Sveiki!
Mani sauc Madara Mika, šobrīd studēju Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu fakultātē, Informācijas pārvaldības programmā, 3. kursā. Šobrīd rakstu bakalaura darbu par Jūrmalas skolu bibliotēku krājuma vizuālo noformējumu. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot skolas vecuma bērnu domas par to, kāds bibliotēkas krājuma noformējums ir saprotams un vai tāds vispār ir vajadzīgs, lai atvieglotu skolēniem nepieciešamo grāmatu meklēšanu.
Meklēju skolēnu vecākus, kuri ļautu palīdzēt sazināties ar skolēniem, kuri mācās Jūrmalas vispārizglītojošajās skolās un kuri ir vecumā no 14 - 18 gadiem. (mācās 7.-12.kl.). Man ir sagatavoti dažādi jautājumi par skolas bibliotēku un informācijas meklēšanas paradumiem skolas bibliotēkā. Katram aptaujātajam izsūtu aptuveni 10 jautājumus. Atbildes uz jautājumiem var sniegt brīvā formā, paplašinātās atbildēs, tā nav gluži anketa, bet vairāk kā intervija korespondences (sarakstes) veidā. Visi respondenti ir anonīmi, netiks publicēts ne vārds ne uzvārds, tikai skola, kurā mācās un vecums.
Mans e-pasts:
madara_mika@yahoo.com
variet rakstīt arī man tepat, portālā cosmo.lv vēstuli, paskaidrošu sīkāk par pētījumu.