
ttieksme pret viņu kā pret sievieti un pārējās lietas neizbēgami nogalinās manas jūtas, viņš arī to zina.

Nu tas taču labi?
Seksuālās jūtas noplaks un kļūsiet par draugiem.

Es gan izbaudītu atlikušo laiku līdz operācijai, būtu kopā ar viņu. Lēmums nav īpaši gudrs, tur var vēl lielākas sirdssāpes sanākt, bet es zinu, ka uz nāves gultas es to nenožēlotu.
12.05.2015 11:37 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vinsh ir idiots un risinaajuma nav. Pat ja vinsh nemainiitu dzimumu, jums nekas nesanaaktu. Ar tik egoistisku un patmiiligu cilveeku ilgi nekas nevar turpinaaties.
Tu shim tiks paari, tev buus dziivee labaaks viirietis un iespejams beerns, kaadu dienu vinsh tev naaks pretii kaa sieviete un tad tu buusi shausmaas pati par sevi, ka to kaadreiz miileeji vai domaaji ka miili.
12.05.2015 11:37 |

Reitings 5497
Nu tad vēl jo vairāk... Ja tev bija pieņemams ne tradicionāls seks un tev jau sen viss bija skaidrs..
Vārda maiņas un viss pārējais ir vēl maznozīmīgāks.

Nu nezinu... Manuprāt tu esi tā dīvainākā no jūsu savienības. Nabaga čalis, sacerējās, ka atradis kādu, kas spējīgs viņu pieņemt.

Cukurvāvere, nē transeksuāļi ne obligāti ir ieinteresēti svā dzimumā. Tāpat kā jebkurš cits cilvēks, viņi var būt gan heteroseksuāli, gam homoseksuāli, gan biseksuāli.
12.05.2015 11:38 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Nu tagad man būs skaidrs kas un kā, ko tik cosmo var uzzināt.
12.05.2015 11:40 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Inga88 nu nevajag liet ūdeni..Ja tā tas būtu paredzēts,kā tu raksti,mēs piedzimtu kā bezdzimuma būtnes, un tad arī pasaulē valdītu mīlestība kā pret cilvēku,būtni,dvēseli.Tā nav.Un nekad nebūs.Cilvēku veido gan dzimumpiederība,gan rase,gan tautība,ticība,tradīcijas,vērtības utt utt utt.Un sieviete,pārsvarā,agri vai vēlu,vēlās kļūt par māti,veselīgs sekss ir ļoti svarīga veselīga organisma ikdienas sastāvdaļa.Tāpēc nevajag dzīvot utopija,bet paskatīties uz lietām reāli.Kāpēc autore ir nepareiza savā mīlestībā?Jo nepiekrīt norakstīt sevi kā māti,veselīgu sievieti, nepiekrīt kļūt par lezbieti?
Un tu esi bijusi tādā situācijā?

Principā,man personīgi,ļoti pazīstams stāsts,šķiršanās gan notika pirms kaut kādām iespējamām operācijām vai runām par to.Neko ieteikt nevaru,negribu arī neko daudz izplūst par šo visu.Varu tikai teikt to,ko tik fucked up cilvēki ir ļoti smagi.
12.05.2015 11:42 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
Inga88 nu nevajag liet ūdeni..Ja tā tas būtu paredzēts,kā tu raksti,mēs piedzimtu kā bezdzimuma būtnes, un tad arī pasaulē valdītu mīlestība kā pret cilvēku,būtni,dvēseli.Tā nav.Un nekad nebūs.Cilvēku veido gan dzimumpiederība,gan rase,gan tautība,ticība,tradīcijas,vērtības utt utt utt.Un sieviete,pārsvarā,agri vai vēlu,vēlās kļūt par māti,veselīgs sekss ir ļoti svarīga veselīga organisma ikdienas sastāvdaļa.Tāpēc nevajag dzīvot utopija,bet paskatīties uz lietām reāli.Kāpēc autore ir nepareiza savā mīlestībā?Jo nepiekrīt norakstīt sevi kā māti,veselīgu sievieti, nepiekrīt kļūt par lezbieti?

+++
12.05.2015 11:44 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
sākās...bruce jenner efekts.
12.05.2015 11:47 |

Reitings 5497
Meitenes, jūs drusku jaucat lietu būtību. Transseksuālisms neiet roku rokā ar seksuālo orientāciju. Dzimuma maiņu vēlas veikt nejau seksuālās orientācijas dēļ, bet tāpēc, ka sevi jūt kā pretējā dzimuma pārstāvi. Tas ir kā piedzimt citā ādā. Cilvēks nespēj sevi identificēt kā dzimumu kurā ir piedzimis. Vienkāršotāk... Ir cilvēki, kas nespēj identificēties ar savu vādu vai uzvārdu un dzīves laikā to nomaina.

Tāpat arī orientācija nav saistīta ar dzimuma apzināšanos. Negrib visas lesbietes kļūt par vīriešiem un visi geji par sievietēm.
12.05.2015 11:47 |

Reitings 41
Nu tas taču labi?
Seksuālās jūtas noplaks un kļūsiet par draugiem.

Es gan izbaudītu atlikušo laiku līdz operācijai, būtu kopā ar viņu. Lēmums nav īpaši gudrs, tur var vēl lielākas sirdssāpes sanākt, bet es zinu, ka uz nāves gultas es to nenožēlotu.

Manas jūtas noplaks, bet viņa visticamāk ne. Es zinu, cik ļoti viņš mani mīl, tas būtu nežēlīgi. Un es arī piedāvāju īstermiņa attiecību variantu, bet viņš teica, ka negrib, ka šķirties tagad ir ļoti smagi, bet pēc ilgākām attiecībām ar mani šķiršanās viņu vienkārši sagraus. Domāju, man būtu tāpat, lai gan es būtu tik laimīga vēl par pāris dienām, nedēļām, mēnešiem ar viņu...

padomá, jums pat ísts sekss nav bijis, vai tu bútu gatava ar tádu vírieti dzívot visu dzívi kopá bez seksa, bez bérniem?

Jā, būtu. Ja viņš neplānotu dzimuma maiņu, es būtu piekritusi precēties un palikt kopā vienmēr, mums kopā bija ļoti labi. Nekas netrūka, pat ne ''īstais'' sekss. Bērnus vienmēr var adoptēt.

Tu shim tiks paari, tev buus dziivee labaaks viirietis un iespejams beerns, kaadu dienu vinsh tev naaks pretii kaa sieviete un tad tu buusi shausmaas pati par sevi, ka to kaadreiz miileeji vai domaaji ka miili.

Visticamāk viņš ir vislabākais manā dzīvē. Tādēļ ir tik grūti palaist. Nekad es nedomāšu par viņu tā, kā tu raksti.

Nabaga čalis, sacerējās, ka atradis kādu, kas spējīgs viņu pieņemt.

Viņam nav jāsaceras. Viņa iepriekšējās attiecības ilga 3 un 6 gadus, vienas bija ar sievieti, otras ar vīrieti. Ģimene un draugi viņu pieņem. Es arī viņu pilnīgi pieņemu un visā atbalstītu, ja vien viņš negribēs mani pilnīgi izslēgt no savas dzīves.
12.05.2015 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits