Nevaru dabūt to, ko gribu

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Gribētu padiskutēt par tādu attiecību lietu...

Vīrieti tādu, kādu es gribu, es īsti nevaru dabūt. Tādi vīrieši man vienkārši nepievērš uzmanību.
Uzmanību man pievērš tādi, kādi man nepatīk.

Tad nu vai ir vērts samazināt savus standartus un būt kopā ar tādu, kas tevi īsti nesaista, lai vienkārši būtu vīrietis, attiecības, jo laiks jau ir ģimenes veidošanai.
Vai arī gaidīt tomēr to, ko vēlos, un iespējams nesagaidīt un palikt vienai.
08.05.2015 14:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet kā lai es zinu, kas viņiem manī nepatīk? Parasti ir tā, ka es saprotu, ka nav no viņa nekādas atdeves un viss vienkārši pazūd, izplēn.

Kādā ziņā atdeve pazūd? konkrētu piemēru vari sniegt?
Uzņēmējiem jau ar var būt tā problēma ka nemaz nav laika attiecībām un ir ar tādi cilvēki kas tik ļoti noņemas ar darbiem utt. ka attiecības tiek noliktas otrajā plānā, to nu ar ir jāsaprot.

Nevajag tiešām ieciklēties uz to konkrēto tipu, jādod iespēja dažādiem cilvēkiem. Un bieži ar ir tā ka tas kas mums liekas ka ir ideāls, atbilst visām prasībām beigās izrādas ka ir vel ar citām problēmām kuras ar ilgtermiņā paciest nevar.
08.05.2015 14:41 |

Reitings 453
Miss Joker, bet man tieši ir tāda situācija. Ka esmu iepatikusies vienam tiešām jaukam, bet mazam kalsniņam programmētājam ar breketēm. Es nevaru, nu es nevaru sevi vispār pat iedomāties gultā ar viņu.
Savukārt man pašai iepatikās viens simpātisks un sportisks uzņēmējs.Pat piedabūju uz randiņu. Bet pēc tā nekā... saprotu, ka nav viņam intereses par mani.

Aww kāpēc, nu kāpēc tā :(
08.05.2015 14:43 |

Reitings 17203
Gunita24

Man ar reiz bija izvēle starp nūģīti riktīgāko un tādu riktīgi sportisko čali. . Nu ko, ar sportisko čali biju kopā 3 mēnešus un pēc tam man radās mūžā pretīgākais iespaids par to cilvēku, nu tik pretīgs ka slikti palika un pati ar drusku nožēloju to ka nedevu tam nūģītim iespēju jo viņš bija sasodīti foršs cilvēks!

Dod vismaz tam nūģim iespēju, ja nu beigās tiešām tur kas sanāk un tu nenožēlo? Ja ar nesanāks, vismaz nebūs tā ka nebūsi devusi iespēju! Breketes jau ar var izņemt, nav viņas obligāti dienu dienā jānēsā, labāk priecājies ka cilvēkam ir svarīgi kā viņa zobi izskatās un grib lai viņi izskatās labi ;)
08.05.2015 14:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
blondīnes cacas, kas staigā brendu drēbēs, braukā ar kabrioletiem un brīvdienās pa spa dzīvojas

Izbalini matus, nopērc brendu drēbes, noīrē kabrioletu un aidā medībās (par SPA piemelosi, to neparbaudīs).

Es nedomāju, ka VISIEM self-made men patīk viena tipa sievietes. Nu nevar tacu apgalvot, ka tu patīc VISIEM karnajiem programmetājiem, vai ne? Gan jau arī tavs uzņēmējs kaut kur viens pats.. programmē :)

Būs labi!
08.05.2015 14:52 |

Reitings 17203
Un tu jau vienmēr vari to nūģīti pierunāt ar tevi kopā iet uz zāli un drusku uzkačāties ;) ja jau cilvēki labi sapasīs tad jau ar tādas izmaiņas nebūtu grūti veikt, galvenais ir ievirzīt pareizajā virzienā un pareizajā veidā lai cilvēks netiktu aizvainots.

Bet varbūt tiešām nevajag tik ļoti mērķēt uz attieībām, bet gan pa priekšu iepazīt cilvēku kā draugi, tad jau tu redzēsi kāds tas cilvēks ir pa lielam un vai tu vispār ko vairāk ar viņu gribēsi.
08.05.2015 14:53 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Gunita24, Latvija skaistas Barbijmeitenes ir daudz, situetie uznemeji smukulishi mazuma un labi apzinas, ka daudzus vinas grib. No dazam barbijmeitenem esmu uzzinajusi, ka but tada draudzenei nav nekada medusmaize, visu laiku stresa, ka neaizies pie kadas citas, visu laiku jabut tievakajai skaistakajai aktivakajai stiligakajai. Majas ari nestaigasi istabas cibas un erta maicina, bet gan kleita un kurpes. Atlaist nevare ne bridi. Un ari ta ir norma, ka aizgaja ar draugiem patuset un ar citu zaki bucojas. Labak programetajs, tads gribrs stabilu gimeni.
08.05.2015 14:58 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Atvēru šo diskusiju un nodomāju:

Cik ilgi var ņwmties un nespēt atrast to vīrieti. tev jau šis liekas ka baigi ievelkas, varbūt tiešām tev standarti ir pa lielu, vai ar vispār gribi neiespējamo. Dod varbūt kādam vīrietim iespēju kas vismaz pietuvojas pie taviem standartiem, bet nav ideāls, jo neviens nekad nebūs ideāls, ar to ir jāmāk ar sadzīvot, šeit neiet runa par to ka jāpieņem dzērāji vai staigātāji.

+++ Miss Joker pateica šo vārds vārdā kā es domāju :)
08.05.2015 15:03 |

Reitings 453
Es jau nemaz nepretendēju uz ideālu. Tur jau man ilūzijas ir sabrukušas :)

Bet vismaz tādu, kas patīk man un kuram patīku es. Nevis vai nu viens, vai otrs variants. Vai tiešām abpusējas simpātijas ir kaut kas tik nesasniedzams :(
08.05.2015 15:04 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Gudri vīrieši, uzņēmēji, kuriem ir draivs, harizma (..) pārsvarā izvēlas blondīnes cacas
Kaut kas te neiet kopā.
Vai nu Tu pārvērtē to vīriešu spējas, vai arī pārāk noniecinoši par savām sāncensēm izsakies (skaudība?)

Lai vai kā, ja jau tik ļoti patīc sev tāda, kāda esi, masturbē un skaties spogulī. Ja tomēr gribi patikt arī kādam citam, tad vai nu atmet savu seklo un aizspriedumaino domāšanu un nenoraksti džekus, pirms vēl esi tiem devusi iespēju, sāc iet uz randiņiem ar tiem, kas Tev pievērš uzmanību, vai arī centies mainīties tā, lai patiktu harizmātiskajiem uzņēmējiem. Lai gan iespējams, ka arī tajā gadījumā Tev vajadzētu kļūt mazāk aizspriedumainai.
08.05.2015 15:06 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Karginam savulaik bija labs teiciens: Latvijā smuku meiteņu ir daudz vairāk nekā turīgu vīriešu, kas varētu viņas apprecēt:-D
08.05.2015 15:07 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Nu, tad mazliet jāpiestrādā pie sevis - mazāk nopietnības, gudrību beidzam klaji demonstrēt, vairāk koķetērijas, sievišķības un vieglprātības. Un viss notiksies! :-)
08.05.2015 15:09 |

Reitings 17203
Gunita24 Varbūt sāc ar to ka nemeklē uzņēmējus, bet gan meklē vienkārši cilvēkus kas tev raksturā piesaista, jo tas pa lielam ir galvenais, jo ja dabūsi baigo uzņēmēju vai nez ko vel tā pat vel beigās laimīga nebūsi, jo raksturs varbūt viņam nebūs tas labākais pat ja musīši būs.

Atrodi cilvēku kas patīk pēc izskata, pat ja nav ideāls.
Iepazīsti cilvēku, vai tev ar viņu ir ko runāt, vai ir kopīgas domas par nākotni, sapņi un plāni kā tādi sevis attīstībā.
Pievērs uzmanību tam vai nav kāds slikts ieradums vai kas tāds kas tev nepatīk parasti vai ar liekas ka sākumā vari pacies, bet beigās tomēr neizturi - pīpēšana, azartspēles, dzeršana vai pat baigais staigātājs.
Padomā kādas varētu iznākt attiecības ar šo cilvēku.

Un tikai tad var kārtīgi pievērsties tam ar ko viņš nodarbojas utt, ja savādāk varbūt šiem vīriešiem tu nepatīc jo tu pārāk velc uz to ka viņiem obligāti jābūt baigajiem biznesmeņiem utt. Varbūt tas cilvēks ar savu darbu nopelna daudz vairāk nekā daži labi uzņēmēji kas baigi lielā ka ir biezie. . .

Un tas ka šai mirklī varbūt vīrietim nekas daudz dzīvē nav, nenozīmē ka tā būs visu mūžu, varbūt ir kaut kas kas viņu attur pašlaik, vai ar vajag motivējošu sievieti blakus kas iznes to labāko no viņa laukā.
08.05.2015 15:14 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Autorei iesaku palasīt: http://pikabu.ru/story/pro_zhenshchin_muzhchin_i_ikh_zaprosyi_1468395 (atvainojos, raksts krievu valodā).
08.05.2015 15:17 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Un vel tada lieta, ka daudzi turigie tiekas ar sava limena sievietem bagati vecaku meitam . Zinu vienu ne ipasi glitu, kurai vecaki biezie un turigiem vina patik. Daudzas nabadzigas meitenes noteikti doma esmu skaista slaida, bet kapec biezie neizvelas vinas.
08.05.2015 15:22 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Savukārt es patīku tādam programmētāju tipam. Gudri, bet tādi tirliņi ar breketēm Tādi mani seksuāli galīgi nesaista.

Kas tev liedz to tirliņa izskatu pamainīt? Tas tak ir labojams. Un ja jau gudrs, tad kāda problēma nopelnit un nopirkt to uzvalku un labu auto? (t)
Tu gribi visu gatavu. Varbūt tas krutais džeks tāpat ir palicis kruts dēļ kādas sievietes, kas viņu tādu izveidojusi. Tam čalim ir mērķi un kāda dēļ kā censties.:-P
Iespējams, ka tas tirliņš ar centīsies dēļ tevis. Ir tak vērts dot iespēju.

Vispār atgādināji vienu bildi, kur sieviete, jau kā skelets, sēž parka uz soliņa. Saitītē mazs sunītis, kas ar jau kā skelets. Zem bildes kkas bija rakstīts par pastardienu un vīrieti, kuru gaida. Nevaru atrast bildi :-D
08.05.2015 15:23 |

Reitings 17203

Wendy1
šī nav? :D
08.05.2015 15:25 |

Reitings 17203
vispār tāds labs jautājums man radās. .

Vai tu sevi varētu nosaukt par perfektu sievieti vai vismaz ka tu esi ļoti tuvu pie tā? Ja jā, tad arī saprotu ka meklē to ideālu vai vismaz to viss viss labāko variantu lai gan līdz šim neesi ar to saskārusies, bet ja neesi, tad pārtrauc meklēt kādu kas iespējams pat ir tiešām 100 x labāks par tevi pašu.

Otrs kas man ienāca prātā ir vai gadījumā pēdējais vīrietis ar kuru tu biji ilgstošās attiecībās neatbilda visiem šiem standartiem? ja ir tāds gadījums tad jau to zemapziņā varbūt visus citus pielīdzini viņam, ja neviens nav tik pat labs tad neder ķipa. Ja ir tāds gadījums tad ir jāsaprot ka katrs cilvēks ir savādāks un vel vienu tādu kopiju neatrast, bet ir iespējams atrast daudz labāku, bet citā ziņā labāku ne pēc šiem standartiem! :)
08.05.2015 15:29 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Ai, nu beidziet, meitenes. Tak arī sievietēm gribas sev blakus vīrieti, kurš viņai pēc sejas būtu simpātisks. Groziet, kā gribat, bet pirmais iespaids ir pirmais iespaids... Es arī dienās biju uz randiņu ar internetā iepazītu vīrieti. Un realitāte dramatiski atšķīrās no iedomām, jo bildēs izskatījās simpātisks. Kā cilvēks ir foršs, bet kā savu vīrieti es viņu iedomāties nevaru un viss, iepūtiet man. Kāpēc sievietei būtu jāizvēlas vīrietis, kurš nepatīk pēc izskata, vismaz nešķiet kaut cik simpātisks?
08.05.2015 15:34 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Miss Joker, ir ir :-D:-D:-D
Tām bildēm gan uzraksti mainās, bet ir ir īstā :-D
08.05.2015 15:36 |

Reitings 453
Miss Joker, par sevi, varu teikt, JĀ, esmu tuvu savam sievietes ideālam.

Un diemžēl arī uz otro jautājumu varu atbildēt ar JĀ. Mans bijušais bija mans ideāls, perfekts.
08.05.2015 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits