Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pumpas no porām

Reitings 173
Reģ: 20.02.2014
Sveikas,iesakiet ko lietot un ko darīt,lūdzu!
Tātad ,man nekad nav bijusi problemātiska āda,bet pēdējā laikā parādijušās izteiktas poras un virs lūpas bija tumšas poras,no kurām parādijās pumpa,tas pata tagad uz zoda. Es no pumpām neko nesaprotu,bet viņas ir tādas apsārtušas un ar baltu galiņu,viena pazuda,bet no viņas palika sarkans pleķitis,ko darīt? Seju kopju un neesmu sākusi lietot jaunus produktus,uzturā arī nekas nav mainijies. Ceru ,ka uzrakstiju daudz maz saprotami un varēsiet kaut ko ieteikt. :D
08.05.2015 16:12 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Agrak bija melnas poras uz deguna un zoba. Ka pstika izspiest ara to balto sekretu.
08.05.2015 17:00 |

Reitings 277
Reģ: 27.07.2014
Iesaku aiziet pie kosmetoloģes, kas uztaisīs dziļo tīrīšanu vai veiks citu kopšanu. Ieteiks arī kādu labu līdzekli sejas kopšanai. Man tas palīdz. Uz savu galvu nav prāta darbs cīnīties ar pūtītēm un melnajiem punktiņiem.
Varbūt esi ko mainījusi ēšanas paradumos?
09.05.2015 17:56 |

Reitings 188
Reģ: 17.03.2015
Izklausās, ka aizsprostotas poras. Ieteiktu savā rutīnā ieviest kādu attīrošo masku + skrubi vai pīlingu. Labs variants ir Lush Mask of Magnaminty vai, ja ir vēlme pēc produkta, kas veic visas augstākminētās lietas, Avene Cleanance maska būs tieši laikā.

Ja interesē, šeit ir plašāka atsauksme par Avene http://thelatelatte.blogspot.com/2015/04/the-congested-skin-savior-adas.html
09.05.2015 18:03 |

Reitings 40
Reģ: 27.11.2014
Iesaku aiziet pie kosmetoloģes, kas uztaisīs dziļo tīrīšanu vai veiks citu kopšanu. Ieteiks arī kādu labu līdzekli sejas kopšanai.
14.05.2015 22:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits