Man ir kāds paziņa veiksmīgs uzņēmējs, ir precējies otru reizi. Un viņa draugi ir neizpratnē par viņa sieviešu izvēli. Abas ir vecākas par viņu (7+) gadi un abas pēc vīrešu uzskatiem nebūt nav daiļas.
Ja tu nepamaniji vel, tad lielaka dalja viriesu visu laiku dzerstas,tusejas un nestrada vispar un pat nedoma to daritNu man laikam ļoti paveicies, jo lielākā daļa vīriešu, ko es pazīstu, strādā gan. Kaut vai nepatīkamus darbus par minimālo, bet strādā, nevis dzerstās par vecāku doto naudu.
Ja vīrietis nestrādā ilgstoši, tad tas liecina par RAKSTURU+++
šai gadījumā drusku līdz galam neticās ka viss ir tik tīrs un skaisti, ja jau ilgu laiku nevar atrast kādu ar kuru būtu labi, ka viņi paši mūk prom tas vien jau liek domātkau nav viss tā kā saka+ ka viss nav tā, kā saka, redzams jau pēc izteikumiem. Sit cauri tāda pārākuma attieksme. Pati tik lieliska, nekas nav jāmaina. Bet tās sievietes, kas patiesībā ir veiksmīgākas privātajā dzīvē par viņu (jo taču tiekas ar vīriešiem, kurus autore nevar dabūt), noniecinoši sauc par blondām cacām.
Ne visiem vīriešiem patīk sievietes, kas saka, ka viņām "stāv" vai "nestāv". Varbūt harizmātisks biznesmenis sev blakus vēlas redzēt ko elegantāku.Viena lieta ir uzrakstīt ''man nestāv'' anonīmā forumā.. vai arī tikpat sulīgi pasūdzēties labai draudzenei.. Cita lieta ir izteicienu izvēle citā sabiedrībā..
man patīk tas, kāda es esmu (..)
esmu simpātiska, tādā ziņā viss būtu ok. Bet es vienkārši esmu citāda. Esmu vairāk piederu pie tā "gudrā" tipa (..)
JĀ, esmu tuvu savam sievietes ideālam (..)
Man ir daudz labu īpašību, raksturs, izskatā arī esmu virs vidējā, ja tā var atļauties teikt (..)
Vīrieši jau arī pozitīvi izsakās par manu izskatu.
nemaz nepretendēju uz ideālu. Tur jau man ilūzijas ir sabrukušas. Bet vismaz tādu, kas patīk man un kuram patīku es (..)
Man patīk self-made men Gudri vīrieši, uzņēmēji, kuriem ir draivs, harizma. Labi situēti. Simpātiski, sportiski (..)
Savukārt man pašai iepatikās viens simpātisks un sportisks uzņēmējs.Pat piedabūju uz randiņu. Bet pēc tā nekā...
tādi pārsvarā izvēlas blondīnes cacas, kas staigā brendu drēbēs, braukā ar kabrioletiem un brīvdienās pa spa dzīvojas.
vienīgais, kam esmu iepatikusies es, nu galīgi nav tas (..)
man pat nestāv uz tādu (..)
Nestāv uz viņu un es pat nekādi nevaru iedomāties gultā sevi ar viņu (..)
Zināmā mērā rokas nolaidušās... visu laiku meklēt, mēģināt sakoļīt, un tāpatās nekas nesanāk (..)
ar sievietēm vispār man veicas, tās gan man līp klāt.