Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vācija. Jaunā māmiņa

Reitings 12
Reģ: 05.06.2012
Sveiki!

Sākšu ar to, ka kāds varbūt ir bijis tādā situācijā kā man.

Es esmu 3 gadus strādājusi Latvijas Valsts iestādē. Man ir 22. gadi un puisim 25gadi. Un nu ir pienācis laiks, kad mēs ar puisi domājam pārvākties uz Vāciju. Un tas ir neizbēgami, ka viņš noteikti pārvāksie, jo darbu viņam šeit ir ļoti grūti atrast. Viņš jau tur ir dzīvojis un pat mācijies dažus gadus atpakaļ un viņa mamma arī tur dzīvo. Pašlaik viņš tur jau ir nokārtojis visus prekš sevis papīrus, lai tur dzīvot.Deklarējies un apdrošināšanu nokārtojis un darba vieta būs. Mēs neesam precēti.

Un te pēkšņi man ir mazs bonusiņš (esmu stāvoklī),tikai pats sākums. Neesmu nekad dzīvojusi Vācijā.Bet runas līmenī valodu zinu.

Un jautājums ir tāds:

Kādas iepējas ir jaunajai māmiņai Vācijā? Kas ir nepieciešams un kad ir labāks laiks uz Vāciju pārvākties? Kā ir ar apdrošināšanu un grūtnieču aprūpi?

Esmu lasijusi daudz informācijs internetā, bet atbildi uz saviem jautājumiem neesmu atradusi.;(

Būtu ļoti jauki, ja kāds ar mani padalītos. Jo viena Latvijā arī negribu palikt 9 .mēnešus.Un tā kā tur neesmu bijusi nedaudz stress man ir.

Atvainojos par drukas kļūdām.
02.05.2015 12:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits