Sveikas dāmas! :-)
Šodien saņēmu savas Hot Shapers bikses un jostu un esmu ļoti apmierināta jau pirmajā dienā. Pie fiziskas slodzes sviedrē pamatīgi. Un arī darot mājasdarbus.
Gribu jautāt tām kuras izmanto šīs bikses, kā jūs tās mazgājat?? Ar rokām kā norādīts? Vai varbūt liekat veļasmašīnā uz 20 gradiem skalošanas režīmā?? Bail ko sabojāt.;-)
Un padalaties ar savu pieredzi ar šīm biksēm. :-)
Ir rakstīts 30 grādos ar rokām, bet nevēlos mazgāt ar rokām un tad gaidīt dienu lai taas izžūst, jo sportoju katru dienu un pat divreiz dienā, kā jau teicu sviedrē pamatīgi un jau pēc pirmās dienas vēlos izmazgāt.
Tāpec gribu zinat vai ir kāda kura mazgā veļasmašīnā Quick režīmā? :-)
Tu domā cm pa dienām kūst? Nebūtu jau slikti. :D Tad jau visi, kas mēnešiem uzturas fitnesa centros, jau pēc pirmās nedēļas skraidītu apkārt laimīgi. :D
Neesmu šovakar nīgra, gluži pretēji - man ir labs garastāvoklis, tāpēc iemetīšu arī savu komentāru, kas zinu, ka nepatiks, bet, nu, atvainojos jau uzreiz :D
Šīs sviedrējošās bikses man atgādina tikai vienu - kādu laiku atpakaļ internetā ceļoja video, kur tantuks bija satinies pārtikas plēvē ar domu izsvīst liekos kilogramus, tas tik bija vareni :D
palasot komentārus par tām plēvēm atminējos kā sporta skolotājs stāstīja, ka pirms cīņām saģērbies kā ziemā un tad skrējis gar jūru, lai būtu vieglāks un tiktu mazākā svara kategorijā