Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atkal par Paypal

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Man ir bloķēts Paypal konts. Neatgriezeniski.
Tagad jautājums - vai ja man ir bloķēts esošais jeb bijušais Paypal konts, uztaisot jaunu karti, mēģinot izveidot jaunu Paypal kontu, to arī nobloķēs? Paypal bloķē pēc IP adreses, pēc kartes vai kā??

P.s. lai foršas brīvdienas ;-)
08.05.2015 19:19 |

Reitings 168
Reģ: 21.04.2015
Kas ir jādara lai nobloķētu kontu? :-D
08.05.2015 19:20 |

Reitings 38
Reģ: 26.02.2015
Uz kāda pamata nobloķēts?
08.05.2015 19:22 |

Reitings 137
Why is my account access limited?

- You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.
Our decision was based on terms outlined in these agreements.

Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.
08.05.2015 19:33 |

Reitings 137
Manā gadījumā
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading

Rakstīju jau iepriekšējā diskusijā par situāciju. Bet ko tagad? Neesmu pro angļu valodā, lai ņemtos un pērtos, rakstot uz Payapalu. Var jau būt, ka varētu tomēr atbloķēt esošo?
08.05.2015 19:35 |

Reitings 137
Ak jā! Vēl, kas mani interesētu. Par negatīvo balance (nauda mīnusos), kādai ir pieredze, ka ilgāk stāvot Paypalā naudai mīnusos, pēc kāda laika to novelk no kartes? Bet reāla pieredze, nevis -man šķiet ka novilks...
08.05.2015 19:37 |

10 gadi
Reitings 7461
Reģ: 29.01.2009
Neesmu pro angļu valodā, lai ņemtos un pērtos, rakstot uz Payapalu. Var jau būt, ka varētu tomēr atbloķēt esošo?

Kurš tad tev atbloķēs Paypal accountu, ja ne pats Paypal? Cosmo meitenes vai? :D
Nedomāju, ka kāda tev šeit varēs palīdzēt... Es pati ikdienā darbojos ar Paypal, bet pirmo reizi dzirdu, ka kādam vnk nobloķē akkauntu... Nedomāju, ka viņu atbloķēs, jo false information in diezgan nopietna lieta!
Es ieteiktu reģistrēt jaunu karti ar īstajiem datiem, drošības pēc vari pamēģināt to izdarīt ar citu IP, sliktāk jau nu nebūs...
08.05.2015 19:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits