Līdz 20 EUR var notrāpīt atlaižu laikā un ībejā, ja paveicas ar kvalitāti - bet vispār būs grūti iekļauties šādā budžetā. Lietoto apģērbu veikalos gan var super smukas kleitas sameklēt arī par vēl mazākām naudiņām. Un, protams, visās andeles mandeles FB lapās ir foršas mazlietotas drēbes.
jaunaam kleitaam es varu iedomaaties tikai ebay, ali vai e5£ nu un protams atlaides, iipasi, ja esi nepopulaara izmeera iipasniece. citaadi fb andeles un skapis.
Meitenes, tak pilni veikali ar kleitām zem 20 eiro...nu gan atradušas, par ko brīnīties:-D man iecienītākais ir Rīga Plaza, tur arī pārsvarā ir mani iecienītākie veikali
Nu nez, es tadas kleitas pa 20 neredzu, varbut, ka kaut kadas vasaras iisas uz shtripinam ir, bet taa ne. Man tikai vienu skaistu kleitinju ir palaimejies dabuut pa 23 Eur.
Principā uz atlaidēm Mohito var nopirkt līdz 20 EUR diezgan smukas, var arī Oasis (bet ar noteikumu, ka uz atlaidēm). Līdz 30 EUR noteikti var, līdz 20 laikam tomēr nē. Tie ir tie pirmie veikali, kur skatos, ja vajag. H&M un Reserved arī varētu..
Paldies par noderīgo informāciju :-)
Internetā nopirkt noteikti var lētāk, bet tā arī noteikti ir nedaudz laimes spēle.
Veikalā uz manekena tās drēbes arī tik smukas, tiklīdz pašai mugurā tā nekas vairāk nav smuki. :D Eh, nestandarta augums...