Dalīta bēda esot pus-bēda, bet šoreiz gan vairāk domubiedreņu meklējumos, varbūt kāda var ieteikt ko tiešām foršu šim pavasara laikam.
Gandrīz gadu jau esmu attiecībās, ne nopietnās, ne nenopietnās. Sagadījies tā, ka vīrietis ir 24 gadus pieredzējušāks par mani, bet tur nav nekādu problēmu, mēs lieliski saprotamies un es uzskatu sevi par tādu kā mūžīgo jaunību un trakuma dzirdksteli viņa dzīvē un man atkal tīri labi noder pieredzējuša cilvēka saprātīgums, darbaspējas, gadu gaitā iegūtās pieredzes un iemaņu pielietojums, kā sacīt jāsaka- gadu gaitā ir iemācījies perfekti kā jāapietas ar sievieti.
Viss bija fantastiski, sākās kā kaisles pilns vasaras romāns, bet, ziemu pārdzīvojot, esam sākuši retāk tikties. Kad satiekamies dzirksteles šķīst uz visām pusēm un apstājas laiks, un pazūd telpa, bet tas sācis notikt retāk.
Jā, acīmredzami, ka man tas nozīmē vairāk un tādēļ es gribētu varbūt kādus Jūsu ieteikumus, kā atkal pārvērst to par vasaras romānu, kaut ziemu pārdzīvojuši?
Mēs abi esam traku dzīvesveidu piekritēji, ātrums, ekstrēmas ballītes un lauku miers vienuviet.
Varbūt kādas idejas trakam randiņam, kas iekļautu ne gluži jauniešu izklaides, bet pietiekoši pozitīvas un atraktīvas.