es arii dzeru kafiju ar vienu miegainu aci.
shodien jaabrauc pie drauga vecaakiem ciemos. taa negribaas, tikties ar vinja maati ir iists paarbaudijums maniem nerviem. (e)
labrīt. jūtos neglīta un nesmuka un pretīga - neciešu savu matu krāsu. 2 nedēļas izturēju, viss, man pietiek. Šodien ceļojums uz frizieru servisu, jāiepērk pāris krāsas un jāatrod krāsas noņēmējs. It kā man ir sarunāts uz trešdienu veikt skaisto procedūru, taču es nespēju tik ilgi izturēt. Sliktākajā gadījumā būs jābalina pašai mājās. Plānā atgriezties pie kādreiz bijušā gaišā toņa ar vienu līniju citā krāsā. Tad redzēs.
Īsumā: jūtos nelaimīga. :(
Labdien :)
ārā laiks nav domāts riteņbraukšanai, to sapratu tikko kā sāku mīties, bet nekas, uz darbu tiku 8-) tikai ausis savas žēl :-D
rakstīšu savu prakses darbu, besī, bet ko darīt, kkā jau darba diena jāaizpilda :-D
Čau. Vēlāk plānos doties uz Depo vai kādu citu veikalu, kur nopirkt balkonam puķu kastes. Gribu uz balkona puķes. :)
Vakar pārāk daudz alu izdzēru, šodien bija ļoti slikti. Pat ūdeni nevarēju padzert, viss nāca atpakaļ. :( tagad nu jau ir labi. :)
Jauku visām dienu!
Čau!
Beidzot ir pienākušas manas 4 brīvdienas! (l) Vakar mājās kārtīgi pavingroju, šodien muskuļi ir pateicīgi par to. :D Tāpēc šodien pa mājām, rīt gan jābrauc ārpus Rīgas. Jāpabeidz pucēt māja, un jānoskatās kāda laba filma. Vēlāk jāpadara šis tas skolai un jāsagatavojas rītdienas tripam. :-P
Priecīgu šo dienu visām! (l)