Dienu no dienas, ieejot piemājas lielveikalā, ievēroju,ka tur strādā jauns puisis. Par apsargu.
Iepriekš viņu pilnīgi neievēroju. Darbinieks dara savu darbu un viss.
Kādu dienu vienkārši viens otru uzlūkojām un izveidojās acu kontakts.
Kaut kā šis par sevi vairāk man lika pamanīt tad,kad:
1.vairākas reizes,kad bija garas rindas,atvēra jaunu kasi vaļā,kur man arī bija iespēja pirmajai tikt un iepirkties;
2.kā aizeju uz veikalu,tā viņš 'nejauši' sāk staigāt gar plauktiem un pagadās,kur es esmu. Kā stāvu rindā pie kases,tā ieiet sarga telpā,kur skaidrs,ka ir novērošanas kameras.
Pēdējo reizi,ka biju veikalā, viņš tur satika savu draugu un redzēju,ka viņš viņam tā 'neitrāli' pamāja, lai iestājas aiz manis rindā,lai gan citas kases bija gluži tukšas. Pats man stāvēja aiz muguras un kā es smejos - elpoja pakausī :D Biju kopā ar mammu veikalā un pat viņa teica,ka apsarga puisis man dikti tuvu stāvējis aiz muguras un centies uz bankas kartes izlasīt vārdu.
Izrādās,ka mana dzīvokļa pretējās durvīs dzīvo viņam brālēns. Sanāca sagadīties,ka viņš ieraudzīja,ka es arī tajā pašā mājā dzīvoju, kā rezultātā - kā brīvdiena, tā te tik brauc. Iepriekš tik aktīvs nebija :D
Vai tiešām tā varētu būt simpātiju izrādīšana? Vnk gribas saprast,kas ir kas (cik nu to te tā var saprast) un kā man reaģēt. Skaidrs,ka pirmo soli laikam gan nesperšu uz sarunu vai ko vairāk.